Kaffemaskin med Kvern – Test – Nykvernet Kaffe!

0

Nykvernet kaffe er med på å skape en god start på dagen! Om du liker å senke skuldrene, og nyte en kopp kaffe til frokosten, smaker det ekstra godt med kaffe fra nykvernede kaffebønner.

Med en kaffemaskin med kvern, har du mulighet til å nyte kaffe fra nykvernede kaffebønner i ditt eget hjem. Kaffekvernen er ofte innebygget i selve trakte- eller bryggerprosessen, slik at oppgaven med å kverne kaffe går mer eller mindre automatisk.

I denne oversikten har vi sett på flere ulike alternativer. Håpet er at du skal kunne orientere deg, og finne en kaffemaskin som faller i smak. Ta også gjerne vår test, for å se hvilke kaffemaskiner andre setter pris på!

Hvilke Kaffemaskiner har vi sett på?

Under vil du finne et bredt utvalg av kaffemaskiner med kvern. Maskinene varierer fra praktiske kaffetraktere med kvern, til mer avanserte maskiner med automatisk melkeskummer og programmer for ulike kaffetyper.

Kaffemaskin med kvern

Her må du selv vurdere hvilken type kaffemaskin du ønsker, og hvor mye variasjon og muligheter du ønsker at maskinen skal gi. Vær også oppmerksom på størrelsen på maskinen, slik at den passer inn på kjøkkenbenken!

Vi har sett på Følgende Kaffemaskiner med Kvern

  • Severin Kaffemaskin med Innebygget Kvern
  • Electrolux Explore 6 Kaffemaskin med Kvern
  • DeLonghi Kaffemaskin med Kvern
  • Caso Helautomatisk Kaffemaskin Café Crema Touch
  • Ariete Moderna Espressomaskin med Kaffekvern
  • Melitta Barista TS Smart Kaffemaskin med Kvern
  • Russell Hobbs Chester Grind & Brew Kaffemaskin

Test: Stem, og Se Folkets Favoritter!

Vi har alle våre favoritter, men samtidig er det spennende å se hvilke kaffemaskiner andre liker best. I denne testen ber vi deg derfor stemme frem din favoritt!

Scroll deg gjennom oversikten under og velg deg ut en favoritt. Gi din stemme, og se samtidig hvilke alternativer andre har stemt på!


Severin Kaffemaskin med Innebygget Kvern

Severin 4810 kaffemaskin med kvern

Fra Severin finner vi deres 4810 kaffemaskin med innebygget kvern. Kaffemaskinen lar deg brygge kaffe direkte fra helt nykvernede kaffebønner. Maskinen lar deg også benytte ferdigmalt kaffe om ønskelig.

Nykvernede bønner er med på å gi kaffen mer aroma og styrker med dette smaksopplevelsen. En kaffemaskin med kvern gjør at du slipper å ha egen kaffekvern, og at du lett kan nyte nykvernet ferskbrygget kaffe til frokosten.

Bestill Severin Kaffemaskin hos Bakeren og Kokken!

Beholderen for kaffebønner finner du på toppen av maskinen. Denne har kapasitet for opp til 200 gram. Når du skal kverne kaffe kan du velge mellom mild, medium eller sterk kaffe, samt justere for ønsket kverningsgrad.

Vann fylles på kaffemaskinens bakside. Kapasiteten er på opptil 10 kopper. Hvor mange kaffekopper du ønsker velger du gjennom kaffemaskinens display. Kaffemaskinen fra Severin har timerfunksjon, slik at du har mulighet til å våkne opp til nykvernet kaffe på morgenen.

Severin Kaffemaskin med Kvern finner du hos Bakeren&Kokken.no!

Severin kaffemaskin med kvern kommer i 4810 utgave med glasskanne. Kaffemaskinen kommer også i en tilsvarende 4812 utgave, der glasskannen er byttet ut med en termokanne i rustfritt stål. Selve maskinen er moderne i designet med LCD skjerm og detaljer i rustfritt stål.

Electrolux Explore 6 Kaffemaskin med Kvern

Electrolux Explore 6 Kaffemaskin Kvern

Med Electrolux sin Explore 6 kaffetrakter med innebygget kvern, har du mulighet til å starte dagen med nykvernet kaffe. Kaffemaskinen kommer med innebygget kvern, slik at du automatisk får kaffe fra nykvernede kaffebønner.

Kaffemaskinen fra Electrolux kommer med en praktisk timer. Dette gjør at du har mulighet til å gi beskjed til kaffetrakten når du ønsker en nytraktet kaffekopp, dette innen de neste 24 timer. Kaffemaskinen slår seg samtidig automatisk av etter 40 minutter.

Bestill Electrolux Explore 6 hos Bakeren og Kokken!

Electrolux Explore 6 kaffemaskin kommer med innebygget kvern. Maskinen kommer samtidig med en styrkevelger, slik at du kan stille inn hvor sterk du ønsker at kaffen skal traktes. Velg her mellom svak, middels eller sterk smak.

Kaffekvernen lar deg samtidig velge mellom tre ulike nivåer, fin, middels eller grov. Kaffebønnenes aroma og smak bevares takket være langsom kverning. Ønsker du å benytte tradisjonell filterkaffe er dette også mulig. Benytt filteret inne i kaffemaskinen, og aktiver kvernens AV-funksjon.

Bestill Electrolux Kaffemaskin med Kvern hos Bakeren&Kokken.no!

Electrolux Explore 6 kaffemaskin med kvern kommer med kapasitet fra 2 – 10 kopper. Her kan du benytte maskinens timer for å si når du ønsker at kaffen skal være klar. Dette innen 24 timer. Velg mellom tre ulike kverneinnstillinger, og tre ulike kaffestyrker.

Se også: Kaffeglass!

DeLonghi Kaffemaskin med Kvern

Med DeLonghi kaffemaskin med kvern blir du raskt en barista i ditt eget kjøkken. Kaffemaskinen lar deg velge mellom 1 eller 2 kopper, slik at du har mulig til å lage kaffe til flere samtidig.

Kaffemaskinen er samtidig utstyrt med DeLonghi sitt patenterte Lattecrema system. Her kombinerer maskinen kaffe fra nykvernede kaffebønner, med melk fra melkeskummeren. Kaffemaskinen gir deg også mulighet for å justere kaffekvernen med flere ulike innstillinger.

Bestill DeLonghi ECAM 23.460 Kaffemaskin hos Bakeren&Kokken.no!

DeLonghi ECAM 23.460.S kaffemaskin er et verktøy med mange muligheter og mye innstillinger. Det kan derfor være lurt å benytte litt tid for å sette seg inn i de ulike mulighetene, og nerde seg frem til en kaffe som faller i smak.

Maskinen har en størrelse på 43 x 23,8 x 34 cm. Det er med andre ord en stor maskin, så man bør sjekke om man har plass på kjøkkenbenken. Vekten på maskinen er oppgitt til 9 kg.

Se Flere Kaffemaskiner fra DeLonghi!

Dette er en av flere kaffemaskiner fra DeLonghi. Merkevaren tilbyr videre et bredt utvalg av barista-type kaffemaskiner og espressomaskiner i ulike prisklasser. Dette både med og uten kvern til kaffebønner.

Se også vår oversikt over kaffetraktere!

Caso Helautomatisk Kaffemaskin Café Crema Touch

Fra det tyske selskapet Caso Design, finner vi deres Caso CS1882 Café Crema Touch kaffemaskin med innebygget kvern. Kaffemaskinen har et enkelt brukergrensesnitt og lar deg velge mellom fire ulike kaffetyper, samt varmt vann.

Kaffemaskinen fra Caso kommer med egnet melkekanne. Dette gjør at du også har mulighet til å lage melkebaserte kaffedrikker. På maskinens overside kan du benytte dens One-touch funksjon og velge mellom Espresso, Cappuccino (liten/stor), Latte Macchiato (liten/stor) eller Café Crema.

Bestill Caso CS1882 Café Crema Touch hos Bakeren og Kokken!

Maskinen er utstyrt med en innebygget kvern som maler kaffen før det brygges. Gjennom kaffemaskinens One Touch funksjon kan den også skumme melken samtidig som kaffen males og gjøres klar.

Café Crema Touch kaffemaskin har et tiltalende utseende og et kompakt design. Størrelsen på maskinen er på 18 x 33,5 x 42,5 cm. Bryggefunksjonen er samtidig, ifølge tilbakemeldingene på produsentens nettside, også enkel å rengjøre.

Noe som skiller Caso sin kaffemaskin, fra mange av alternativene, er dens enkelhet. Med maskinens ikon-baserte Touch display velger man enkelt den kaffetypen som man ønsker seg.

Ariete Moderna Espressomaskin med Kaffekvern

Ariete Espressomaskin med kvern

Moderna espressomaskin er en kaffemaskin fra Ariete. Kaffemaskinen kommer med separat kaffekvern, og er utså utstyrt med melkeskummer for cappuccino og tilsvarende melkebaserte kaffedrikker.

Som vist i videoen under kvernes først kaffebønnene i espressomaskinens kvern. Det kvernede kaffepulveret plasseres i filterhåndtaket som plasseres ved vannuttaket. Kvernens kapasitet er på 250 gram.

Bestill Ariete Moderna Espressomaskin hos Bakeren og Kokken!

Kaffemaskinen er en del av Ariete sin Moderna kolleksjon. I denne serien vil du også finne kaffemaskinen i flere ulike fargevalg. Har kan du velge mellom hvit og svart, svart (og svart), eller rød og svart. Serien består også av vannkokere og brødristere i tilsvarende farge.

Ariete kaffemaskin med kvern har et spennende og unikt design. Kaffemaskinen er preget av runde former, som sammen med detaljene i metall er med på å skape et tidsriktig preg.

Se også: Melkeskummer!

Melitta Barista TS Smart Kaffemaskin med Kvern

Fra Melitta finner vi deres Barista TS Smart kaffemaskin med innebygget kvern. Baristamaskinen kommer med hele 21 valg for ulike kaffebrygginger. Her kan du velge blant de fire mest vanlige kaffevalgene med et raskt klikk, eller gå igjennom menyen for å velge en av de 17 andre oppskriftene.

Med de fire mest vanlige kaffevalgene, henviser Melitta til espresso, café creme, cappuccino og latte macchiato. Med funksjonen My Coffee Memory kan du også legge inn dine andre favoritter.

Bestill Melitta Barista TS Smart Kaffemaskin med Kvern hos KitchenTime.no!

Melitta kaffemaskin tilbereder kaffe etter retningslinjene. Dette betyr at maskinen følger de originale italienske oppskriftene til punkt og prikke. I det store og hele er Melitta Barista TS Smart en kaffemaskin med mange menyvalg og mye muligheter.

Kaffemaskinen fra Melitta finner du hos KitchenTime.no!

Kaffemaskinen er samtidig utstyrt med kaffekvern. Dette gjør at du har mulighet til å få ferskbrygget kaffe fra nykvernede kaffebønner. Kaffekvernen er både rask og stillegående, og kaffemaskinen lar deg samtidig velge mellom to ulike kaffebønner.

For å lage latte macchiato og andre melke-baserte kaffedrikker, er det nødvendig med en melkeskummer. Sammen med kaffemaskinen følger en ekstern melkeskummer som du kobler til. Melkebeholderen passer også i kjøleskapet, slik at du kan holde melken kald.

Russell Hobbs Chester Grind & Brew Kaffemaskin

Russell Hobbs Kaffemaskin med Kvern

Fra britiske Russell Hobbs finner vi deres Chester Grind and Brew kaffetrakter med innebygget kvern til kaffebønner. Kaffemaskinen har en kapasitet på opp til 12 kopper kaffe, og kommer også med timer slik at du kan stille inn når du ønsker at kaffen skal være klar.

Kaffemaskinen med kvern fra Russell Hobbs er enkel i bruk. Fyll på med ønsket vannmengde i vannbeholderen på maskinens bakside. Videre benytter du måleskjeen for å fylle inn ønsket mengde kaffebønner i kvernen. Det er også mulig å benytte ferdigkvernet kaffe.

Bestill Russell Hobbs Kaffemaskin hos KitchenTime.no!

Kaffefilteret som benyttet i Chester Grind and Brew er et flerbruksfilter. Dette betyr at du kan tømme filteret i avfallet etter bruk, og skylle av før du skal trakte din neste kaffekopp. På denne måten sparer du deg for de frustrerende øyeblikkene når du oppdager at pakken med kaffefilter er tom.

Kaffemaskinens kvern har et lavt støynivå, og noe som er praktisk om du gjerne er klar for en kopp kaffe mens andre i huset fortsatt sover. I videoen over ser du en gjennomgang av hvordan kaffemaskinen fungerer, hvor du også får høre lydnivået på kvernen.

Chester Grind and Brew Kaffemaskin finner du hos KitchenTime.no!

Om du tar bort kaffekolben under traktingen, vil maskinens dryppstopp sørge for å stoppe kaffe fra å renne ned fra maskinen. Dette betyr at du trygt kan ta deg en liten kopp mens du venter på at resten av kaffen skal bli ferdig.

Hva er Forskjellen på en Kaffemaskin og en Espressomaskin?

Kaffemaskiner og espressomaskiner er begge utviklet for å brygge kaffe, men de gjør det på forskjellige måter, og med forskjellige resultater.

En kaffemaskin lager tradisjonell svart kaffe ved å blande varmt vann med grovt malt kaffe. Denne metoden gir vanligvis en mildere kaffe med lavere koffeinnivå enn espresso. Kaffemaskiner er ideelle for de som liker en større kopp, og foretrekker smaken av tradisjonell kaffe.

En espressomaskin, derimot, lager espresso ved å presse varmt vann gjennom fint malt kaffe under høyt trykk. Dette gir en sterkere, mer konsentrert kaffe med høyere koffeinnivåer. Espressomaskiner er populære blant de som foretrekker sterk kaffe og gir basisen for mange kaffedrikker som cappuccino, latte, mocca, og så videre.

Hvorfor Velge Kaffemaskin med Innebygget Kaffekvern?

En kaffemaskin med innebygget kaffekvern gir en ferskere og mer aromatisk kopp kaffe sammenlignet med ferdigmalt kaffe. Når kaffe blir malt, begynner den å miste smak og aroma etter bare 30 minutter. Å male kaffen like før brygging gir derfor et merkbart bedre resultat.

Med en kaffemaskin med innebygget kvern, kan du også tilpasse malingsgraden til din smak, noe som gir deg mer kontroll over styrken og smaken på kaffen din. Det kan være mer praktisk og plassbesparende enn å ha en separat kaffekvern, spesielt i et mindre kjøkken.

Hvilke Fordeler gir en Kaffemaskin med Timerfunksjon?

En kaffemaskin med timerfunksjon gir flere fordeler:

  • Komfort: Du kan stille inn tiden for når kaffemaskinen skal starte bryggingen. Dette betyr at du kan våkne opp til lukten av fersk kaffe hver morgen uten å måtte vente på at kaffen skal brygges.
  • Tidsbesparelse: Du kan forberede kaffemaskinen kvelden før, stille inn timeren, og våkne opp til en ferdig brygget kopp kaffe. Dette kan spare tid i en travel morgenrutine.
  • Konsistens: Ved å stille inn timeren, kan du sikre at kaffen din alltid er klar på samme tid hver dag, noe som gir en konsistent start på dagen.

Hva er den Sunneste Kaffen?

Hvilken type kaffe som er “sunnest” kan variere avhengig av ulike faktorer, inkludert bryggemetode, kaffetype, og hva du legger til i kaffen din.

Når det kommer til bryggemetoder, indikerer studier at filtrert kaffe kan være bedre for hjertehelsen enn ufiltret kaffe, fordi det holder tilbake ulike næringsstoffer som kan øke kolesterolnivået.

Sort kaffe, uten tilsetninger som sukker og krem, vil generelt være den sunneste varianten fordi det er lavt på kalorier, mens det gir en god kilde til antioksidanter.

Når det gjelder kaffetype, er det begrenset forskning som tyder på at en type kaffe er sunnere enn en annen. Mørkbrent kaffe har imidlertid vist seg å ha en litt høyere antioksidantaktivitet enn lettbrent kaffe, men forskjellene er små og sannsynligvis ikke betydelige.

Så, for å oppsummere, en sort, filtrert, muligens mørkbrent kaffe er sannsynligvis det sunneste valget.