Brødboks – 6 Lekre og Praktiske Brødbokser

0

En stilig brødboks er med på å pynte opp og holde orden på kjøkkenbenken. Samtidig skal den sørge for lenger holdbarhet på brødet samtidig som brødet ikke blir for tørt eller for fuktig.

Stelton Rig-Tig Brødboks

Stelton RIG-TIG Brødboks

Stelton RIG-TIG Brødboks

Stelton sin Rig-Tig brødboks er produsert i bambus-melamin. Dette er melamin tilsatt 30 % naturlige bambusfibre.

Lokket på brødboksen fungerer også som skjærefjøl, noe som sparer plass. Lokket er laget i ren bambus. Brødboksen fra Stelton er tilgjengelig i fargene hvit, sort, grå og blå.

Lengde: 34,5 cm, Høyde: 12,3 cm, Dybde: 22,7 cm.

Stelton RIG-TIG brødboks kan bestilles hos RoyalDesign.no!

Roll Topp Brødboks fra Brabantia

Brabanita Brødboks

Brabantia Brødboks

Roll Topp brødboksene fra Brabantia har et lekkert design og finnes i et bredt fargeutvalg. Den bakerste delen av lokket på brødboksen er laget flat slik at man har mulighet til å oppbevare ulike ting der. Dette kan være praktisk på et travelt kjøkken.

Se De Ulike Fargene og Designene fra Brabantia Brødboks!

Brabantia brødboks er kompakt designet ved at lokket åpnes inne i brødboksen og dermed ikke tar opp større plass.

Brødboksen finnes i en stor utgave med lengde: 44,5 cm, høyde: 17,3 cm og dybde: 26, 2 cm samt en per kompakt utgave med lengde: 31,5 cm, høyde: 17,3 cm og dybde: 26,5 cm.

Bestill Brabantia Roll Topp Brødboks hos RoyalDesign.no!

Carrie Brødboks fra Lene Bjerre

Carrie Brødboks fra Lene Bjerre

Carrie Brødboks fra Lene Bjerre

Carrie brødboks fra Lene Bjerre er en liten og nett brødboks, ideell for den som har begrenset med plass på kjøkkenbenken.

Brødboksen har en størrelse med lengde: 30 cm, høyde 16 cm og dybde 20 cm. Brødboksen er laget i stål og er tilgjengelig i fargene svart, hvit og mint.

Se De Ulike Brødboksene i Carrie Serien Her!

WMF Brødboks i Rustfritt Stål

WMF Brødboks Rustfritt Stål

WMF Brødboks Rustfritt Stål

Elegant brødboks fra WMF laget i 18/10 rustfritt stål i høy kvalitet. Lokket er laget i mørkt til dels gjennomsiktig glass, noe som gir et lite men begrenset innsyn i boksen selv med lokket på.

Begge disse elementene er med på å lage et moderne og elegant design som vil være med å pryde kjøkkenbenken, samtidig som den tar godt vare på brødet. Brødboksen er utstyrt med gummiknotter for å beskytte underlaget.

WMF brødboks i rustfritt stål bestiller du her!

 

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy Brødboks

Retro brødboks fra Wesco i pulverlakkert stål for høy kvalitet. Brødboksen er tilgjengelig i fargene rød, hvit, creme, oransje, svart, turkis, grå, gul, lime, sølv, korint, bordeaux, lilla, rosa og brun.

Brødboksen har et tøft utseende og tar seg samtidig godt ut på kjøkkenbenken.

Brødboksen fra Wesco er 42 cm lang, 23 cm dyp og 17 cm høy.

Klikk her for å lese mer om Wesco Grandy brødboks!

Bodum Bistro Brødboks

Bodum Brødboks

Bodum Brødboks

Bodum brødboks er en lekker brødboks i Bistro serien til Bodum. Brødboksen har et moderne design med Bodum detaljer slik vi kjenner igjen fra de andre produktene i Bodum Bistro serien.

Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske.

Bestill Bodum Bistro Brødboks hos RoyalDesign.no!

Brødboksens lokk er laget i bambus og kan benyttes som skjærebrett. Samtidig er boksen utstyrt med en lufteventil på siden, slik at brødet kan beholde kvaliteten lenger. Brødboksen finnes i stor og liten utgave.

Relaterte Produkter

Annet Kjøkkenutstyr: