Le Creuset Ildfast Form – Ildfast form i Stentøy fra Le Creuset

0

Le Creuset er kjent for sitt stentøy, og for sin brede variasjon i sterke farger. Le Creuset er kanskje mest kjent for sine gryter, men har også et godt utvalg i ildfaste former.

Le Creuset ildfast form er pent i designet samtidig som de er praktiske i bruk. En god ildfast form skal selvfølgelig kunne benyttes i stekeovn, men den bør samtidig også være pen slik at den kan benyttes til å servere på middagsbordet.

Bestill Le Creuset Ildfast Form hos NordicNest.no!

Le Creuset Ildfast Form

En ildfast form er en god medhjelper i matlagingen. Gjør klar matretten i formen og la den steke i ovnen. Dette gjelder om du ønsker ovnsbakte grønnsaker, lasagne, ovnsbakte poteter, laks eller kyllingfilet og mye annet.

Le Ceruset Ildfast Form

Le Creuset retangulært fat er en utgave med ildfaste former fra Le Creuset. Velg mellom størrelsene 26 og 32 cm.

Le Creuset Ildfast Form - MarseilleLe Creuset ildfast form er tilgjengelig i et bredt fargeutvalg. Velg blant favorittene Cerise, Mist Gray, Volcanic, Creme, Marseille, Shiny Black, Ocean, Coastal Blue, Rosemary og mange flere.

Le Creuset Ildfast Form Bestiller du hos NordicNest!

Den Ildfaste formen fra Le Creuset er laget i stentøy som tåler temperaturer fra -18 og opp til +260 grader celsius. Den kan benyttes i ovn og mikrobølgeovn, så vel som fryser. Den kan også vaskes i oppvaskmaskinen.

Inne i den ildfaste formen finner du et sandfarget glasert lag som gjør fatet ugjennomtrengelig for smak, fukt, lukt og farge fra maten som stekes.

Heritage Ildfast Form – Tradisjonsrikt fra Le Creuset

Heritage ildfaste former fra Le Creuset kommer i størrelsene 37 cm, 31 cm og 24 cm. De kommer også i en 33 cm utgave med eget lokk. Heritage ildfast form fra Le Creuset har en noe dypere form enn det man er vant til fra ildfaste former.

Heritage Ildfast Form fra Le Creuset

I Heritage serien fra Le Creuset finner du også ovale former, samt en egen suppeterrin. Heritage designet er inspirert fra tidligere Le Creuset design fra starten i 1925 og gjennom de første 10-årene.

Se Utvalget innen Heritage Ildfast Form fra Le Creuset!Oval Ildfast Form

De store håndtakene er hentet fra Le Creuset ovnsformer fra 50- og 60-tallet, og er praktiske når man skal løfte den. Håndtakene er også med på å sette sitt preg på den ildfaste formen.

Andre Ildfaste Former fra Le Creuset

Ved siden av de overnevnte har Le Creuset et godt utvalg av andre typer ildfaste former. Videre finner du ovale ildfaste former i størrelsene 28 cm og 36 cm. Le Creuset har også egne ovnsformer i både aluminium og i rustfritt stål.

Se Flere Ildfaste Former fra Le Creuset Her!