Dørslag – Praktiske Dørslag til Pasta og Grønnsaker

0
Dørslag

Dørslag

Dørslag er svært praktisk når du skal helle av vannet når du har kokt pasta eller grønnsaker. Hell alt ned i dørslaget og la vannet renne ut.  Mange benytter også dørslag til å skylle salater, grønnsaker og liknende.

Se flere dørslag hos KitchenTime.no!

Om du fortsatt benytter lokket på kjelen for å holde pastaen igjen mens du heller av vannet, er det kanskje på tide å gi dørslaget en sjanse. Under finner du en oversikt over flere ulike dørslag slik at du skal finne en som faller i smak.

Sammenleggbart Dørslag fra Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Dørslag

Normann Copenhagen Dørslag

Et problem med dørslag er at de ofte tar stor plass i kjøkkenskapet. For å få løst dette problemet har Normann Copenhagen lansert et sammenleggbart dørslag designet av Boje Estermann.

Normann Copenhagen dørslag  finner du hos KitchenTime.no!

Normann Copenhagen dørslag presses enkelt og greit sammen når dørslaget ikke er i bruk og tar dermed mindre plass i skapet.

Bunnen på dette sammenlaggbare dørslaget er laget i rustfritt stål.

Normann Copenhagen sammenleggbart dørslag er tilgjengelig hos KitchenTime.no.

Eva Solo Dørslag

Eva Solo Dørslag

Eva Solo Dørslag

Eva Solo sitt dørslag er designet for å lett kunne skylle frukt og salatblader. Dørslaget fungerer samtidig som en enkel fruktskål slik at du lett skal kunne sette fram frukten etter du har skyllet den.

Eva Solo dørslag finner du her!

Dørslaget fra Eva Solo er utstyrt med støtter slik at det skal ha bedre balanse og stå stødigere på bordet som fruktkurv eller i vasken som dørslag.

Eva Solo dørslag er tilgjengelig i fargene svart, hvit og limegrønn. Se de ulike Eva Solo dørslagene hos ScandinavianDesigncenter.no!

Latina Dørslag med Håndtak

Latina Dørslag fra Guzzini

Latina Dørslag fra Guzzini

Et annet dørslag med langt håndtak er Latina modellene fra Guzzini. Latina dørslag er tilgjengelig i fargene klar, grønn, orange og rød.

Latina dørslaget har en diameter på 24 cm og en total lengde på 40 cm inkludert håndtaket. Høyden er på 12 cm.

Dørslaget er designet av Bruno Gecchelin.

Relaterte Produkter: