Kaffekanne – Kaffekanner som Holder Varmen

0
Eva Solo Kaffekanne

Eva Solo Kaffekanne

Valget av kaffekanne bør gjøres basert på flere behov. Hvor stor kaffekanne trenger du, hvilket design liker du best og hvor viktig er det at kaffekannen holder på varmen? Det er også viktig at kaffekannen ikke drypper.

Vi har sett på flere kaffekanner, eller termokanner slik at du kan få en bedre oversikt.

I DinSide sin varme-test kom Rosendahl Grand Cru ut på 1. plass med 89,6 grader etter 3 timer. Eva Solo kom også godt ut med 87,1 grad.

Kaffekanne fra Eva Solo – God i Test

Eva Solo Kaffekanne - Hvit

Kaffekannene fra Eva Solo kommer i flere modeller. Den mest populære er deres 1 liter termokanne med dryppfri kant. Eva Solo kaffekanne kom tidligere i fargene svart, hvit, lyseblå, limegrønn og rød, men er i dag tilgjengelig i et langt bredere utvalg.

Se En Oversikt Over Utvalget Innen Eva Solo Kaffekanner!

Eva Solo Kaffekanne - Blå

Kaffekannen finnes også i en mer eksklusiv modell i rustfritt stål (Se bildet helt øverst). Denne er tilgjengelig både som stålfarget og i sort.

Nytt er også en bredere og lavere modell i tilsvarende design. Også disse kaffekannene har en kapasitet på 1 liter og er utstyrt med dryppfri funksjonen til Eva Solo.

Les mer om Eva Solo Kaffekanne Her!

Ny Kaffekanne fra Eva Solo

Ny Kaffekanne fra Eva Solo

Stelton Kaffekanne

Stelton Kaffekanne

Stelton sin sylinderformede kaffekanne designet av Erik Magnussen finnes også i en rekke ulike fargevalg. Kaffekannen fra Stelton er designet med en to lags vegg med ABS plast på utsiden og glassbeholder på innsiden. De ulike modellene kan du se hos Shopping4Net.no!

Stelton EM Kaffekanne

Kannen har en såkalt «rocket stopper» på tuten som sørger for at den automatisk åpner seg når du starter å helle og på samme måte lukker seg når du avslutter hellingen. Dette er sammen med de doble veggene med på å holde på varmen inne i kannen.

Stelton kaffekanne finnes i flere størrelser. Du kan få den med rom til 1 liter kaffe eller en mindre modell som rommer 0,5 liter.

Klikk her for å se de ulike modellene innen Stelton kaffekanner!

Du kan lese vår omtale om Stelton kaffekanner her!

Emma Kaffekanne fra Stelton

Emma Kaffekanne Stelton

Emma serien er en nyere serie fra Stelton. Serien har et moderne skandinavisk preg i nøytrale grå og blå toner. Kaffekannen er utviklet i polert rustfritt stål, med et dekorativt håndtak i bøk.

I Emma serien finner du, i tillegg til deres kaffekanne, ulike kopper og annet frokostservise i tilsvarende farger.

Bestill Emma Kaffekanne hos Shopping4Net.no!

Emma kaffekanne fra Stelton har et volum på 1,2 liter og er tilgjengelig i fargene grå og blå.

Emma Stelton

Rosendahl Kaffekanne – Best i Test

Rosendahl Kaffekanne

Rosendahl Kaffekanne

Rosendahl har per i dag 2 modeller innenfor sine kaffekanner. Den høye kjegleformede Grand Cru kaffekannen  og den modernistiske Penta kaffekannen (vist i bildet under).

Begge de ulike modellene er tilgjengelig i flere fargevalg.

Fellestrekket for begge modellene er at de rommer 1 liter kaffe. Rosendahl Grand Cru kaffekanne er utformet med de klassiske Grand Cru stripene som vi kjenner igjen fra annet kjøkkenutstyr fra Rosendahl.

Se Oversikt Over Rosendahl Grand Cru Kaffekanne (Velg farge i Meny)!

Rosendahl Kaffekanne Grå

Penta kaffekanne fra Rosendahl er utformet i et spennende geometrisk mønster. Kannen har et volum på 1 liter og er tilgjengelig i flere fargevalg.

Rosendahl beskriver denne kaffekannen og Penta serien som en fornyelse av hverdagens bruksgjenstander. Den har et moderne, grafisk design med en matt overflatebehandling.

Se Rosendahl Penta Kaffekanne hos Nordic Nest!

Les mer om Rosendahl kaffekanne her!

Rosendahl Penta Kaffekanne

Rosendahl Penta Kaffekanne