Bakebolle med Lokk – Rosti Margrethe Bolle

0

En bakebolle med lokk er praktisk da man kan benytte den både til tilberedning av mat, men også til oppbevaring i kjøleskapet.

Bakebolle med Lokk

Bakebollene kan også benyttes til servering. Bakebolle med lokk kan her være praktisk om man ønsker å ta med seg en salat over til selskapet, eller om man ønsker å servere i hagen og ikke vil ha fluer i maten.

Bestill Rosti Margrethe Bakebolle med Lokk!

Rosti Margrethe bakeboller med lokk er tilgjengelig i et bredt utvalg farger. Ved siden av tradisjonelle svarte og hvite bakeboller, finner du også boller i ulike grønnfarger, lilla, blå, rød, diverse pastell, rosa, sitron etc.

Rosti Margrethe Bakebolle

Bakebollene er tilgjengelig i hele 10 ulike størrelser. Velg mellom mindre bakeboller på 0,15, 0,35 og 0,5 liter eller større bakeboller fra 1,5 liter og opp til 5 liter. Rosti Margrethe bakeboller selges også i ulike sett slik at du får et bredt utvalg i størrelser.

Lokk til Bruk av Stavmikser og Visper i Bakebolle

Lokk med Hull til Bakebolle

Dersom du ønsker å benytte stavmikseren eller håndmikseren i din Rosti Margrethe bakebolle finnes det også et eget tilpasset bakebolle-lokk med hull i midten.

Finn Lokk med Hull til Bakebolle hos Bakeren og Kokken!

Dette lokket sørger for å beskytte rundt kantene slik at det blir minst mulig søl når du benytter mikseren.

Lokket til bruk av stavmikser fåes kjøpt som ekstrautstyr. Slik jeg forstår er dette lokket kun tilgjengelig for bakebollene på 3 liter.

Grønn Bollesett - Bakebolle med Lokk

Se Flere Bakeboller!

Rosti Margrethe Bakeboller med Lokk

Margrethe bakebolle ble designet for Rosti av Acton Bjørns og Sigvard Bernadottes tegnestue i København, tilbake i 1954. Bakebollen er oppkalt etter daværende danske tronarving, Prinsesse Margrethe.

Bestill Rosti Margrethe Bakeboller med Lokk!

Bollene er laget i Melamin som er et godt alternativ til plast. Dette da melamin har høyere toleranse for varme, noe som kan være praktisk under matlaging. Bakebollene kan vaskes i oppvaskmaskinen, men de kan ikke benyttes i mikrobølgeovn eller i fryser.

Svart Bakebolle med lokk