Stekepanne – Oversikt over Stekepanner

0

Når maten begynner å feste seg i stekepannen under steking, er dette et tegn på at det kan være på tide å se seg om etter en ny.

Under finner du en oversikt over ulike stekepanner vi har sett på tidligere, samt lenker til de ulike omtalene av disse.

Le Creuset Stekepane – Toughened Non Stick

Le Creuset Toughened Non-StickToughened Non-Stick fra Le Creuset ble i 2012 kåret til den beste stekepannen i Testfakta.se sin laboratorietest av non-stick panner. I testen ble det lagt vekt på ripefølsomhet så vel som varmefordeling.

Les Omtale av Le Creuset Stekepanne!

Stekepannen er utstyrt med non-stick belegg på begge sider av pannen slik at maten ikke fester seg og at den samtidig blir lettere å rengjøre.

I Toughened Non-Stick serien finner du ikke bare stekepanne. Serien inneholder også ulike kjeler og gryter samt wokpanne og traktørpanne.

Bestill Le Creuset Toughened Non-Stick Stekepanne her!

Jamie Oliver Tefal Stekepanne

Tefal Stekepanne

Tefal Stekepanne

Kjendiskokken Jamie Oliver har sammen med Tefal lansert flere ulike serier med stekepanner og gryter.

To av de mest populære stekepannene fra Jamie Oliver er «Cast Alu» og «Professional Induction».

Mer om Jamie Oliver Stekepanne fra Tefal!

Tefal stekepannene er lette å kjenne igjen da de er utstyrt med et rødt rundt merke i midten av pannene.

Merket benyttes til å vise hvor varm pannen er. Når stekepannen oppnår riktig steketemperatur vil den røde thermo-spot indikatoren gi fra seg en ekstra sterk farge.

Bestill Jamie Oliver Stekepanne fra Tefal!

Alternative Stekepanner

I tillegg til de nevnte stekepannene finnes det en rekke alternativ til ulike bruksområder. Benytter du ofte stekepannen til å steke kjøtt til gryteretter kan en dypere traktørpanne eller sautepanne være løsningen.

Begge disse pannene har høye kanter slik at du, etter å ha stekt kjøttet, kan tilsette flere ingredienser og dermed benytte stekepannen som en gryte.

Grillpanner er også et populært alternativ til vanlig stekepanne. På en grillpanne vil mye av fettet og vannet i kjøttet renne ned mellom rillene slik at du unngår at kjøttet koker i dette.