Kaffeglass – 6 Ulike Moccaglass og Latteglass

0

Kaffeglass har blitt stadig mer populært. Etter hvert som nordmenn har fått øynene opp for de ulike variasjonene av kaffe har måten kaffen serveres på også endret seg.

Svart kaffe serveres fortsatt gjerne fra kopper eller krus, men ønsker du cafe latte, cafe mocca eller også iskaffe serveres dette gjerne i et kaffeglass.

Bodum Pavina Kaffeglass

Bodum Pavina Kaffeglass

Bodum Pavina Kaffeglass

Bodum er velkjent for sitt utvalg i pene og moderne kaffeprodukter. Bodum Pavina kaffeglass er en serie med dobbeltveggede glass og porselenskrus egnet for å nyte kaffe eller te.

Se Hele Serien med Pavina Kaffe- og Teglass Her!

Kaffeglassene fra Bodum tåler både varm og kald drikke og de doble veggene er designet slik at det gir et inntrykk av at drikken svever inne i glasset.

Kaffeglasset er laget i borosilicate, et slitesterkt materiale som tåler oppvaskmaskin og som ikke falmer over tid. Les mer om Bodum kaffeglass og kaffekopper her!

Glasset du ser i bildet over er på 35 cl, men du vil også finne høyere kaffeglass som rommer 45 cl. og mindre glass helt ned til 8 cl espresso glass

Se Oversikt over Bodum Pavina Kaffeglass Her!

Assam Kaffeglass fra Bodum

Bodum Assam

Bodum Assam

Det finnes også flere utgaver av Bodum Assam kaffeglass, en annen serie fra Bodum. En favoritt her er kaffeglassene med krommet håndtak.

Også på denne modellen er kaffeglasset laget i slitesterkt borosilicate som er lett og solid samtidig som det ikke falmer over tid. Håndtaket er laget i rustfritt stål.

Dette kaffeglasset rommer 35 cl. Det samme designet er også tilgjengelig i teglass med størrelse på 30 cl.

Se dette og fler av Bodum Assam kaffeglass her!

Rosendahl Grand Cru Kaffeglass

Rosendahl Grand Cru Kaffeglass

Rosendahl Grand Cru Kaffeglass

Enkle, men samtidig elegante kaffeglass fra Rosendahl Grand Cru. Kaffeglassene er laget i blyfritt glass og tåler å bli vasket i oppvaskmaskin på 50-55 grader.

Kaffeglasset selges i pakker på 4 glass og hvert av glassene rommer 37 cl.

Rosendahl har samtidig et alternativ med deres store 48 cl Grand Cru Soft kaffeglass, laget i det samme materialet. Begge kaffeglassmodellene fra Rosendahl har de velkjente rillene på siden som vi kjenner fra Rosendahl vannglass og flere av de andre produktene.

Villeroy & Boch Café Latte Machiatto Glass

Villeroy & Boch Café Latte Machiatto Glass

Villeroy & Boch Café Latte Machiatto Glass

Café Latte Machiatto glassene fra Villeroy & Boch er et godt alternativ om du ønsker kaffelgass med stålhåndtak. Kaffelgasset fra Villeroy & Boch rommer 30 cl. og har en høyde på 15 cm.

Mer om Café Latte Machiatto Glassene Her!

Håndtakene på disse glassene er laget i børstet rustfritt stål og har en elegant sving i designet. Svingen på håndtaket er hentet fra navnet på serien «New Wave» hvor Villeroy & Boch også har en rekke andre kaffekopper, kaffetallerkener og annet kaffeutstyr med dette bølgede designet.

Klikk her for en full oversikt over Villeroy & Boch «New Wave» kaffeserie!