Bodum Termokopp – Med eller Uten Presskanne

0

Kjøp Bodum Termokopp her!

Bodum Termokopp med Pressfunksjon

Bodum Termokopp med Pressfunksjon

For å finne en Bodum termokopp som passer din stil kan du velge mellom de forskjellige modellene som finnes blant annet i lilla, grønn, rød, hvit eller sort.

Termokoppene fåes også i chrome eller med gjennomsiktig bakgrunn.

Bodum Termokopp Bestiller du hos NordicNest.no!

Om du er glad i presskanne-kaffe kan du velge termokoppen med presskanne funksjon. Dette gjør at du kan lage kaffe på farten så lenge du har tilgang på varmt vann og tar med deg kaffe i veska eller ryggsekken. Bodum termokopp fåes også uten presskanne funksjon noe som er mer praktisk om du trakter eller presser kaffe hjemme.

Bodum Termokopp

Bodum Termokopp

Denne termokoppen har blitt et fenomen og om du benytter deg av offentlig kommunikasjon i morgenrushet vil du se flere av disse koppene på vei til jobb.

Årsaken til dens populæritet er nok både hvor praktisk den er sammen med det lett gjenkjennelige designet. Jeg har hørt den blitt referert til som morgenkaffens versjon av iPad og det er nok en viss sannhet i det.

Bodum termokopp fåes i størrelsene 0,35 og 0,45 liter. Om du trenger litt kaffe for å komme igang om morgenen vil jeg anbefalle å gå for den største.

Klikk her for å se utvalget innen Bodum termokopper!

Det er på tide å si “nei takk” til den lange køen på Kaffebrenneriet eller den mindre gode storkiosk-kaffen, og lage kaffe hjemme før du drar på jobb eller presse din egen kaffe når du får satt deg ned i bilen eller på bussen. Da vil du nok ganske fort også spare litt penger.

Andre Kaffeprodukter fra Bodum