Serviettringer – Pynt opp til Fest med Serviettringer

0

Når det skal dekkes til fest og man virkelig ønsker å pynte bordet, hjelper det godt med serviettringer. Serviettringer benyttes for å dekke til serviettene på en fin og eksklusiv måte samtidig som de hjelper til å pynte opp bordsetningen.

Serviettringer

Serviettringer

Serviettringer benyttes helst til servietter i ulike typer stoff eller tekstil. Dette kan være av typer som lin eller bomull. Dette er også servietter som er vanskelige å brette. En av fordelene ved å benytte serviettringer er nettopp at man slipper å brette serviettene.

Grosgrain Serviettringer fra Wedgwood

Vera Wang Serviettringer fra Wedgwood

Grosgrain serviettringer fra Wedgwood er designet av Vera Wang og er en del av Grosgrain servise-serien. Serviettringene er sølvforgylte selges i pakker på 4. Alle de fire serviettringene i pakken har et unikt design.

Bestill Grosgrain Serviettringer fra Wedgwood!

Newport Serviettringer i Rotting

Newport Serviettringer i Rotting

Newport Serviettringer i Rotting

Flotte serviettringer fra Newport. Serviettringene er laget i håndvevet rotting og gir dermed et naturpreget inntrykk samtidig som de tilfører eleganse til matbordet.

Newport serviettringer i Rotting selges i pakker på 4.

Bestill Newport Serviettringer hos RoyalDesign.no!

Artesa Serviettringer i Skifer

Artessa Serviettringer i Skifer

Artesa serviettringer fra Kitchen Craft er utviklet i skifer. Det gjør at de har et mer rustikt preg sammenlignet med ringene i sølv eller metall.

Artesa serviettringer er farget i sort farge og selges i pakker på 4.

Her Bestiller du Artesa Serviettringer i Skifer!

Skargaarden Serviettringer i Lær

Skargaarden Serviettringer i Lær

Et annet rustikt alternativ er Skargaarden serviettringer i lær. Disse ringene er designet av Martin Dos Santos og er laget som små bånd i brunt lær. På hver av serviettringene sitter små kobberfargede knapper som er med på å fremheve det rustikke preget.

Skargaarden serviettringer i lær selges i pakker på 4.

Bestill Skargaarden Serviettringer i Lær hos RoyalDesign.no!

Love Knots Serviettringer fra Wedgwood

Love Knots Serviettringer

Love Knots er et annet sett med sølvforgylte serviettringer designet av Vera Wang og Wedgwood. Hver av Love Knots serviettringer er preget med en liten sløyfe. I Love Knots serien fra Vera Wang finner man også annet ulikt bordekor samt bilderammer.

Sløyfene på Love Knots serviettringer er med på å skape et lekent preg, samtidig som de er et symbol på romantikk og kjærlighet. Love Knots serviettringer fra Wedgwood selges i pakker på 4.

Bestill Love Knots Serviettringer hos RoyalDesign.no!

 

Annet Kjøkkenutstyr: