Emma Kaffekanne – Termokanne fra Stelton

0

Emma serien fra Stelton ble lansert i 2013 og er en spennende serie med te- og kaffekanner samt passende serviser. Serien er preget av myke blå og gråtoner som gir et behagelig preg.

Emma Kaffekanne fra Stelton

Serien består av kaffekanner, vannkoker, kopper og krus, servise og annet spennende. Blant materiale finner man glasert stentøy, bøk og stål.

Bestill Emma Kaffekanne hos Shopping4Net!

Emma kaffekanne kommer i fargene svart, blå og grå. Designet er inspirert av tradisjonelt 50-tall, kombinert med moderne detaljer. Gjennom de myke fargene og håndtaket i bøk tre ønsker Stelton med Emma kaffekanne også å formidle det skandinaviske designbildet.

Emma Kaffekanne

Emma Termokanne Holder Temperaturen

Emma kaffekanne er en termokanne utstyrt med stålinnsats for å bevare varmen på innholdet. Dette gjør at du kan trakte kaffe på morgenen og ha varm kaffe tilgjengelig på kaffekannen utover arbeidsdagen.

Svart Emma Kaffekanne

I følge en uoffisiell test av Katja Bloch holder Emma kaffekanne fra Stelton 84 grader etter 3 timer, og 70 grader etter 8 timer.

Se De Ulike Fargene Innen Stelton Emma Kaffekanner Her!

Emma kaffekanne har et volum på 1,2 liter, noe som gir god plass til kaffe. Dette passer også godt med størrelsen på kaffekjelen til de fleste kaffetraktere.

Emma Kaffekanne med Skandinavisk Design

Stelton har med de myke fargene og det smarte håndtaket i naturfarget bøk tre, sørget for å gi Emma kaffekanne et skandinavisk preg.

Emma Serien fra Stelton

Tradisjonelt og nøytralt design kombinert med moderne kvalitet og smarte detaljer er noe som ofte kjennetegner det skandinaviske designbildet.

Om du liker Emma kaffekanne, finnes det også en tilsvarende tekanne. Denne er litt mindre enn kaffekannen, men har beholdt mye av designet. Det finnes da også en Emma vannkoker i tilsvarende design.

Bestill Emma Kaffekanne fra Stelton!