Kaffekanne – Kaffekanner som Holder Varmen

0
Eva Solo Kaffekanne

Eva Solo Kaffekanne

Valget av kaffekanne bør gjøres basert på flere behov. Hvor stor kaffekanne trenger du, hvilket design liker du best og hvor viktig er det at kaffekannen holder på varmen? Det er også viktig at kaffekannen ikke drypper.

Vi har sett på flere kaffekanner, eller termokanner slik at du kan få en bedre oversikt.

Ønsker du å se en rekke kaffekanner, med å uten termofunksjon kan du se en stor oversikt hos RoyalDesign.no.

Klikk her for å se et stort utvalg innen kaffekanner!

Kaffekanne fra Eva Solo

SortHvitRødLyseblå

Kaffekannene fra Eva Solo kommer i flere modeller. Den mest populære er deres 1 liter termokanne med dryppfri kant. Eva Solo kaffekannen finnes i fargene svart, hvit, lyseblå, limegrønn og rød. Klikk på det aktuelle bildet over for mer informasjon. Lime-grønn kaffekanne finner du her!

Kaffekannen finnes også i en mer eksklusiv modell i rustfritt stål (Se bildet helt øverst). Denne er tilgjengelig både som stålfarget og i sort.

Nytt av året er også en bredere modell i tilsvarende design. Også disse kaffekannene har en kapasitet på 1 liter og er utstyrt med dryppfri funksjonen til Eva Solo.

Les mer om Eva Solo Kaffekanne Her!

Ny Kaffekanne fra Eva Solo

Ny Kaffekanne fra Eva Solo

Stelton Kaffekanne

Fargevalg Stelton Kaffekanne

Fargevalg Stelton Kaffekanne

Stelton sin sylinderformede kaffekanne designet av Erik Magnussen finnes også i en rekke ulike fargevalg. Kaffekannen fra Stelton er designet med en to lags vegg med ABS plast på utsiden og glassbeholder på innsiden. De ulike modellene kan du se hos RoyalDesign.no!

Kannen har en såkalt «rocket stopper» på tuten som sørger for at den automatisk åpner seg når du starter å helle og på samme måte lukker seg når du avslutter hellingen. Dette er sammen med de doble veggene med på å holde på varmen inne i kannen.

Stelton kaffekanne finnes i flere størrelser. Du kan få den med rom til 1 liter kaffe eller en mindre modell som rommer 0,5 liter.

Klikk her for å se de ulike modellene innen Stelton kaffekanner!

Du kan lese vår omtale om Stelton kaffekanner her!

Alfi Kaffekanner

Alfi Kulan Kaffekanne

Alfi Kulan Kaffekanne

Alfi har et enormt utvalg med ulike kaffekanner og termokanner. Hos RoyalDesign.no finner man over seks sider med Alfi kaffekanner i ulike modeller og med ulike funksjoner. Klikk her for å se oversikten!

Deres rimeligste kaffekanner koster fra under 200 kroner mens du kan få mer eksklusive kaffekanner til over 2000 kroner.

Alfi sine mest populære modeller innenfor den rimelige sjangeren er kanskje Eco og Kulan. Eco er en klassisk kanneformet serie med kanner, mens Kulan er mer pæreformet eller kuleformet. Begge kaffekannene er tilgjengelige i en rekke ulike farger.

Blant de mer eksklusive modellene finner du et godt utvalg innen termokanner i alt fra plast til forkromet rustfritt stål.

For å få en full oversikt over de ulike kaffekannene fra Alfi kan du besøke RoyalDesign!

Rosendahl Kaffekanne

Rosendahl Kaffekanne

Rosendahl Kaffekanne

Rosendahl har 2 modeller innenfor sine kaffekanner. Den høye kjegleformede Grand Cru kaffekannen (bildet til venstre) og den kuleformede Grand Cru Soft kaffekannen (vist i bildet under).

Begge de ulike modellene er tilgjengelig i flere fargevalg.

Fellestrekket for begge modellene er at de rommer 1 liter kaffe. Designmessig er begge utformet med de ikoniske «Grand Cru stripene» som man kjenner fra flere av de andre produktene i Grand Cru serien.

Klikk og Se Fargevalget for Kjegleformet Grand Cru Kaffekanne!

Klikk og Se Fargevalget for Runde Grand Cru Soft Kaffekanne!

Begge kaffekannene er dobbeltvegget med et ytre lag i plast og en indre glassinnsats. Dette med unntak av kannen med ytre vegger i rustfritt stål.

Les mer om Rosendahl kaffekanne her!

Rosendahl Grand Cru Soft

Rosendahl Grand Cru Soft

Annet Kjøkkenutstyr: