Arabia Servise – Servise fra Finland i Høy Kvalitet

0

Arabia Finland har produsert servise siden 1873 og har gjennom årene laget mange populære serier av servise. Under finner du en oversikt over noen av de mest populære Arabia servisene som fortsatt er tilgjengelig for kjøp.

Arabia Paratiisi Servise

Paratiisi Servise

Paratiisi Servise

Paratiisi servise er designet av Birger Kaipiainen. Serviset har sterke farger og sommermotiv med blomster og frukter i sterke farger.

Bestill Paratiisi Arabia Servise hos Nordic Nest!

Paratiisi serien er en av Arabia sitt mest populære og tradisjonelle serviser og har vokst til å bli en klassiker. I serien finner du flate og dype tallerkener, skåler og ulike fat og mugger.

Arabia Paratiisi Servise

Arabia Paratiisi Servise

Serviset tåler stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin.

Klikk her for å se de ulike produktene i Paratiisi serien!

Arabia KoKo

Koko Servise

Koko Servise

Arabia KoKo er et hverdagsservise i sterke og kontrastfulle farger. Her kan du velge å benytte deler i samme farge, eller (det mest populære) kombinere ulike farger for å skape et fargerikt matbord.

Serviset består av kopper og dype tallerkener i skarpe og myke farger med klare og moderne linjer. Serviset er designet av Kristina Riska og Kati Tuominen-Niittylä. Kan benyttes i stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Vaskes i oppvaskmaskin.

Finn De Ulike delene i Arabia KoKo Servise hos Nordic Nest!

Arabia 24hr Tuokio Servise

tuokio-servise-arabia

Selv om Tuokio serviset har et vintage preg over seg er dette et ganske nytt servise. Serviset ble innført i 1996. Serviset ble først designet av Heikki Orvola til privat bruk og fant senere veien inn i Arabia sitt sortiment.

Tuokio serviset er hvit med mønster i koboltblå. I serien finner du ulike tallerkener, samt kopper og krus, en høy kanne på 50 cl og en nydelig tekanne.

I 24hr serien finnes det også en hvit utgave.

Her kan du se de ulike delene i 24hr Tuokio!

Arabia Arctica Servise

Arctica Arabia Servise

Arctica Arabia Servise

Serviseserien Arctica er designet av Inkeri Leivo. Myke rene linjer i behagelig hvit farge gjør dette servisesettet tidløst.

Arctica servise tåler ovn, fryser og mikrobølgeovn. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskinen.

I serviset finner du tallerkener i ulik størrelse, dype tallerkener, diverse kopper og krus samt ulike fat og kanner.

Se en oversikt over de ulike delene i Arabia Arctica Servise her!

Mummiservise

Mummiservise

Mummiservise

Mummi servise og spesielt Mummikoppene er meget populære. Du kan lese mer om Mummikoppene her!

I tillegg til Mummikoppene finner du i Mummi serviset fra Arabia en rekke ulike dype og flate tallerkener samt ulike spesialprodukter som kakeboks, saftkanne, kakefat og paiform.

Designet på de ulike delene i Mummiserviset er basert på de ulike figurene fra Mummidalen tegnet av Tove Jansson. Serviset er designet og satt satt sammen av Tove Slotte-Elvant.

Se en oversikt over de ulike delene i Mummiserviset her!

Relaterte Serviser