Le Creuset Stekepanne – Testvinner

0

Toughened Le Creuset Stekepanne ble kåret til testvinner i testen til testfakta.se der de så på holdbarhet, varmefordeling og at maten ikke fester seg.

Le Creuset har også en rekke andre stekepanner som ligner mer på de typiske Le Creuset grytene som de er mest kjent for. Le Creuset stekepanner fåes både som grillpanne og vanlig stekepanne enten med trehåndtak eller med støpejernhåndtak.

Le Creuset Toughened Non-Stick Stekepanne

Le Creuset Toughened Non-Stick

Le Creuset Toughened Non-Stick

Toughened Non-Stick stekepannen er en del av Toughened-serien fra Le Creuset. I denne serien finner du også gryter og kjeler samt ulike stekepanner som wok og omelett.

Stekepannen kan brukes på alle typer stekeplater inklusive induksjon og kan også benyttes i stekeovn.

Bestill Le Creuset Stekepannen Toughened Non-Stick!

Det er benyttet et non-stick belegg både på begge sider av stekepannen slik at maten slipper lett samtidig som det går raskt å rengjøre denne.

Le Creuset Stekepanne i Støpejern

Le Creuset Stekepanne

Le Creuset Stekepanne

Om du allerede har en Le Creuset støpejernsgryte vil en støpejernpanne i tilsvarende farge matche godt til denne. Le Creuset sine støpejernspanner er emaljerte slik at de er hygieniske og at ikke lukt og smak trekker inn i stekepannen.

Le Creuset pannene i støpejern kommer i en rekke av de velkjente Le Creuset fargene som rød, orange, karibisk blå samt i sort.

Stekepannene kommer med trehåndtak eller støpejernshåndtak. Støpejernspannene tåler alle typer stekeplater, inkludert induksjon. Stekepannene tåler ovn, grill, fryser og oppvaskmaskin.

Se de ulike Le Creuset stekepannene her!

Grillpanner

Le Creuset Grillpanne

Le Creuset Grillpanne

Le Creuset har også en rekke grillpanner som passer ideelt for steking av kjøtt og fiskefileter.

Disse grillpannene er kvadratiske med en rekke riller som skaper et grillmønster på maten som stekes. Rillene sørger også for at mye av fettet renner ut av kjøttet og blir liggende igjen i pannen.

Om du liker å steke grønnsaker vil dette også se bra ut med et slikt grillmønster.

Grillpannene er også emaljerte for beskyttelse av pannen og tåler ovn, grill, fryser og oppvaskmaskin.

Bestill Le Creuset Grillpanne hos Nordic Nest!

Andre Gryter og Stekepanner