Whiskey Karaffel – Karafler i Glass og Krystall til Whisky

0

whiskey-karaffelEn whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken. I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske årsaker. En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle.

En stor fordel med whiskey karafler er at ingen ser hva slags whiskey du faktisk serverer. Du kan dermed servere en litt for dyr whiskey om du ellers ville sjeneres av dette, eller en langt billigere om dine gjester uansett ikke vil merke en forskjell.

Når du heller whiskey over i en karaffel vil den, på samme måte som vin, bli oksidert. Dette skaper en bedre smak på whiskeyen, men vil samtidig bringe den fremover i aldringsprosessen. Whiskeyen bør derfor ikke stå alt for lenge i karaffelen etter den er hellet over.

Villeroy & Boch Whiskey Karaffel

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Whiskey karaffelen fra Villeroy & Boch kommer i 3 ulike modeller. Disse kalles No. 1 (0,75 liter), No. 2 (0,75 liter) og No. 3 (1,0 liter). Karaffelen på bildet er No. 1. Villeroy & Boch karafflene har et enkelt og elegant design og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Villeroy & Boch Whiskey Karaffel Kan Besilles Her!

Du vil også finne en rekke ulike matchende tumbler glass samt nosing glass i den samme serien. Se en full oversikt over glassene og karafflene i denne serien!

Sofiero Karaffel fra Orrefors

Orrefors Sofiero

Orrefors Sofiero

Sofiero karaffelen fra Orrefors er designet av Gunnar Cyrén og ble lansert i 1961. Whiskey karaffelen er laget i krystall og har flotte detaljer som reflekterer lyset og gjør denne meget vakker. Karaffelen kan vaskes i oppvaskmaskin.

Orrefors Sofiero Whiskey Karaffel kan bestilles hos KitchenTIme.no!

I Sofiero serien finner du også matchende whiskey glass som passer godt til karaffelen. Det er også ulike skåler tilgjengelig i det samme designet for eventuelt nøtter og annet tilbehør. Se de ulike produktene i serien her!

Highland Whiskey Karaffel fra Nachtmann

Highland Whiskey Karaffel fra Nachtmann

Highland Whiskey Karaffel fra Nachtmann

Highland er en av flere whiskey karaffler fra Nachtmann. En annen spennende karaffel fra Nachtmann er «Sculpture» som er en litt enklere modell. Karaffelen selges alene eller i kombinasjon med matchende whiskey glass.

Begge whiskey karafflene fra Nachtmann rommer 0,75 liter whiskey.

Her kan du Bestille Nachtmann Highland Whiskey Karaffler!

 

Relaterte Produkter: