Stekepanne – Oversikt over Stekepanner

0

Når maten begynner å feste seg i stekepannen under steking, er dette et tegn på at det kan være på tide å se seg om etter en ny.

Under finner du en oversikt over ulike stekepanner vi har sett på tidligere, samt lenker til de ulike omtalene av disse.

Le Creuset Stekepane – Toughened Non Stick

Le Creuset Toughened Non-Stick

Le Creuset Toughened Non-Stick

Toughened Non-Stick fra Le Creuset ble i 2012 kåret til den beste stekepannen i Testfakta.se sin laboratorietest av non-stick panner. I testen ble det lagt vekt på ripefølsomhet så vel som varmefordeling.

Les Omtale av Le Creuset Stekepanne!

Stekepannen er utstyrt med non-stick belegg på begge sider av pannen slik at maten ikke fester seg og at den samtidig blir lettere å rengjøre.

I Toughened Non-Stick serien finner du ikke bare stekepanne. Serien inneholder også ulike kjeler og gryter samt wokpanne og traktørpanne.

Se en full oversikt over Toughened Non-Stick serien her!

Keramisk Stekepanne fra OBH Nordica

Keramisk Stekepanne

Keramisk Stekepanne

OBH Nordica sin ECO Kitchen stekepanne med keramisk belegg er en sterk og ripetolerant panne. Det keramiske belegget er laget i 100 % naturmateriale og har en sterk motstandskraft mot riper.

Det keramiske laget har fått tilnavnet «Longlife Ceramic Coating». Stekepannen fra OBH Nordica har også høy varmetoleranse og håndterer temperaturer opp til 450 grader.

OBH Nordica Eco Kitchen keramisk stekepanne er tilgjengelig i et sett ulike farger. Hver farge har sin egen størrelse slik at du lettere skal kunne skille mellom de ulike stekepannene.

  • 20 cm – Gul
  • 24 cm – Grønn
  • 26 cm – Blå
  • 28 cm – Rød

 Les mer om ECO Kitchen Keramisk Stekepanne fra OBH Nordica!

Jamie Oliver Tefal Stekepanne

Tefal Stekepanne

Tefal Stekepanne

Kjendiskokken Jamie Oliver har sammen med Tefal lansert flere ulike serier med stekepanner og gryter.

To av de mest populære stekepannene fra Jamie Oliver er «Cast Alu» og «Professional Induction».

Mer om Jamie Oliver Stekepanne fra Tefal!

Tefal stekepannene er lette å kjenne igjen da de er utstyrt med et rødt rundt merke i midten av pannene.

Merket benyttes til å vise hvor varm pannen er. Når stekepannen oppnår riktig steketemperatur vil den røde thermo-spot indikatoren gi fra seg en ekstra sterk farge.

Alternative Stekepanner

I tillegg til de nevnte stekepannene finnes det en rekke alternativ til ulike bruksområder. Benytter du ofte stekepannen til å steke kjøtt til gryteretter kan en dypere traktørpanne eller sautepanne være løsningen.

Begge disse pannene har høye kanter slik at du, etter å ha stekt kjøttet, kan tilsette flere ingredienser og dermed benytte stekepannen som en gryte.

Grillpanner er også et populært alternativ til vanlig stekepanne. På en grillpanne vil mye av fettet og vannet i kjøttet renne ned mellom rillene slik at du unngår at kjøttet koker i dette.

Videokilder:

OBH Nordica: 

/a>

Jamie Oliver Tefal: 

/a>

Annet Kjøkkenutstyr: