Le Creuset Grillpanne – Støpejern – Kan Benyttes på Induksjon

0

Grillpanne

Å benytte en grillpanne til matlaging er populært hos mange. Grillpannen er ideell til å steke entrecote og annen biff og kjøttstykker, så vel som fisk, kyllingfilet og grønnsaker.

Le Creuset grillpanne er en av de bedre på markedet. Disse kvadratiske grillpannene er laget i støpejern og har en emalje som sørger for at platen er mer hygienisk og at ikke smak og lukt fester seg i pannen.

Se oversikt over Le Creuset grillpanner her!

Klikk her for å finne ønsket farge til din grillpanne!

Denne stekepannen fra Le Creuset er tilgjengelig i en rekke ulike fargevalg. Dette for å matche dine eksisterende Le Creuset gryter eller også dine ønsker knyttet til farge på kjøkkenutstyr.

Grillpannene fra Le Creuset er laget i støpejern og kan benyttes på en rekke ulike varmekilder som stekeovn, induksjon, gass og ved. Grillpannene tåler å ligge i fryseren og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Fordeler og Ulemper med Grillpanne

Le Creuset GrillpanneDe opphøyede grillrillene sørger for at kjøttet løftes opp fra gulvet på pannen. Dette gjør at du reduserer problemet med at kjøttet koker i sitt eget fett og vann ved at dette renner ned i rillene og vannet dampes bort.

En av ulempene med grillpannene er at de skaper mye os under matlaging. Fordelene med denne stekeosen er dog at det er med på å sette en røkt smak til kjøttet og skape grillsmaken som man ofte ønsker.

Le Creuset grillpanner kan bestilles her!

Når du benytter en grillpanne får du samtidig automatisk mye magrere kjøtt. Mye av fettet i kjøttet, som du vanligvis ville stekt det i, renner ned i rillene under kjøttstykket. Det er også mye mindre behov for stekefett i en grillpanne enn det er i en stekepanne.

En annen fordel som mange setter pris på ved bruk av grillpanne er mønsteret som oppstår på det du steker. De stripete grillrillene setter en ekstra spiss på maten og gjør den til noe utenom det vanlige.

Ettersteking i Ovn

For større kjøttstykker kan det være nødvendig å ettersteke i stekeovnen. Stek kjøttet først på begge sider i grillpannen på sterk varme før det flyttes inn i stekeovnen. For de som ønsker kjøttet gjennomstekt kan dette også være en mulighet for enkle porsjonsstykker.

Grilling av Grønnsaker

Grilling av grønnsaker i grillpanne er stadig populært. Grillede tomater, squash, aubergine, paprika og asparges gjør seg godt i grillpannen, og du kan også eksperimentere med andre grønnsaker og frukter.

Server med et godt stykke kjøtt og potetsalat eller fløtegratinerte poteter og du har et godt og minneverdig måltid.

Bestill Le Creuset Grillpanne hos Bakeren og Kokken!

Andre Populære Produkter fra Le Creuset

Le Creuset er kjent for å lage stekepanner og gryter i høy kvalitet. Vi har tidligere skrevet om både deres stekepanner og deres nostalgiske gryter i støpejern.

Le Creuset har også andre produkter som paiformer og ildfaste former for steking av pai og kjøtt i stekeovnen, samt kopper, tallerkener, skåler og annet serverings servise.

Relaterte Produkter