Ildfast Form – Stort Utvalg i Ildfaste Former

0

En ildfast form er med på å gjøre matlagingen langt enklere. Fra å måtte følge med i stekepannen og sørge for at maten ikke blir brent eller rå, vil matlaging med ildfaste former forenkles til samme vanskelighetsgrad som å steke en Pizza Grandiosa.

Kvaliteten på sluttresultatet vil ofte samtidig bli mer saftig. Mange velger å for-steke kjøttet før det puttes i den ildfaste formen og inn i ovnen. Du kan steke kjøttet i din ildfaste form sammen med ulike grønnsaker eller med smakstilsetninger som tikka masala og liknende.

Man kan også benytte ildfaste former til ovnsbakte retter som lasagne eller gratenger.

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form i Glass

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form

Sett på tre ulike ildfaste former fra Rosendahl. Formene er en del av serien Grand Cru og er designet av Erik Bagger.

Bestill Sett i 3 Deler hos Nordic Nest!

De ildfaste formene er laget i blyfritt glass og tåler å bli vasket i oppvaskmaskinen. Formene har også høy varmetoleranse og kan benyttes i stekeovn på høy temperatur over lengre tid om nødvendig.

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form kan også Bestilles Enkeltvis!

For å spare plass er de ulike ildfaste formene designet slik at det er plass til å oppbevare de to mindre formene i den største. De ulike størrelsene gjør samtidig at du har ideelle former til en rekke ulike matretter, samtidig som du kan lage en mindre eller større mengde mat.

Størrelse på formene: 25 x 38 cm, 24 x 24 cm, 24 x12,5 cm.

Les mer om dette settet med ildfaste former her!

OBH Nordica “Eco Kitchen” Ildfast Form

Ildfast Form OBH Nordica

Ildfast Form OBH Nordica

Ønsker du en mer fargerik ildfast from kan Eco Kitchen fra OBH Nordica være et godt alternative. Formene er tilgjengelig i fargene rød, gul og grønn. Fargene som benyttes er ekstra sterke for å livne opp kjøkkenutstyret.

Formene kommer i størrelsene large, medium og small. Så vidt jeg kan forstå er de ulike størrelsene representert med farger. Stor: rød (500 cl), medium: grønn (400 cl) og liten: gul (300 cl). Dette begrenser utvalget og gjør at du må velge den fargen/størrelsen som passer deg best.

Den ildfaste formen fra OBH Nordica er resistent mot riper, og er laget i aluminium med et miljøvennlig keramisk belegg som er enkel å rengjøre.

Eco Kitchen formene tåler høy varme og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Klikk her for å lese mer om OBH Nordica ildfaste former!

Villeroy & Boch Ildfast Form

Villeroy & Boch Ildfast Form

Villeroy & Boch Ildfast Form

I serien “Cooking Elements” har Villeroy & Boch et stort utvalg av ildfaste former laget i premium porselen.

De ildfaste formene finnes i en rekke ulike størrelser og formater. Formene er laget i hvitt porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Se utvalget av Villeroy & Boch ildfaste former her!

Heritage Ildfast Form fra Le Creuset

Le Creuset Heritage

Le Creuset Heritage

Le Creuset har et bredt utvalg med ildfaste former og ovnsformer. Le Creuset er kjent for deres store utvalg i spennende farger, og dette er gjenspeilet i deres ildfaste former. Formene finnes i en rekke ulike størrelser.

Heritage ovnsformer er laget i slitesterkt stentøy og har en innvendig sandfarget glasur som er rengjøringsvennlig og beskytter fatet mot smak, lukt og farge fra matvarene.

Bestill Le Creuset Ovnsform hos KitchenTime!

 

Staub Keramisk Gratengform

Staub

Staub

Om du er glad i farger har også Staub et godt utvalg i fargerike ildfaste former. Ovnsformene fra Staub er keramiske og tilgjengelig i fargene grønn, rød, hvit og blå. Formene finnes i ulike størrelser og er tilgjengelig i både runde og firkantede utgaver.

Se Utvalget i Staub Ovnsformer!

Formene er laget i stentøy med en keramisk overflate som sørger for en hard, holdbar og slitesterk overflate, samtidig som den hindrer at fukt og smak trekker inn i formen.

Sett med Ildfaste Former fra Rig-Tig Stelton

Cook and Serve er en serie med ildfaste former fra Stelton sin Rig-Tig serie. Formene har størrelsene 16 x 16 cm, 20,5 x 25,5 cm og 25 x 34,5 cm. De ildfaste formene kan plasseres inne i hverandre slik at de opptar mindre lagringsplass i skapet.

Fordelen med å ha et sett med former i ulike størrelser er at du kan benytte former også når du skal lage mindre mat. Samtidig er det også praktisk om du skal forberede ulike deler av retten men ikke ønsker at maten skal blandes under forberedelsene.

Bestill Rig-Tig Ildfaste Former fra Stelton!