Royal Copenhagen Juleservise – Stjerneriflet Jul

0

Royal Copenhagen juleservise, Stjerneriflet jul, er et flott servise i tradisjonelle julefarger. Juleserviset er flott dekorert med border i granbar pyntet med sløyfer, julekuler, julekurver, kongler og julebjeller.

Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul

Et juleservise skal være med å bygge tradisjoner og minner rundt juletiden. Royal Copenhagen sitt Stjerneriflet jul er med sine klassiske julefarger med på å hente frem, og skape nye, minner fra høytiden.

Bestill Royal Copenhagen Juleservise hos Nordic Nest!

Juleservise fra Royal Copenhagen

Royal Copenhagen Juleservise

Stjerneriflet jul er et juleservise fra Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er kjent for flere populære servise-design som Musselmalt Mega, Blue Elements og flere andre.

Stjerneriflet Jul er Royal Copenhagen sitt siste juleservise, og kom på markedet i 2006 da det erstattet juleserviset «Christmas Joy».

Stjerneriflet Jul - Juleservise

Stjerneriflet Jul er bygget på elementer fra de andre Riflet servisene fra Royal Copenhagen. Riflet hvit kan derfor ofte kombineres med servisedeler i Stjerneriflet jul.

Her Bestiller du Royal Copenhangen Stjerneriflet Jul!

Servisedeler i Stjerneriflet Jul

Stjerneriflet jul fra Royal Copenhagen består at vet bredt utvalg av servisedeler og serveringsfat. Den flate tallerkener i Royal Copenhagen juleservise finnes i størrelsene 19 cm og 22 cm og 27 cm. Dette betyr at du kan benytte mindre tallerkener til frokostservise igjennom julen, og større tallerkener til julemiddagen.

Stjerneriflet Jul Servise

I Stjerneriflet jul finner du også dype tallerkener til julegrøten. Disse kommer i størrelser på 17 cm og 24 cm.

Ved siden av dette finner du et bredt utvalg av ulike serveringsfat og serveringsskåler med dekorative julemotiv. Det er også kaffekopper og kaffekrus, tekanne, lysestake, kakefat og annet.

Se De Ulike Servisedelene i Stjerneriflet Jul fra Royal Copenhagen!

Dette gjør at du kan dekke med Royal Copenhagen Stjerneriflet jul til de fleste av julens måltider.

Juleservise Skaper Tradisjoner

Et juleservise skal være med å skape tradisjoner og minner i familien. Dette får Royal Copenhagen til ved å benytte kjente julefarger i kombinasjon med tradisjonelle juledekorasjoner.

Royal Copenhagen Juletallerken

Utsmykkingen på Royal Copenhagen juleservise er hentet fra tradisjonell dansk juletrepynt. På de dekorative bordene i grantre finner man kongler, røde og gullfargede hjerter, små pakker, papirhjerter, pepperkakemenn, julestrømper, gyngehester, engler, trommer, lykter og annet man kjenner igjen fra julens historier.

Disse detaljene, kombinert med de store røde sløyfene og de gullfargede kantene, setter et dekorativt utgangspunkt for en minneverdig juletid.

Bestill Royal Copenhagen Juleservise – Stjerneriflet Jul!

Stjerneriflet Jul Juleservise

Ønsker du mer inspirasjon til dekorative juleserviser? Se da våre omtaler av Nisseservise fra Porsgrunds Porselænsfabrik, eller Wik & Walsøe Julemorgen juleservise!