Skagerak Skjærebrett – Rustikke Skjærebrett i Teak

0

Skagerak skjærebrett er laget i teak og har et rustikt preg. Brettet er satt sammen av tverrskårede klosser av endetre. Dette er med på å gjøre Skagerak skjærebrett meget solid. Denne teknikken er samtidig med å sette sitt preg på utseendet til skjærebrettet.

skagerak-skjaerefjol

På den ene siden er brettet utstyrt med rennekant. Dette kan være praktisk om du skjærer kjøtt eller fisk og ønsker at kraften skal renne av. På baksiden av brettet er det helt flatt slik at det fungerer godt for oppkutting av brød, frukt og grønnsaker.

Skagerak skjærebrett finnes i flere størrelser. Dette gjelder både i form av størrelsen på brettet, men også hvorvidt man ønsker et smalere eller bredere skjærebrett.

Se Utvalget innen Skagerak Skjærebrett!

skagerak-skjaerefjol-brod

Benytt Skjærebrettet til Servering!

Selv om et skjærebrett først og fremst er til for å skjære på, fungerer det også godt som fat eller serveringsbrett. Et rustikt skjærebrett som disse fra Skagerak fungerer godt til å servere måltider som spekemat, ostefat, brødmat, enkelte tapasretter og mye annet.

Bestill Skagerak Skjærebrett hos Nordic Nest!

skagerak-brett-utvalg

Den utskårne rennekanten rundt brettet er også med på å pynte opp skjærebrettet og gjøre det pent når du skal servere mat på det. Skjærebrettene er utstyrt med håndtak slik at det er lettere å løfte det opp og sette det ned på bordet.

Teak-treet benyttet i Skagerak skjærebrett er FSC sertifisert. Dette betyr at utviklingen av teaken som er benyttet er bærekraftig og tar hensyn til miljøet, klimaet, dyr og planter.

skagerak-skjarefjol-kjott

Andre Skjærebrett fra Skagerak

Ved siden av skjærebrettene i teak, har Skagerak også et godt utvalg med andre typer skjærebrett i tre. Dette omfatter andre modeller i teak, sammen med ulike modeller av skjærebrett i eik.

Skagerak sin visjon er å utvikle produkter som sørger for et langt livsløp. Dette igjennom estetikk og funksjonell kvalitet. Siden produktene er laget i tre av høy kvalitet er de utviklet for å vare.

Se Andre Utgaver av Skjærebrett fra Skagerak hos NordicNest.no!

Det tradisjonelle, men samtidig moderne Skandinaviske designet er med på å gjøre Skagerak sine skjærefjøler tidløse. Deres ambisjoner er at produktene de utvikler skal være like aktuelle om 20 år, som det de er i dag.

skagerak-skjarefjol-spekemat