Wedgwood Edme Servise – Edme Tallerkener og Serveringsfat

0
Wedgwood Edme Servise

Wedgwood Edme

Wedgwood Edme servise har en over 110 år lang historie. Det Engelske Edme serviset har en lang tradisjon og et klassiskt design.

Edme tallerkener og servise fungerer godt både som hverdagsservise og som dekketøy til finere anledninger.

Besøk Christiania Glassmagasin og Se Utvalget av Servise i Wedgwood Edme Serien

Klassisk Wedgwood Design

Wedgwood Edme ServiseIfølge Wedgwood selv har Edme-serviset selskapet sitt mest aristokratiske mønster og kjennetegnes av de sofistikerte Georgiske formene.

Her finner du Wedgwood Edme!

Om du har arvet et eldre Wedgwood Edme servise bør du allikevel være oppmerksom på at fargen og designet har blitt oppdatert gjennom årene og at de nå derfor ikke er helt identiske med originalen.

Wedgwood Edme kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler mikrobølgeovn opp til en viss styrke.

Ulike Deler i Wedgwood Edme Servise

Wedgwood Edme ServeringsfatI tillegg til Edme tallerkener i en rekke størrelser vil du også finne ulike dype asjetter og skåler i Wedgwood Edme serien.

Serien inneholder også en rekke kaffekrus og kaffekopper designet med det tradisjonsrike mønsteret.

Av serveringsservise finner du serveringsfat i ulike størrelser, fruktfat, serveringsskåler, salatskåler, grønnsaksfat, sauseskål, sukkerskål samt smørbeholder og mye annet.

Se de ulike delene i Wedgwood Edme servise hos Christiania Glassmagasin!

Om Josiah Wedgwood

Wedgwood ble grunnlagt av Josiah Wedgwood den 1. mai, 1759 da han i en alder av 29 år startet som selvstendig keramiker i Burslem, Staffordshire i England.

Han utviklet selv tre av Wedgwood sine mest populære serviser, Queen’s Ware (1762), Black Basalt (1768) og Jasper (1774). Josiah Wedgwood ble anerkjent som en av pionérene innen Britisk keramikk og var med å forandre Engelsk porselenutvikling fra enkelt håndverk til en kunstform og en større internasjonal industri.

Bestill Wedgwood Edme Servise hos Christiania Glassmagasin!

Annet Servise: