Whiskey Karaffel – Karafler i Glass og Krystall til Whisky

0

whiskey-karaffelEn whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken. I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske årsaker. En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle.

En stor fordel med whiskey karafler er at ingen ser hva slags whiskey du faktisk serverer. Du kan dermed servere en litt for dyr whiskey om du ellers ville sjeneres av dette, eller en langt billigere om dine gjester uansett ikke vil merke en forskjell.

Når du heller whiskey over i en karaffel vil den, på samme måte som vin, bli oksidert. Dette skaper en bedre smak på whiskeyen, men vil samtidig bringe den fremover i aldringsprosessen. Whiskeyen bør derfor ikke stå alt for lenge i karaffelen etter den er hellet over.

Villeroy & Boch Whiskey Karaffel

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Whiskey karaffelen fra Villeroy & Boch kommer i 3 ulike modeller. Disse kalles No. 1 (0,75 liter), No. 2 (0,75 liter) og No. 3 (1,0 liter). Karaffelen på bildet er No. 1. Villeroy & Boch karafflene har et enkelt og elegant design og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Villeroy & Boch Whiskey Karaffel Kan Besilles Her!

Du vil også finne en rekke ulike matchende tumbler glass samt nosing glass i den samme serien. Se en full oversikt over glassene og karafflene i denne serien!

Sofiero Karaffel fra Orrefors

Orrefors Sofiero

Orrefors Sofiero

Sofiero karaffelen fra Orrefors er designet av Gunnar Cyrén og ble lansert i 1961. Whiskey karaffelen er laget i krystall og har flotte detaljer som reflekterer lyset og gjør denne meget vakker. Karaffelen kan vaskes i oppvaskmaskin.

Orrefors Sofiero Whiskey Karaffel kan bestilles hos RoyalDesign.no!

I Sofiero serien finner du også matchende whiskey glass som passer godt til karaffelen. Det er også ulike skåler tilgjengelig i det samme designet for eventuelt nøtter og annet tilbehør. Se de ulike produktene i serien her!

Highland Whiskey Karaffel fra Nachtmann

Highland Whiskey Karaffel fra Nachtmann

Highland Whiskey Karaffel fra Nachtmann

Highland er en av flere whiskey karaffler fra Nachtmann. En annen spennende karaffel fra Nachtmann er Julia Paula som er en litt enklere modell. Karaffelen selges alene eller i kombinasjon med matchende whiskey glass.

Begge whiskey karafflene fra Nachtmann rommer 0,75 liter whiskey.

Her kan du Bestille Nachtmann Highland Whiskey Karaffler!

Baccarat Masséna Whiskey Karaffel

Baccarat Masséna

Baccarat Masséna

Masséna krystallkaraffel fra Baccarat er håndlaget og rommer 0,85 liter. Høyden på karaffelen er på hele 38,5 cm. Masséna whiskey karaffel må vaskes for hånd.

Masséna Whiskey Karaffel kan Bestilles Hos RoyalDesign.no!

I Masséna serien finnes det en rekke ulike glass å velge mellom, inkludert 2 ulike størrelser på tumbler glass. Se en full oversikt her!

Waterford Copper Coast Whiskey Karaffel med Glass

Waterford Copper Coast

Waterford Copper Coast

Om du synes det er OK å betale over 9000 kroner for en whiskey karaffel så vil kanskje Waterford sin Copper Coast være noe for deg.

Bestill Waterford Copper Coast Whiskey Karaffel hos RoyalDesign.no!

Hvert år gir Waterford sine designere muligheten til å designe et eget verk for å vise frem de beste egenskapene og visjonene sine. Karaffelen fra Waterford er designet av Matt Kehoe og er inspirert av solnedgangen på Irske Copper Coast.

Karaffelen selges i et sett med 4 stk matchende whiskey glass.

Relaterte Produkter:

Annet Kjøkkenutstyr: