Ildfast Form – Stort Utvalg i Ildfaste Former

0

En ildfast form er med på å gjøre matlagingen langt enklere. Fra å måtte følge med i stekepannen og sørge for at maten ikke blir brent eller rå, vil matlaging med ildfaste former forenkles til samme vanskelighetsgrad som å steke en Pizza Grandiosa.

Kvaliteten på sluttresultatet vil ofte samtidig bli mer saftig. Mange velger å for-steke kjøttet før det puttes i den ildfaste formen og inn i ovnen. Du kan steke kjøttet i din ildfaste form sammen med ulike grønnsaker eller med smakstilsetninger som tikka masala og liknende.

Man kan også benytte ildfaste former til ovnsbakte retter som lasagne eller gratenger.

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form i Glass

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form

Rosendahl Grand Cru Ildfast Form

Sett på tre ulike ildfaste former fra Rosendahl. Formene er en del av serien Grand Cru og er designet av Erik Bagger.

Bestill hos RoyalDesign!

De ildfaste formene er laget i blyfritt glass og tåler å bli vasket i oppvaskmaskinen. Formene har også høy varmetoleranse og kan benyttes i stekeovn på høy temperatur over lengre tid om nødvendig.

For å spare plass er de ulike ildfaste formene designet slik at det er plass til å oppbevare de to mindre formene i den største. De ulike størrelsene gjør samtidig at du har ideelle former til en rekke ulike matretter, samtidig som du kan lage en mindre eller større mengde mat.

Størrelse på formene: 25 x 38 cm, 24 x 24 cm, 24 x12,5 cm.

Les mer om dette settet med ildfaste former her!

OBH Nordica “Eco Kitchen” Ildfast Form

Ildfast Form OBH Nordica

Ildfast Form OBH Nordica

Ønsker du en mer fargerik ildfast from kan Eco Kitchen fra OBH Nordica være et godt alternative. Formene er tilgjengelig i fargene rød, gul og grønn. Fargene som benyttes er ekstra sterke for å livne opp kjøkkenutstyret.

Formene kommer i størrelsene large, medium og small. Så vidt jeg kan forstå er de ulike størrelsene representert med farger. Stor: rød (500 cl), medium: grønn (400 cl) og liten: gul (300 cl). Dette begrenser utvalget og gjør at du må velge den fargen/størrelsen som passer deg best.

Den ildfaste formen fra OBH Nordica er resistent mot riper, og er laget i aluminium med et miljøvennlig keramisk belegg som er enkel å rengjøre.

Eco Kitchen formene tåler høy varme og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Klikk her for å lese mer om OBH Nordica ildfaste former!

Ildfaste Ovnformer fra Emile Henry

Ildfaste Former Emile Henry

Ildfaste Former Emile Henry

Emile Henry er kanskje mest kjent for deres populære former til crème brulee. De har også et godt utvalg i ildfaste former i en rekke farger og størrelser.

Formene kommer i lilla, creme, beige, hvit, bringebær og svart. De ildfaste formene er laget i høyresistent stentøy og tåler temperaturer mellom -20 til +250 grader celsius. Tåler oppvaskmaskin.

Klikk her for å se oversikt over formene fra Emile Henry!

Villeroy & Boch Ildfast Form

Ildfast Form Villeroy & Boch

Ildfast Form Villeroy & Boch

I serien “Cooking Elements” har Villeroy & Boch et stort utvalg av    ildfaste former laget i premium porselen.

De ildfaste formene finnes i en rekke ulike størrelser og formater. Formene er laget i hvitt porselen og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Se utvalget av Villeroy & Boch ildfaste former her!

Annet Kjøkkenutstyr: