Svart Bestikk – Aida Bestikk i Svart

0

Svart bestikk er i vinden. Selv om vi tradisjonelt sett er vant til bestikk i stål, ønsker stadig flere å eksperimentere litt med borddekkingen. Et svart bestikk er med på å gjøre borddekkingen unik og annerledes.

Aida har et godt utvalg innen svart bestikk. Her finner vi ulike serier som Aida Raw, Aida Passion, Aida Atelier og Aida Enso. De fleste av de sorte bestikkseriene finnes også i gullfargede utgaver, så vel som stål.

Svart Bestikk – Aida Raw Bestikksett

Svart Bestikk

Raw bestikk fra Aida er laget i rustfritt stål og er tilgjengelig i fargene svart og gull. Det svarte bestikket kan benyttes separat, men man kan også kombinere det med utgaven i gull.

Bestill Aida Raw Bestikk!

Raw serien er utviklet av Christiane Schaumburg-Müller og består, ved siden av bestikk, av Raw servise i stentøy med retro inspirasjon. Sammen med bestikket sørger Raw serien for spenning og kreativitet i borddekkingen.

Aida Passion – Svart Aida Bestikk

Svart Aida Passion Bestikk

Det svarte bestikket i Passion serien fra Aida har et minimalistisk og tidløst design, og en del av deres Passion servise. På samme måte som Aida Raw, finnes Passion bestikket både i en svart versjon, og i en versjon i gull.

Se Svart Bestikk – Aida Passion!

Svart Bestikk – Aida Atelier

Svart Bestikk - Aida Atelier

Atelier fra Aida er en servise-serie med runde og myke kander. I Atelier serien finner man også et svart bestikk. Det sverte bestikket i Atelier serien fra Aida har runde ender på håndtakene og former i tråd med serviset.

Bestill Aida Atelier Bestikk her!

Atelier servise er laget i rustfritt stål, og er også tilgjengelig i fargen gull. Bestikket har et rått og enkelt uttrykk som passer utmerket til den typiske nordiske borddekkingen.

Svart ENSO Bestikksett

Svart ENSO Bestikksett

Bestikket i Enso serien fra Aida finnes i utgave i matt svart slik at du kan pynte opp middagsbordet med et spennende og unikt bestikk.

Enso designet er utviklet av C.F. Møller Design. Ordet Enso er hentet fra Japan og betyr sirkel.

Bestill Svart Enso Bestikk hos Bakeren og Kokken!