Østerskniv – Østerskniver i God Kvalitet

0

Det å åpne en østers kan være kronglete, spesielt om du ikke har erfaring med det. Godt utstyr er halve jobben og en god østerskniv vil helt klart hjelpe deg å gjøre jobben lettere.

Østers

Under har vi samlet en gruppe østerskniver som kan hjelpe deg med å åpne skallene. Østersknivene kan selvfølgelig også benyttes på andre typer skjell og sjømat.

Blant utvalget under finner du østerskniv fra Victorinox, Rösle og Global. Besøker du Bakeren og Kokken vil du finne et bredere utvalg innen østerkniver og bestikk til skaldyr.

Se Utvalg innen Skalldyr- og Østerskniv hos Bakeren og Kokken

Victorinox Østerskniv

Victorinox Østerskniv

I Fibrox serien finner vi her en kraftig østerskniv fra Victorinox. Østerskniven har et ergonomisk håndtak som gir et meget godt grep, også om kniver er våt og klissete.

Østerskniven fra Victorinox er utstyrt med en håndbeskytter som hjelper til med å beskytte fingrene. Håndtaket på kniven er laget i Fibrox som gir et behagelig grep, og kan vaskes i oppvaskmaskin. Det er dog anbefalt å vaske kniven for hånd. Knivbladet er utviklet i rustfritt stål.

Bestill Victorinox Østerskniv hos Bakeren og Kokken!

Rösle Østerskniv

Rösle Østerskniv

Rösle er et selskap med lange tradisjoner, og har siden 1888 jobbet med profesjonelle og funksjonelle verktøy til kjøkkenet. Rösle østerskniv er utviklet i rustfritt stål, og har en håndbeskyttelse som effektivt beskytter fingrene når du åpner østers.

Østerskniven har en lengde på 18 cm, med et håndtak på 10 cm. Rösle østerskniv kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les mer om Rösle Østerskniv!

Global Skalldyrkniv

Global Østerskniv

Global GSF-18 skalldyrkniv er designet med det ikoniske Global håndtaket, som sørger for god ergonomi, samtidig som det har flotte detaljer.

Global GSF-18 skalldyrkniv fungerer godt som østerskniv, og kan også benyttes til å åpne andre skjell eller hummer.

Bestill Global Skalldyrkniv til Østers og Hummer!

Østerskniv

Andre Kniver og Knivblokker