Rörstrand Ostindia- Kåret til Århundrets Porselen Servise!

0

Serviset Rörstrand Ostindia har vært produsert helt tilbake fra 1930. I løpet av årenes løp har blåfargen benyttet i designet variert litt. Ostindia er fortsatt et av Rörstrand sine mest solgte serviser, og ble for litt siden kåret til århundrets servise.

Rørstrand Ostindia

Rørstrand Ostindia

Serviset er laget i ekte porselen som tåler moderne oppfinnelser som vaskemiddel og oppvaskmaskin.

Se utvalget innen Rörstrand Ostindia serviset her!

Det klassiske og sjarmerende designet har beholdt populariteten gjennom årenes løp og Rörstrand Ostindia har funnet sin plass i en rekke hjem. Et slikt tradisjonsrikt servise betyr mye for de som har vokst opp med det.

Rörstrand Ostindia Floris

Rörstrand Ostindia FlorisOstindia Floris er en sjeldnere versjon av Ostindia serien. Blomstene og dekoren har de samme blomstene og trekkene, men i Floris serien er det mye mere blader på plantene slik at delene i dette servisesettet blir langt mørkere. Produktutvalget i Floris er også mer begrenset.

Klikk her for en oversikt over hva som er tilgjengelig av Floris porselen!

Produkter i Rörstrand Ostindia Serien

I Rörstrand Ostindia serien finner du en rekke produkter både til servering av finere middager, samt til kaffe eller te etter middagen. Serien har også eggeglass og tekanne.

Tallerken

Rörstrand Ostindia TallerkenAv flate tallerkener finner man ulike i størrelsen med diameter på 18 cm, 21 cm og 27 cm.

De er også dype tallerkener for suppe og andre forretter. Enkelte av tallerkenene er også tilgjengelig i utgaven Ostindia Floris.

Se utvalget av Rörstrand Ostindia
tallerkener her!

blanklinje

Skåler og Fat

Ostindia SkålSkålene fra Rörstrand Ostindia finnes i en rekke størrelser og bruksområder. En skål på 50 cl finnes i den originale serien, samt i Floris. De har også en skål på 35 cl med eget lokk og mindre skåler på 10 cl.

Den store serveringsskålen er på 1,5 liter, ideell for poteter., samt en ovnsform som kan benyttes til å servere hovedretten direkte fra ovnen. Om du ikke ønsker å servere hovedretten på en ovnsform har de også ovale serveringsfat på 32 x 22 cm. Salatskålen har en størrelse på 240 cl.

For bilder og kjøpsinformasjon rundt de ulike produktene ser her!

Tekopp og Kaffekrus

Rörstrand Ostindia har også et utvalg i ulike kopper og krus til te, kaffe og andre varme drikker. Tekoppen med eget fat kommer i størrelsene 16 og 18 cl.

Det er også kaffekrus i størrelsene 30 cl og 40 cl i både den originale eller i Floris serien.

Her finner du en mer detaljert oversikt over produktene i denne serien!

Andre Produkter

I tillegg til de overnevnte servisedelene kan du også velge matchende eggeglass, samt en nydelig rund tekanne på 1,2 liter.

Rörstrand Sin Historie og Utvikling (Video)

 

Andre Populære Serviser og Kopper