Lekue Brødform – Kreativ Brødform fra Lekue

0

Lekue brødform er en smart og original brødform laget i silikon. Ulikt fra mer tradisjonelle firkantede brødformer, er Lekue brødform formet som en sammenbrettbar bakebolle.

Lékué Brødform

Dette gjør at man ved siden av å bruke formen fra Lekue til en brødform, kan man også benytte den som bolle for miksing av brøddeigen.

Bestill Lekue Brødform hos Bakeren og Kokken!

Dette gjør at du sparer litt oppvask, samtidig som du holder kjøkkenbenken renere. Ved å lukke brødformen og legge over et dekke kan man også benytte den til å heve brødet.

Lékué Brødform i Stekeovnen

Lekue Brødform gir Rundere Brød

Vi kjenner alle den tradisjonelle brødformen. Et eksempel på dette er Le Creuset brødform som er en firkantet form hvor man kan legge brøddeigen. Dette gir naturlig nok et mer firkantet brød.

Bestill Lekue Brødform hos Bakeren og Kokken!

Lekue brødform fungerer ved at man bretter kantene opp rundt brødet. Dette gir et rundere og mer organisk formet brød. Noen vil kanskje si at brødet ligner mer på en amerikansk fotball. Om du ønsker en rundere form kan du la bruke mindre brøddeig.

Den delvis lukkede brødformen fra Lekue sørger, sammen med åpningene på siden, samtidig for en balanse mellom fuktighet og varme.  Dette bidrar til at brødet bevarer fuktigheten samtidig som man ender opp med en sprøere og gylden skorpe.

Se Flere Brødformer!

Lekue Brødform i Silikon

Brødformen fra Lekue er laget i silikon. Dette gir en fleksibel og funksjonell brødform som er lett å jobbe med.

Silikonoverflaten gjør at brødet slipper lett og ikke fester seg, hverken under baking eller under steking. Brødformen i silikon tåler temperaturer opp til 220 grader, noe som fungerer godt til brødbaking.

Lekue brødform er ikke kun begrenset til baking av brød. Man kan også benytte den som en stekeform til både grønnsaker og kjøtt. Formen kan også benyttes i mikrobølgeovn.

Les mer om Lekue Brødform!