Traktørpanne – Slitesterk og God Varmefordeling (Indukjson)

0
Hackman Matador Traktørpanne med 2 Håndtak

Hackman Matador Traktørpanne med 2 Håndtak 28 cm

En traktørpanne er kort fortalt en stekepanne, bare med høyere vegger. Dette gjør det mulig å benytte traktørpannen både som stekepanne og som gryte.

Dette er ideelt når du først skal frese eller steke ingredienser til gryteretten. Stek først ingrediensene i stekepannen og etter hvert som kjøttet er ferdig kan du tilsette resten av ingrediensene i gryten.

Bestill Hackman Matador Traktørpanne hos RoyalDesign.no!

Traktørpannen kan normalt benyttes som en vanlig stekepanne, men grunnet den høye kanten er den ikke å anbefale om du for eksempel skal steke pannekaker.

Hackman Matador Traktørpanne

Basen på Hackman Matador trøktørpanne er i sterkt rustfritt stål. Inne i traktørpannen finner du et Ceratec belegg med non-stick overflate.

Dette Ceratec belegget er et keramisk belegg som gjør at pannen tåler meget høy varme, flambering og vask i oppvaskmaskin. Det keramiske belegget tåler også bruk av metallredskaper, dog med noen begrensninger som skjæring av mat i pannen og lignende.

Klikk her for å se mer om Hackman Matador Traktørpanne!

Håndtakene på traktørpannen i Matador serien fra Hackman er laget slik at de ikke blir varme under steking og er derfor lette å ha med å gjøre.

Matador traktørpann kan benyttes på alle typer stekeplater, inkludert induksjon.

All Steel Traktørpanne fra Hackman

All Steel Traktørpanne

All Steel Traktørpanne

Hackman traktørpanne finnes i flere ulike utgaver. All Steel utgaven er laget i rustfritt stål, og passer alle typer ovner. Al Steel traktørpannen er har en diameter på 26 cm.

Bestill Hackman All Steel Traktørpannene Her!

 

Andre Produkter fra Hackman

I tillegg til de to ulike traktørpannene er det flere steke- og kokekar tilgjengelig  fra Hackman.

Du vil finne stekepanner i ulike størrelser. Disse har en diameter på 22 cm, 26 cm og 28 cm. I All Steel serien finner du også en wokpanne med diameter på 28 cm. Det er også en sauskjele med kapasitet på 1,5 liter, samt gryter på henholdsvis 2,5 liter og 4 liter.

Du kan se alle produktene fra Hackman hos Shopping4Net!

Hackman Matador Stekepanne – Best i Test

Svenske icakuriren.se kåret Hackman Matador sin stekepanne som best i test. Den fikk da gode skussmål for at den tåler metallredskap, at den holder varmen perfekt. Den fikk 5 av 5 for slitestyrke, samt 5 av 5 ved steking av både biff, pannekaker og falukorv. (Se testresultatet her!)

Selv om denne testen er av Hackman Matador stekepanne er det samme belegget benyttet på deres traktørpanne.

Bestill Traktørpanne fra Hackman Her!

Annet Kjøkkenutstyr: