Champagnekjøler – Isbøtter og Kjølere til Champagne

0

En champagnekjøler gjør servering av champagne til noe ekstra spesielt. Om det er spesielle anledninger som bryllup, nyttårsaften eller i forbindelse med annet festlig lag, tar man fort champagneopplevelsen opp et hakk ved å servere den på is i en vakker kjøler.

Champagne bør serveres med en temperatur på mellom 7 og 9 grader. Dette kan du oppnå ved å oppbevare champagneflasken i kjøleskapet et par timer innen den tas ut og serveres, eller du kan la den ligge i champagnekjøleren med isbiter i mellom 15 og 30 minutter.

Georg Jensen – Cocktail Champagnekjøler

Georg Jensen Champagnekjøler

Georg Jensen Champagnekjøler

Cocktail champagnekjøler er laget i polert rustfritt stål og passer elegant på festbordet der det skal serveres champagne.

Champagnekjøleren sørger for at flasken holdes kjølig frem til servering. Georg Jensen Cocktail champagnekjøler er designet av Helle Damkjær og den passer godt på et dekket festbord.

Bestill Georg Jensen Champagnekjøler hos NordicNest.no!

Champagnekjøler Isbit

Champagne Cooler

Champagne Cooler

Om du ønsker en litt mer rimelig champagnekjøler kan kanskje denne fra coolstuff.no være løsningen. Denne er meget original og vil sette en ekstra spiss på serveringsbordet.

Her får du rett og slett en isbøtte laget i is. Beholderen fylles med vann og settes i fryseren. Etter noen timer er isen fryst og klar til å kjøle ned champagnen eller andre flasker. Som du kan se av bildene her gir denne kjøleren også muligheter for ekstra kreativitet.

Det følger også med en egen tilpasset skål som fanger opp smeltevannet etter hvert som isbiten smelter.

Bestilles hos Coolstuff.no!

WMF «Jette» Champagnekjøler i Rustfritt Stål

WMF Jette Champagnekjøler

WMF Jette Champagnekjøler

Takket være de doble veggene holder WMF champagnekjøler seg kald lenge. «Jette» er laget i polert rustfritt stål.

Isbøtten er 23 cm høy og har en diameter på 24 cm på det bredeste. Isbøtten fra Tyske WMF er utstyrt med små håndtak som er med å pynte opp denne champagnekjøleren.

Bestill WMF Jette hos ConfidentLiving.no!

Laguiole Nassiet Champagnekjøler

 

Laguiole Nassiet champagnekjeler er laget i rustfritt stål med et underlegg i tre. En stilren isbøtte fra det klassiske merket Laguiole. Avkjøl en flaske Champagne eller vin på en stilfull og elegant måte.

Bestill Laguiole Nassiet Champagnekjøler

Se også oversikten over vinkjølere!

Se også vår samling av isbøtter!