Østerskniv – Østerskniver i God Kvalitet

0

Det å åpne en østers kan være kronglete, spesielt om du ikke har erfaring med det. Godt utstyr er halve jobben og en god østerskniv vil helt klart hjelpe deg å gjøre jobben lettere.

Victorinox Østerskniv

ØstersknivOm du ønsker en god østerskniv kan en Victorinox østerskniv være løsningen for deg. Victorinox er de som laget «Swiss army knife» i 1897 og har siden den gang bygget opp en god erfaring rundt hvordan kniver skal fungere.

Victorinox er kjent for kvalitet, presisjon, funksjonalitet og allsidighet, og deres østerskniv er intet unntak fra dette.

Bestill Victorinox Østerskniv hos BakerenogKokken.no!

Østerskniven fra Victorinox er av typen med bredt blad. Det finnes også østerskniver med smalere og lenger blad. Det er litt opp til hver enkelt hvilken østerskniv man foretrekker. Mange liker den med bredt blad best da man har mer kontroll og mindre risiko for å kutte seg.

Østerskniv med smalt blad fra Wüsthof

Wüsthof Østerskniv

Wüsthof Østerskniv

Om dere foretrekker østerskniver med smalt blad er kniven fra Wüsthof et godt alternativ. Wüsthof østerskniv er laget i Solingen i Tyskland og har et knivblad som er skarpt på begge kanter.

Disse østersknivene  fra Wüsthof er laget i et spesiallaget høy-karbon stål fra Tyskland og vil holde i flere år.

Klikk her for å bestille smal Wüsthof østerskniv!

Østerskniv med bredt blad fra Wüsthof

Bred Wüsthof ØstersknivWüsthof har også en østerskniv med bredt blad. En annen fordel med de brede knivene er at de ofte har en beskyttelse mellom knivblad og håndtak. Østerskniver er som kjent sylskarpe.

Klikk her for å bestille bred Wüsthof østerskniv!

 

Andre Kniver og Knivblokker