Sautepanne – Flotte Sautepanner

0

En sautepanne er praktisk når du ønsker en stekepanne med en litt høyere kant. Dette er nyttig når du skal lage gryteretter eller ønsker å blande mer ingredienser sammen med kjøttet du steker.

Ved å benytte en sautepanne vil du derfor unngå å måtte ta i bruk en gryte i tillegg til stekepannen.

Demeyere Atlantis Sautepanne

SautepanneAtlantis serien fra det Belgiske selskapet Demeyere er en serie med steke- og kokeredskaper med tidløst design og høy kvalitet.

Bestill Demeyere Atlantis Sautepanne hos Bakeren og Kokken!

Atlantis sautepanne fra Demeyere er en elegant panne med størrelse på 28 cm, og med kapasitet på 4,8 liter.  For å oppnå optimal varmefordeling og varmedistribusjon er Atlantis sautepanne utviklet med en hele 7-lags bunn i rustfritt stål og aluminium.

Demeyere har også et godt utvalg av andre traktør- og sautepanner. Dette gjelder både for ulike størrelser og ulike modeller.

Se Flere Sautepanner fra Demeyere!

Scanpan Sautepanne med Glasslokk

Scanpan Sautepanne

Scanpan Pro-IQ sautepanne er én av flere stekepanner i Pro-IQ serien. Sautepannen er utviklet i 100 % resirkulert aluminium.

Bestill Scanpan Pro-IQ Sautepanne!

Med Scanpan sin renommerte non-stick belegg unngår du at maten setter seg fast i pannen. Scanpan sautepanne kan benyttes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Non-stick belegget sørger også for at det blir lettere å vaske pannen.

Se Flere Stekepanner og Gryter fra Scanpan!

Sautepannen fra Scanpan har en størrelse på 28 cm, og en kapasitet på 2,5 liter. Pannen er utstyrt med glasslokk og ergonomisk håndtak i rustfritt stål. Både glasslokk og håndtaket tåler bruk i stekeovnen.

Staub Sautepanne i Stentøy

Staub Sautepanne

Staub sautepanne er utviklet i emaljert støpejern, og skiller seg dermed fra de andre pannene i oversikten. Pannen er perfekt til langsom matlaging av kjøtt, grønnsaker og fisk.

Bestill Staub Sautepanne hos Bakeren og Kokken!

Sautepannen fra Staub passer for både nybegynnere og mesterkokker og kan benyttes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Pannen kan også benyttes i stekeovn og på grillen.

Staub sautepanne finnes i størrelser på 24 cm med kapasitet på 2,4 liter, og 28 cm med kapasitet på 3,7 liter. Kommer i fargene rød, sort og grå.

Staub Sautepanne

 

Hva er en Sautepanne?

Kort sagt er en sautepanne en dyp stekepanne. Dette gir muligheten til å benytte pannen til alt fra normal steking av kjøtt og grønnsaker og videre til steking og koking av gryteretter.

Man kan godt si at en sautepanne er midt i mellom en kjele og en stekepanne.

Grunnet den høye veggen er en sautepanne ikke så praktisk dersom du skal steke mat som skal snus eller hentes opp slik som pannekaker eller speilegg. Det er dog mange som velger å benytte en sautepanne istedenfor stekepanne da den ellers ofte er mer praktisk. Den høyere kanten gjør også at man reduserer risikoen for at mat detter utenfor pannen.

Andre Gryter og Panner