Traktørpanne – Slitesterk og God Varmefordeling

0

En traktørpanne er kort fortalt en stekepanne, bare med høyere vegger. Dette gjør det mulig å benytte traktørpannen både som stekepanne og som gryte.

Dette er ideelt når du først skal frese eller steke ingredienser til gryteretten. Stek først ingrediensene i stekepannen og etter hvert som kjøttet er ferdig kan du tilsette resten av ingrediensene i gryten.

Traktørpannen kan normalt benyttes som en vanlig stekepanne, men grunnet den høye kanten er den ikke å anbefale om du for eksempel skal steke pannekaker.

Fiskars Classic Traktørpanne

Fiskars Classic Traktørpanne

Fiskars Classic Traktørpanne

Fiskars Classic traktørpanne er laget i slitesterkt rustfritt stål og er ideell for hverdagsmatlaging. På innsiden i traktørpannen finner du et Hardtec-belegg som gir en slitesterk non-stick overflate.

Classic traktørpanne fra Fiskars er utstyrt med en 6 mm tykk trelags bunn som gir effektiv bruk på alle koketopper. Traktørpannen kan også benyttes i stekeovn opp til 240 grader.

Bestill Fiskars Classic Traktørpanne hos Shopping4Net!

Classic traktørpanne fra Fiskars kan vaskes i oppvaskmaskinen, men det er allikevel anbefalt at den skylles eller vaskes for hånd. Pannen har en diameter på 24 cm.

Fiskars Classic traktørpanne kan benyttes på alle typer stekeplater, inkludert induksjon.

All Steel Traktørpanne fra Fiskars

All Steel Traktørpanne

All Steel Traktørpanne

Fiskars traktørpanner finnes i flere ulike utgaver. All Steel utgaven er laget i rustfritt stål, og passer alle typer ovner. Al Steel traktørpannen er har en diameter på 26 cm.

Bestill Fiskars All Steel Traktørpannene Her!

Andre Produkter fra Fiskars

Rotisser Optiheat Traktørpanne

Rotisser Optiheat Traktørpanne

I tillegg til de to ulike traktørpannene er det flere steke- og kokekar tilgjengelig  fra Fiskars.

Se For Eksempel Rotisser Optiheat Traktørpanne!

Du vil finne stekepanner i ulike størrelser. Disse har en diameter på 22 cm, 26 cm og 28 cm. I All Steel serien finner du også en wokpanne med diameter på 28 cm. Det er også en sauskjele med kapasitet på 1,5 liter, samt gryter på henholdsvis 2,5 liter og 4 liter.

Du kan se alle produktene fra Fiskars hos Shopping4Net!