BITZ Servise – Fargerikt Stentøy Servise

0

BITZ er et fargerikt og spennende servise. Serviseserien er utviklet i robust stentøy i grønne, grå og sorte variasjoner.

Tanken bak serviset har vært å bringe mere opplevelse inn i måltidet. Med de sterke fargene, og de naturlige unike detaljene og kontrastene i overflaten, sørger BITZ servise for at tiden som benyttes rundt matbordet nytes bedre.

Bitz Servise

Se Utvalget Innen BITZ Servise hos Nordic Nest!

Mindre Tallerkener gir Smartere Porsjoner

Bitz Servise Grønn

Utvikleren bak BITZ servise er den danske ernæringseksperten og TV-personligheten Christian Bitz. Sunnhet og helse er viktige aspekter i Christian Bitz arbeide, noe som han også har overført til BITZ servise.

Gjennom sitt forskningsarbeide har han kommet frem til at man bør bruke mer tid på å spise maten, samtidig som man bør kose seg med litt mindre porsjoner. Ved å gjøre BITZ servise mer spennende, og samtidig gjøre tallerkenene litt mindre enn de kanskje kan se ut, sørger han for å oppnå nettopp dette.

Bestill BITZ Servise hos Nordic Nest!

Bitz Servise Blå

BITZ Servise i Keramisk Stentøy

BITZ servise er utviklet i keramisk stentøy. Tallerkenene i serviset har gjerne en matt farge på undersiden, med en glasert blank innside i en passende farge.

Bitz Servise Svart

Størrelsen på tallerkenene i BITZ servise er 27 cm for store tallerkener, og 21 cm for små tallerkener. Ved siden av dette finner du også suppetallerkener eller dyptallerkener med størrelse på 18 cm.

Se De Ulike Tallerkenene og Skålene i BITZ Servise Her!

Det benyttes en reaktiv glasur som sørger for å få frem de naturlige variasjonene i stentøyet. Dette sørger for at hver enkelt del i BITZ servise er unik.

Bitz Servise Blå

Det solide stentøyet gjør at du kan vaske BITZ servise i oppvaskmaskinen, benytte den i mikrobølgeovnen, fryde den ned til -18 grader og varme den opp til 220 grader.

Se også: Middagsservise!

Krus og Skåler i BITZ Serien

Bitz Servise Salatbestikk

 

I BITZ servise serie finner du også et bredt utvalg av krus og skåler. I krusene og skålene har man lekt seg ytterligere med de ulike fargemulighetene. Dette skaper store kontraster og et spennende utvalg.

Skålene finnes i størrelser på 10, 12 og 14 cm. Krusene er 10 cm høye og rommer 30 cl. Videre i BITZ serien finner du også matchende serveringsfat og andre skåler til servering.

Se Flere Produkter i BITZ Servise!

Bitz Servise Mørk