Kjøkkenforkle i Skinn – Oljebehandlet Skinnforkle

0

Når man arbeider på kjøkkenet kan det fort bli litt søl. Nettopp derfor kan det være lurt med et kjøkkenforkle. Et kjøkkenforkle skal beskytte klærne mot søl, men det gjør ikke noe om det er litt stilig også.

Nordwik Kjøkkenforkle i Skinn

Nordwik kjøkkenforkle i skinn er nettopp det. Stilig. Nordwik kjøkkenforkle er laget i ekte kuskinn og har et rustikk og naturlig utseende. Skinnforkleet er laget for hånd i Sverige der det også er oljebehandlet for å få frem materialets struktur og detaljer.

Nordwik Skinnforkle Bestiller du hos KitchenTime.no!

Nordwik Kjøkkenforkle Skinn

Et kjøkkenforkle i skinn passer nok kanskje best når man skal steke frem en oksestek eller jobbe med andre typer kjøtt. Nordwik forkle i skinn passer også godt når man står og håndterer grillmaten.

Kjøkkenforkledet har en lengde på 93 cm og en bredde på 67 cm. Nordwik skinnforkle er også utstyrt med en større lomme på brystet slik at man kan ha litt av kjøkkenutstyret lett tilgjengelig her.

Videre er Nordwik kjøkkenforkle i skinn utstyrt med en reim som til å ha bak halsen og bak ryggen. Også reimene og lommen er laget i tilsvarende skinn.

Bestill Nordwik Kjøkkenforkle i Skinn!

Kjøkkenforkle i Skinn

Andre Kjøkkenforkle i Skinn

Morberg Kjøkkenforkle Skinn

Ved siden av Nordwik skinnforkle finnes det også en rekke andre kjøkkenforkle i skinn og lær. Morberg kjøkkenforkle er laget i premium lær. Morberg forkle er laget av skinn fra svenske kuer og har en størrelse på 100 x 70 cm. Kjøkkenforkledet fra Morberg er samtidig utstyrt med detaljer i messing.

Kokk og skuespiller Per Morberg er kjent fra flere svenske filmer og TV-programmer. Morberg kjøkkenforkle finnes også i en egen utgave i grønn canvas

Bestill Morberg Kjøkkenforkle i Skinn!

Morberg Skinnforkle