Paiform – Paiformer fra Le Creuset, Höganäs, Staub, Rosendahl

0

En paiform benyttes, som navnet tilsier, til å lage pai. Å ha en paiform du liker er lurt da paien oftest serveres på bordet i selve formen.

På denne siden finner du en oversikt over en rekke ulike paiformer slik at du lettere skal kunne finne en du liker. Det er benyttet bilder på alle, men der hvor det er mange ulike fargevalg lønner det seg å gå til den aktuelle nettbutikken for å få en bedre oversikt.

Rund Le Creuset Paiform

Le Creuset Paiform

Le Creuset har et bredt utvalg i paifat og ildfaste former. Deres runde paiform er utsmykket med en bølgeformet rand og er tilgjengelig i fargene cerise, creme, shiny black, volcanic og marseille.

Se De Tilgjengelige Fargevalgene Her!

Paiformen fra Le Creuset har en diameter på 28 cm. Alternativt finnes disse paiformene også i mindre utgaver med diameter på 11 cm.

Formene er laget i stentøy og har en emaljert overflate som gjør den enklere å holde ren. Paiformene fra Le Creuset tåler temperaturer fra -18 til 260 grader og kan benyttes i ovn, fryser samt i oppvaskmaskinen.

Bestill Le Creuset Paifat hos NordicNest!

Höganäs Paiform

Höganäs Paiform

Denne paiformen har en nydelig asymmetrisk bølgete form. Formen er laget i solid og varmetolerant stentøy og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Höganäs paiform har en diameter på 31 cm og et volum på 2 liter.

Bestill Höganäs Paiform hos KitchenTime.no!

Staub Paiform i Keramikk

Staub Paiform

En annen fargerik serie med paiformer kommer fra Staub. Deres runde paiformer i keramikk er tilgjengelig i farger som rød kirsebær, mørk blå og hvit og finnes i utgaver på 24 og 28 cm i diameter.

Paiformene er utstyrt med store håndtak slik at du lettere kan løfte de med grytevotter. Paiformen fra Staub har en hard, holdbar og slitesterk overflate i blank emalje. Formen kan benyttes i ovnen, microbølgeovnen, fryser og i oppvaskmaskin.

Bestill Staub Paiformer her!

Pillivuyt Hvite Paiformer i Flere Størrelser

Pillivuyt Paiform

Pillivuyt har en rekke ulike paiformer som disse nydelige ruglete hvite i ulike størrelser.

Her finner du små paiformer på 11,5 cm, mellomstore på 20,5 cm og store på 29 cm og 33 cm. Så noe for hvert behov.

Se Utvalget innen Pillivuyt Paiformer!

Pillivuyt sine produkter er i høy kvalitet og er laget i solid porselen. Paiformene tåler høy temperatur og har god toleranse for slag og støt.

Grand Cru Paiform fra Rosendahl

Rosendahl Grand Cru Paiform

Grand Cru fra Rosendahl er en populær serie innen kjøkkenutstyr. Grand Cru paiformer er laget i ildfast porselen. Formene har et klassisk design, men har noe høyere kanter sammenlignet med andre paiformer.

Formene fra Rosendahl Grand Cru har en diameter på 28 cm og en høyde på 4,7 cm.

Bestill Rosendahl Grand Cru Paiform Her!