Brødboks – 6 Lekre og Praktiske Brødbokser

0

En stilig brødboks er med på å pynte opp og holde orden på kjøkkenbenken. Samtidig skal den sørge for lenger holdbarhet på brødet samtidig som brødet ikke blir for tørt eller for fuktig.

Stelton Rig-Tig Brødboks

Stelton RIG-TIG Brødboks

Stelton RIG-TIG Brødboks

Stelton sin Rig-Tig brødboks er produsert i bambus-melamin. Dette er melamin tilsatt 30 % naturlige bambusfibre.

Lokket på brødboksen fungerer også som skjærefjøl, noe som sparer plass. Lokket er laget i ren bambus. Brødboksen fra Stelton er tilgjengelig i fargene hvit, sort, grå og blå.

Lengde: 34,5 cm, Høyde: 12,3 cm, Dybde: 22,7 cm.

Stelton RIG-TIG brødboks kan bestilles hos Shopping4Net!

Roll Topp Brødboks fra Brabantia

Brabanita Brødboks

Brabantia Brødboks

Roll Topp brødboksene fra Brabantia har et lekkert design og finnes i et bredt fargeutvalg. Den bakerste delen av lokket på brødboksen er laget flat slik at man har mulighet til å oppbevare ulike ting der. Dette kan være praktisk på et travelt kjøkken.

Se De Ulike Fargene og Designene fra Brabantia Brødboks!

Brabantia brødboks er kompakt designet ved at lokket åpnes inne i brødboksen og dermed ikke tar opp større plass.

Brødboksen finnes i en stor utgave med lengde: 44,5 cm, høyde: 17,3 cm og dybde: 26, 2 cm samt en per kompakt utgave med lengde: 31,5 cm, høyde: 17,3 cm og dybde: 26,5 cm.

Bestill Brabantia Roll Topp Brødboks hos NordicNest.no!

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy Brødboks

Retro brødboks fra Wesco i pulverlakkert stål for høy kvalitet. Brødboksen er tilgjengelig i fargene rød, hvit, creme, oransje, svart, turkis, grå, gul, lime, sølv, korint, bordeaux, lilla, rosa og brun.

Brødboksen har et tøft utseende og tar seg samtidig godt ut på kjøkkenbenken.

Brødboksen fra Wesco er 42 cm lang, 23 cm dyp og 17 cm høy.

Klikk her for å lese mer om Wesco Grandy brødboks!

Bodum Bistro Brødboks

Bodum Brødboks

Bodum Brødboks

Bodum brødboks er en lekker brødboks i Bistro serien til Bodum. Brødboksen har et moderne design med Bodum detaljer slik vi kjenner igjen fra de andre produktene i Bodum Bistro serien.

Bestill Bodum Brødboks hos Christiania Glasmagasin!

Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske.

Brødboksens lokk er laget i bambus og kan benyttes som skjærebrett. Samtidig er boksen utstyrt med en lufteventil på siden, slik at brødet kan beholde kvaliteten lenger. Brødboksen finnes i stor og liten utgave.

Relaterte Produkter