Popcornmaskin – Retro Cinema Style Popcornmaskin

0
Popcornmaskin

Popcornmaskin

Med en popcornmaskin har du raskt og enkelt ny-poppet popcorn til filmen eller TV-kvelden. Denne retro popcornmaskinen popper 1-3 desiliter med popcorn på rett over 3 minutter avhengig av mengde.

Popcornmaskinen går under navnet Cinema Style og dette beskriver designet godt. Fargene, formen og mekanikken er lett gjenkjennelig fra de klassiske popcornmaskinene som man finner den typiske kinokiosken.

 Bestill Retro Popcornmaskin hos CoolStuff.no!

Samtidig har denne popcornmaskinen et retro preg over seg med sterke farger og krummede detaljer.

Hvordan Fungerer Cinema Style Popcornmaskin?

Les mer om Cinema Style Popcornmaskin!
Inne i Cinema Style popcornmaskin finner du en liten kjele. Denne kjelen varmes opp ved å starte maskinen. Se videoen over for å forstå mer av hvordan maskinen fungerer. Mer konkrete instruksjoner følger med i maskinens bruksanvisning.

retro-popcornmaskin

Når det har startet å poppe er det bare å more seg. Når det ikke lenger høres noe popping fra din popcornmaskin er popcornet klart og du kan skru av maskinen.

Tilbehør til Retro Popcormaskin – Popcornbeger!

Retro Popcornbeger

Retro Popcornbeger

Om du skal ha en kino-inspirert popcornmaskin er det mer eller mindre obligatorisk å også ha klassiske popcornbeger. På Coolstuff.no finner du ved siden av Cinema Style popcornmaskin også klassiske popcornbeger.

Popcornbegrene er laget i papp og har et volum på ca. 8 dl poppet popcorn. Popcornbegrene bestilles i pakker på 20, så da har du en god stund.

 Bestill Retro Popcornmaskin hos CoolStuff.no!