Tørkerullholder – Ren Kjøkkenbenk med Tørkerullholder

0

Tørkerullen er gjerne et undervurdert verktøy på kjøkkenet. Ikke bare er den effektiv om du ønsker å holde kjøkkenbenken ren mens du holder på med matlagingen.

Tørkerullen funger også godt som verktøy når man jobber med kjøttfileter og fiskefileter som skal renses eller krydres. Tørkepapiret sørger for at kjøttet ikke blir liggende i sitt eget vann når det tines, men trekker vannet unna slik at kjøttet holder seg relativt tørt.

For å ha tørkerullen lett tilgjengelig er det nødvendig med en god tørkerullholder. Tørkerullholderen finnes i en rekke design fra de ulike produsentene av kjøkkenutstyr.

Det som er viktig med en tørkerullholder er at den sørger for å holde tørkerullen tørr, samtidig som det er lett å benytte den til å rive av tørkepapir.

Alfredo Tørkerullholder fra Georg Jensen

Alfredo Tørkerullholder - Georg Jensen

Alfredo Tørkerullholder – Georg Jensen

Alfredo tørkerullholder er designet av argentineren Alfredo Häberli for Georg Jensen. Tørkerullholderen er utviklet i rustfritt stål. Staven som holder rullen er festet til plattformen med en magnet, noe som gjør det lett å bytte tørkerull.

Bestill Alfredo Tørkerullholder hos Nordic Nest!

I Alfredo serien fra Georg Jensen finner du også matchende salt og pepperbøsser samt brødkurv som kan plasseres på bordet sammen med tørkerullholderen.

Tørkerullholder fra Eva Solo

Eva Solo Tørkerullholder

Eva Solo Tørkerullholder

Tørkerullholderen fra Eva Solo er laget i rustfritt stål, men en hempe av lær på toppen. Hempen gjør det lett å bære tørkepapiret til serveringsbordet.

Bestill Eva Solo Tørkerullholder hos NordicNest.no!

Tørkerullholderens fot er laget med ekstra tyngde og gummi slik at den skal stå stødig på bordet eller kjøkkenbenken. Gummibelegget er samtidig med å beskytte kjøkkenbenken eller spisebordet mot riper.

House Doctor Marble Tørkerullholder

Marble Tørkerullholder

Marble Tørkerullholder

House Doctor sin «Marble» tørkerullholder er utviklet i marmor og har detaljer i messing. Dette gir tørkerullholderen et pent og spennende utseende og den tar seg dermed godt ut på spisebordet, så vel som kjøkkenbenken.

Bestill Marble Tørkerullholder i Marmor fra House Doctor!