Iittala Teema Servise – Teema Startsett med Tallerken og Skåler

0
Teema Servise

Teema Servise

Iittala Teema servise finnes i en rekke farger og kombinasjoner. Teema serviset er designet av Kaj Franck for Finske Iittala.

Iittala Teema Krus

Iittala Teema Krus

Du finner Iittala Teema kopper, tallerkener, dype tallerkener, skåler og serveringsfat i ulike former og størrelser.  Stikkordene for denne serviseserien er funksjonelt, enkelt og vakkert.

Se en større oversikt over produktene her!

Iittala Teema servise er et solid servise laget i ildfast keramisk stentøy som i tillegg til vanlig bruk også kan benyttes i stekeovn eller fryses ned. Serviset kan også benyttes i mikrobølgeovn og kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskinen.

Iittala Teema Kopper og Tallerken i Ulike men Matchende Farger

teema-serviseIittala Teema serien kommer i en rekke ulike farger. Her kan du velge om du ønsker å ha alt servise i en utvalgt farge, eller mikse og matche de ulike fargene. (Glassene på bildet er fra Kartio serien)

Blant fargene finner du hvit, svart, perlegrå, blå, turkis og nyheten lysegrønn. Dette er farger som passer godt sammen og skaper et fargerikt frokostbord.

Klikk her og se de ulike servisene og fargene i Iittala Teema serien!

Kaffe/Te Servise fra Iittala Teema

Kaffe/Te Servise fra Iittala Teema

På mange måter minner dette serviset om «Koko» serviset fra Arabia der du også kan kombinere en rekke farger og former.

Hvitt Iittala Teema Startsett med Tallerkener

Iittala Teema Startsett

Iittala Teema Startsett

Om du er på jakt etter et startsett i Iittala Teema serien finner du et hvitt startsett i 8 deler med sett på 4 ulike tallerkener.

I startsettet finner du to store tallerkener med diameter på 26 cm, to tallerkener med diameter på 21 cm samt to skåler med diameter på 21 cm og 2 skåler med diameter på 15 cm.

Iittala Teema Startsett Finner Du Her!

Jeg har ikke klart å finne noe Iittala Teema startsett i de andre fargene så dette må du eventuelt sette sammen og kombinere selv etter eget ønske.

Spennende Fargevalg - Meleret Blå

Spennende Fargevalg – Meleret Blå

Andre Serviser fra Iittala

Iittala har i tillegg til Teema også en rekke andre populære servisesett. En av de mest populære er kanskje Iittala Origo serien med fargerike linjer i en rekke farger.

Origo krusene kan godt kombineres med serviset i Iittala Teema serien for ekstra variasjon. Iittala har også noen populære Marimekko skåler som kan benyttes som dekor eller til servering. Marimekkoskålene er meget populære som hylledekor både i butikkvinduer og som en del av bakgrunnen i ulike TV-program.

Klikk Her For En Full Oversikt over Iittala Teema Krus og Tallerkener!