Kaffeglass – 6 Ulike Moccaglass og Latteglass

0

Kaffeglass har blitt stadig mer populært. Etter hvert som nordmenn har fått øynene opp for de ulike variasjonene av kaffe har måten kaffen serveres på også endret seg.

Svart kaffe serveres fortsatt gjerne fra kopper eller krus, men ønsker du cafe latte, cafe mocca eller også iskaffe serveres dette gjerne i et kaffeglass.

Kaffeglasset gjør drinken mer visuell, og gir dermed mulighet for å servere den lagvis med eksempelvis melk, karamell, sjokolade eller melkeskum. Kaffeglass benyttes også til svart kaffe eller espresso.

Bodum Pavina Kaffeglass

Kaffeglass

Bodum er velkjent for sitt utvalg i pene og moderne kaffeprodukter. Bodum Pavina kaffeglass er en serie med dobbeltveggede glass og porselenskrus egnet for å nyte kaffe eller te.

Se Hele Serien med Pavina Kaffe- og Teglass Her!

Kaffeglassene fra Bodum tåler både varm og kald drikke og de doble veggene er designet slik at det gir et inntrykk av at drikken svever inne i glasset.

Kaffeglasset er laget i borosilicate, et slitesterkt materiale som tåler oppvaskmaskin og som ikke falmer over tid. Les mer om Bodum kaffeglass og kaffekopper her!

Bodum Pavina kaffeglass finnes i en rekke størrelser og former. Fra høye og smale glass til latte og mocca, eller kortere mindre glass til espresso og svar kaffe. Fra Bodum finner man også en rekke andre kaffeglass som Bodum Bistro, Canteen, Pilatus, Titlis og Assam.

Se Flere Kaffeglass fra Bodum hos Bakeren og Kokken!

Sagaform Irish Coffee Kaffeglass

Sagaform Irish Coffee Kaffeglass

Sagaform sine Irish Coffee kaffeglass er høye og utstyrt med hank. Perfekt både for irish coffee og andre melkerelaterte kaffedrikker.

Bestill Sagaform Irish Coffee Kaffeglass hos KitchenTime!

Glassene er klassisk designet etter tradisjonell servering av den irske kaffedrinken. Sammen med kaffeglassene fra Sagaform følger også et hefte med oppskrifter.  Glassene selges i pakker på 2 glass. Glassene har en høyde å 15 cm, og rommer 25 cl.

Horwood Kaffekopper i Glass

Horwood Kaffeglass

Horwood har også flere serier med dobbeltveggede kaffeglass. Glassene spenner fra moderne kaffedrinker, til mer klassiske kaffekopper med hank til espresso og cappuccino.

Glassene er laget i tolags glass. Dette både for å holde kaffen varm, men også for å beskytte fingre og unngå ringer på bordet. Ekstra beskyttelse av fingrene får du ved å benytte deg av kaffeglassenes hank.

Se Utvalget innen Horwood Kaffeglass!

Flere av kaffekoppene fra Horwood er munnblåste, og dermed individuelle i utforming.

Bodum Assam Kaffeglass med Krom

Bodum Assam Kaffeglass med Krom

Vi har tidligere sett på Bodum Pavina kaffeglass, der også Bodum Assam ble nevnt. I Assam serien fra Bodum finner man kaffeglass med hank i krom.

Bestill Bodum Assam Kaffeglass med Hank i Krom!

Dette er med på å skape en kontrast til glasset, og på denne måten fremheve et nytt design. Hanken er laget i rustfritt stål, og omkranser deler av glasset. Assam kaffeglass fra Bodum er utviklet i varmeresistente og holdbare borosilicat-glass, som ikke blekner eller kalker.

Rosendahl Grand Cru Kaffeglass

Et annet kaffeglass med belte i rustfritt stål, er disse i Rosendahl sin Grand Cru kolleksjon. Glassene er tilvirket i blyfritt glass, og har et stilrent belte i stål.

Bestill Rosendahl Grand Cru Hotdrink Glass hos Bakeren og Kokken!

Kaffeglassene fra Grand Cru har en høyde på 11,7 cm, og rommer 24 cl. Dette er noe mindre enn eksempelvis Assam glassene fra Bodum som rommer 35 cl. Glassene tåler oppvaskmaskin opp til 55 grader.

Blomus Nero Latte Cappuccinoglass

Blomus Nero

Blomus Nero latte cappuccinoglass er et sett med tolags isolerte kaffeglass. Det doble laget er med på å holde innholdet i glasset varmt, samtidig som det beskytter fingrene.

Glassene har en høyde på 11,5 cm, og rommer 25 cl. Glassene kan ikke vaskes i oppvaskmaskin!

Nero kaffeglass fra Blomus finnes også i ulike alternativer for kaffe, macchiato og espresso.

Bestill Bodum Nero Kaffeglass hos Nordic Nest!