Serviettringer – Test – Vakre Bord Til Alle Anledninger!

0

Til finere anledninger skal bordet gjerne pyntes, men hvem ønsker å brette servietter? Med serviettringer blir det raskt enklere, og serviettene presenteres samtidig på en vakker måte.

Serviettringer benyttes til bryllup og konfirmasjon, julemiddag og nyttårsmiddag, og også når man bare ønsker å pynte litt ekstra.

I denne oversikten finner du flere alternativer i ulike design og materialer. Dette så du forhåpentlig skal finne et alternativ som matcher dine ønsker!

Hvilke Serviettringer har vi sett på?

Under har vi forsøkt å hente frem et bredt utvalg av serviettringer. Her vil du finne alternativer i ulike materialer som skinn, lær og ulike metaller, samt i ulike farger.

Serviettringer

Enkelte av ringene er designet med tanke på julemiddagen, mens andre passer best til formelle, så vel som uformelle anledninger. Serviettringene kombineres gjerne med tøyservietter for å få det beste resultatet, men de kan også benyttes i kombinasjon med papirservietter.

Test: Stem, og Se Folkets Favoritter!

Vi har alle våre favoritter, men samtidig er det spennende å se hvilke serviettringer andre liker best. I denne testen ber vi deg derfor stemme frem din favoritt!

Scroll deg gjennom oversikten nedover og velg deg ut en favoritt. Gi din stemme, og se samtidig hvilke alternativer andre har stemt på!


Halvor Bakke Serviettringer i Skinn

Halvor Bakke serviettringer

Fra Lama Interiør finner vi dette settet med serviettringer i skinn, designet av Halvor Bakke. Ringene er rike på detaljer og du kan velge mellom fargene Brunsort og Oak.

Skinnringene designet av Halvor Bakke er rike på detaljer. På utsiden finner du en dekorativt overflate med flettet skinn og markante sømmer i svart tråd. På innsiden av ringene er det benyttet en overflate i semsket skinn.

Bestill Halvor Bakke Serviettringer hos Hyttefeber.no!

Kombinasjonen av skinn og detaljer skaper et røft og naturlig uttrykk. Ringene selges i sett på fire, der du kan velge mellom fargene Brunsort eller Oak.

Halvor Bakke er en kjent personlighet i norsk mediebilde. Han har vært programleder og medvirker i flere interiør og livsstilsprogrammer. I kombinasjon med rollen som folkekjær TV-personlighet, jobber Halvor Bakke også med design og utvikling av interiørdesign til hjem og serveringsbord.

Halvor Bakke Serviettringer finner du hos Hyttefeber.no!

Serviettringene kan kombineres med Halvor Bakkes sett med matchende tøyservietter. Disse er laget i lin og tilgjengelig i fargene natural / lys grå eller mørk grå med sorte kanter. Tøyserviettene selges også i sett på fire.

Vasa fra Himla

Himla Vasa Serviettringer

Fra den svenske merkevaren Himla finner vi deres Vasa serviettringer. Ringene har et klassisk design, og er tilgjengelig i fargene bronse og sølv.

Ringene har et klassisk og elegant preg, og fungerer dermed til de fleste anledninger. Ringene er laget i messing og er utsmykket med kantede men avrundede sider.

Bestill Vasa Serviettringer hos Nordic Nest!

Vasa serviettringer fra Himla er tilgjengelig i fargevalgene bronse og sølv. De bronsefargede alternativene er den originale messingfargens, mens sølvutgaven er belagt.

Dette er begge klassiske farger som egner seg til det meste av serviser og dekor. Serviettringene kan kombineres med tøyservietter i ulike fargevalg for å skape ytterligere variasjoner.

Vasa Serviettringer finner du hos NordicNest.no!

Både bronse og sølv kan bli mørkere over tid. Det er derfor anbefalt at man med jevne mellomrom behandler overflaten med egnet polish. Oppbevares i en lukket plastikkforsegling.

Serviettringene i Vasa serien fra Himla selges i sett på fire ringer. Hver av ringene har en diameter på 4,7 cm.

Aida Raw Serviettringer

Aida Raw serviettringer

Fra den populære serviseserien Aida Raw, finner vi dette utvalget av Raw serviettringer. Ringene er laget i rustfritt stål, og har et røft men samtidig klassisk design. Aida Raw serviettringer er tilgjengelig i fargene sort, gull og roségull.

Aida Raw er en serviseserie designet av den danske skuespilleren og redaktøren Christiane Schaumburg-Müller. Serien er preget av røffe serviser i stentøy, kombinert med detaljer i silikon og tre.

Bestill Aida Raw Serviettringer hos Bakeren og Kokken!

Serviettringene fra Aida Raw kommer i tre ulike fargevalg. Her kan du velge mellom sort, gull og roségull. Dette er farger som lar seg kombinere med de fleste serviser og servietter. I Aida sin Raw serie finner du også bestikk i fargene gull og sort, men de kan selvfølgelig også kombineres med sølvtøy eller stålfarget bestikk.

Aida Raw serviettringer selges i sett på fire ringer i samme farge. Her kan du velge den fargen som best passer dine eksisterende servietter og servise. Dette om du ønsker å kombinere fargevalg, eller skape en spennende kontrast.

Ringene er laget i rustfritt stål, og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Dette gjør at de er enkle å rengjøre etter bruk.

Se også: Serviettholder!

Lexington Metall Rolling Serviettring

Lexington Metall Rolling Serviettringer

Fra det svenske selskapet Lexington finner vi dette spennende settet med serviettringer. Settet består nemlig av to ulike ringer som er hektet sammen. På denne måten skapes et spennende element og bidrar til å gjøre dette til et unikt alternativ.

Lexington serviettringer er laget i forniklet messing, og settet består av to kryssede ringer. Den ene ringen har en bred og flat form, og er utsmykket med merkenavnet til Lexington Company.

Bestill Lexington Metall Rolling hos NordicNest.no!

Den andre ringer er rundere og smalere, og fungerer som et tilheng. Begge ringene er sølvfarget med en matt børstet finnish.

De kryssede ringene fra Lexington har et tidløst design, og skaper et elegant preg på matbordet.  Messingen sørger for lang holdbarhet, men det er anbefalt at den tørkes ren etter bruk, og at de pusses regelmessig med myk klut og messingpuss.

Serviettringene selges i sett med én komplett utgave. Ringen kan benyttes i kombinasjon med et bredt utvalg av servietter. Dette både i ulike fargevalg og design.

Ferm Living Flow

Fra Ferm Living finner vi dette settet med røffe og asymmetriske serviettringer. Ringene er laget i massivt støpt messing og passer til de aller fleste anledninger.

De massivt støpte serviettringene har en asymmetrisk form der den ene siden er mer fremhevet og tykkere enn den motsatte siden. Den brede siden passer naturlig nok som fremsiden når serviettene skal legges frem på tallerken.

Bestill Ferm Living Flow hos NordicNest.no!

Serviettringen har samtidig en tildels avlang åpning. Den røffe overflaten sørger for å gi ringene et organisk og levende preg.

Flow fra Ferm Living selges i sett på fire. Her kan man velge mellom messing eller svart messing. Kombiner gjerne serviettringene med egnede tøyservietter for å skape et spennende element på tallerkenen.

Flow fra Ferm Living er en serviseserie bestående av tallerkener, krus og serveringsartikler med litt røffe og ujevne kanter og detaljer. Ferm Living kaller uttrykket perfectly imperfect. Det organiske og levende preget går derfor igjen både i serviset og i serviettringene.

Se Oversikt over Linservietter!

Julestjerne-ringer fra Georg Jensen

Georg Jensen serviettringer

En av de anledningene som mange nok ønsker seg serviettringer til er julemiddagen. Fra danske Georg Jensen finner vi her deres Classic Christmas Star, designet nettopp for å passe inn i julen.

Ved siden av å benyttes til julemiddagen, kan disse julestjerneformede serviettringene fra Georg Jensen også benyttes til andre måltider i julen. Dette kan være både til nyttårsfesten eller til andre måltider med venner og familie.

Classic Christmas Star finner du hos Tilbords.no!

Classic Christmas Star fra Georg Jensen er laget i messing og gullbelagt med 18 karat. Ringene er formet som klassiske julestjerner, og selges i pakker på to eksemplarer. Stjernene har en størrelse på 9×9 cm.

Når stjernene ikke benyttes til å presentere servietter, kan de også benyttes som dekor andre steder i hjemmet. Ved siden av serviettringer, finner du i Georg Jensen sin Classic Christmas Star kolleksjon også gullfargede stearinlysholdere og underlegg til kubbelys.

Se også: Tørkerullholder!

Oslo Serviettring fra Himla

Vi har tidligere sett på serien med Vasa serviettringer fra svenske Himla. Himla har også et sett med ringer oppkalt etter vår egen hovedstad. Oslo fra Himla har en organisk form som skaper et spennende uttrykk på bordet.

Himla sine Oslo er utformet slik at ringen danner to parallelle linjer over servietten. På denne måten gir ringene dobbel effekt. Man kan alternativt også snu ringen for å benytte denne effekten.

Bestill Himla Oslo hos NordicNest.no!

Oslo er tilgjengelig i flere fargevalg. Her kan du velge mellom utgaver med farge i messing eller sølv. Himla Oslo selges i sett med fire deler. Ringene har en lengde på 6 cm, og en bredde på 2,5.

Både bronse og sølv kan bli mørkere over tid. Det er derfor anbefalt at man med jevne mellomrom behandler overflaten med egnet polish. Oppbevar i en lukket plastikkforsegling.

Minerale Serviettring fra By On

Fra By On finner vi dette spennende og unike alternativet. Deres Minerale serviettring har hentet inspirasjon fra ubehandlede mineraler, slik de blir funnet nede i gruvene.

Dette skaper en organisk og ruglete overflate, noe de fleste neppe har sett tidligere på selskapsbordet. Dette blir derfor ofte raskt et naturlig samtaleemne når gjestene setter seg til bords.

Bestill By On Minerale Serviettring hos Nordic Nest!

Serviettringene fra By On er samtidig vakre og dekorative i sitt design. Kombiner gjerne med By On Minerale lysestake med tilsvarende ujevne utforming.

Minerale fra By On er laget i polyresin og har en størrelse på 6,5 x 5,5 cm. Serviettringene passer med sin nøytrale farge godt til de fleste typer servietter.

Rå Serviettring i Skinn fra Juna

Flere av serviettringene vi har sett på til nå har blitt beskrevet som rå eller røffe i designet. Formålet med dette er nok å skape en liten kontrast til det ellers fine serviset. Dette settet med serviettringer fra Juna har tatt et skritt lenger, og trykket ordet direkte i skinnet.

Fra det danske merket Juna finner vi dette settet med Rå serviettringer. Serien er laget i skinn og skaper et røft, men samtidig moderne og rustikt uttrykk på bordet.

Bestill Rå Serviettring fra Juna hos Nordic Nest!

Serviettringene er dekorert med kolleksjonens Rå logo på fremsiden. I Rå-serien fra Juna finner du også tilsvarende tøyservietter med tilhørende logo. Serien omfatter også kjøkkenhåndkle, forkle, spisebrikker, grytevotter og tilsvarende.

Juna Rå serviettringer er laget i skinn, og er tilgjengelig i utgaver i mørk brun og svart. De mørke fargene er med på å skape en spennende kontrast til de grå tøyserviettene i serien. Ringene i skinn kan selvfølgelig også benyttes i kombinasjon med andre servietter.

Juna har benyttet overskuddskinn fra produksjon, slik at det skal være mer miljøvennlig og dyrevennlig. Ringene rengjøres ved å tørke over med en lett fuktet klut. Selges i pakker på to eksemplarer.

Bitz Serviettringer

Fra den danske serviseserien Bitz, finner vi dette settet med serviettringer i imitert skinn. Ringene kommer med en dekorativ metallspenne som er med på å sette et unikt preg på serveringen.

Bitz serviettringer er laget i lekker skinnimitasjon og kommer med en dekorativ metallspenne for et spennende uttrykk. Reimene kommer med ulik farge på fremsiden og baksiden, slik at man kan bytte farge til ulike typer servise og servietter.

Bitz Serviettringer finner du hos KitchenTime.no!

Serien er tilgjengelig i to utgaver. Velg mellom alternativet i svart og brun med gullfarget spenne, eller svart og grå med spenne farget i sølv eller metall.

Bitz er opprinnelig en serviseserie med tallerkener i stentøy, preget av ulike farger. Serien benytter gjerne ulike farger over og under tallerkenene for å skape kontrast og liv på bordet. Bitz servise er designet av den danske ernæringseksperten og TV-personligheten Christian Bitz.

Serviettringene er laget i PVC plast og metall. Ringene har en bredde på 3,7 cm, og en lengde på 5,8 cm. Omkretsen på båndene er på 17 cm.

Snowflake fra Lexington

Som tidligere er julen en anledning der mange ønsker å benytte seg av serviettringer. Tidligere så vi på alternativene fra Georg Jensen som var formet som store gullstjerner.

Fra svenske Lexington finner vi deres Snowflake serviettringer, dekorert med utskårede snøfnugg.

Bestill Snowflake fra Lexington hos NordicNest.no!

Lexington skaper med dette et sett med serviettringer som egner seg godt både gjennom julen, men også gjennom nyttår og resten av vinteren.

Serviettringene lar seg lett kombinere med ulike farger og kombinasjoner. Benytt mørkeblå eller sorte tøyservietter, eller servietter i røde julefarger. Her går det an og prøve seg frem, og det er kun fantasien som setter begrensninger.

Loop Name fra Lind DNA

Fra Lind DNA finner vi dette settet i resirkulert lær. Ringene har fått navnet Loop Name, og er tilført en tab der man har mulighet til å skrive ned gjestens navn. På denne måten fungerer Loop Name også som et bordkort.

Lind DNA serviettringer er laget i resirkulert skinn, og er tilgjengelig i flere fargevalg. Her kan du velge mellom farger som brun, curry-brun, marineblå og pastellgrønn. De ulike fargene kan benyttes til ulike serviettfarger.

Loop Name fra Lind DNA finner du hos NordicNest.no!

Lind DNA er en merkevare som hovedsakelig fokuserer på bordkledning. Eksempler på dette er bordbrikker og dekkebrikker. Serviettringene passer her naturlig inn i kolleksjonen da de gjerne er en naturlig del av borddekkingen.

Lind Dna Loop Name er produsert i Danmark og har en størrelse på 8 x 5 cm. Serviettringene er utstyrt med små navnelapper, der du kan skrive gjestens navn. Selges i pakker på fire.

Kan man bruke Serviettringer til Papirservietter?

Selv om serviettringer først og fremst er beregnet for tøyservietter, er det i mange tilfeller mulig til å kombinere de med papirservietter. Samtidig bør du være oppmerksom på at kvaliteten på papirservietter varierer, og noen ganger kan de være for små, for tynne eller for skjøre til å bli brukt med serviettringer. Hvis du velger å bruke papirservietter med serviettringer, anbefales det å bruke kvalitetsservietter som tåler litt håndtering uten å rive eller krølle for mye.

Hvordan bruke Serviettringer til Tøyservietter?

Å bruke serviettringer med tøyservietter er relativt enkelt. Først, sørg for at serviettene er rene og strøket for best mulig utseende. Deretter, brett servietten i en lang rektangel, og trekk den gjennom ringen. Du kan enten la den henge rett ned, eller du kan lage en mer kunstferdig brett ved å brette servietten i en vifte før du trer den gjennom ringen. Det er mange forskjellige måter å brette servietter på, så du kan være kreativ og prøve forskjellige stiler.

Hvilke Anledninger er det vanlig å bruke Serviettringene?

Serviettringer brukes ofte for formelle middager, bryllup, julaften, høytider, eller andre spesielle anledninger hvor borddekkingen er viktig. De kan også brukes i uformelle settinger for å legge til en ekstra touch til borddekkingen. Serviettringer er ikke bare praktiske for å holde servietter på plass, men de kan også bidra til å heve estetikken og atmosfæren rundt et måltid.

Hva bør man Tenke på når man Velger Serviettringer?

Når man skal velge serviettringer, kan det være lurt å tenke på hvilken anledning du ønsker å bruke dem. Dette kan påvirke hvilket design man velger, kombinert med materiale og fargevalg. Det kan være at man ønsker andre typer serviettringer til et bryllup, enn det man ønsker å benytte på julaften.

Som en del av dette bør man også tenke på den resterende borddekkingen. Hvilke farger har man på serviset der serviettene skal plasseres? Hvilket design og fargevalg har man på tøyserviettene man ønsker å benytte de til? Hva skal man servere til måltidet?

Når man går til innkjøp av serviettringer er det viktig også å tenke på antall, slik at man har nok serviettringer til de ulike gjestene.