Vinglass Uten Stett – O-Serie Fra Riedel

0
Vinglass Uten Stett

Vinglass Uten Stett

Riedel sin O-serie med stettfrie vinglass ble designet og lansert av Maximilian Riedel i 2004. I år feirer de derfor 10 år på markedet.

Hvorfor velge et vinglass uten stett? For de første er de enklere å ha med å gjøre. Vinglass med stett er gjerne vanskelig å plassere i oppvaskmaskinen, samtidig som de tar mer plass i skapet.

Stettfrie vinglass kan du i motsetning plassere normalt i oppvaskmaskinen som vanlige drikkeglass. Vinglassene i O-serien fra Riedel kan også stables 2 i høyden i kjøkkenskapet slik at du har plass til flere.

Se oversikten over Riedel sine vinglass uten stett!

Riedel O-Serie

Riedel O-Serie

Riedel O-Serie

Riedel sin O-serie med stettfrie vinglass ble lansert av Maximilian Riedel i 2004. Maximilian er 11. generasjon i Riedel familien. Hans bestefar, Claus Riedel, var ifølge historien først meget skeptisk til dette vinglasset uten stett.

Bestill Riedel O Vinglass hos RoyalDesign!

Vinglasset ble allikevel produsert og ble en stor suksess. O-serien er bygget rundt ideene fra Riedel Vinum glassene og finnes i flere ulike utgaver. Disse er hver tilpasset de ulike druene slik vi kjenner fra Vinum serien.

Vinglassene er laget i blyfritt glass som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det at glassene er uten stett gjør de samtidig meget enklere å vaske både i maskin og i oppvaskkummen.

Hvilke Bruksområder har Riedel Vinglass Uten Stett?

hvitvinglass-uten-stettRiedel O-Serie er ikke ment å erstatte vinglassene med stett som benyttes i finere anledninger. De er derimot ment å være et alternativ til de mer avslappede anledninger der vin skal nytes.

Selv om vinglassene i O-serien er ment som mer hverdagslige har de fortsatt den kvaliteten som vi kjenner Riedel glassene. De fungerer derfor godt også om du har gjester til middag.

Som du kan se i videoen under er en av fordelene med Riedel vinglassene uten stett at de ikke velter så lett. Dette gjør de naturlig nok praktiske ombord på en båt, eller som et vinglass når du arbeider på laptopen.

Se Utvalget i Vinglass uten Stett hos RoyalDesign.no!

Annet Kjøkkenutstyr:

Bodum Stavmikser
Kenwood Kjøttkvern - Som Tilbehør eller Selvstendig
Rosenthal Servise - Porselen Servise med Tradisjoner
Eva Solo Tebrygger - Tebrygger i Glass
Tefal Fresh Express – Elektriskt Rivjern og Grønnsakskutter
Etasjefat – Etasje Kakefat med 2 og 3 etasjer
Champagnekjøler - Isbøtter og Kjølere til Champagne
Munkepanne fra Gense til Nydelige Munker eller Æbleskiver
Eggeglass – 10 Klassiske og Spennende Eggeglass til Frokostbordet!
Kenwood Blender kMix – Solid og Robust Testvinner
Potetskreller – Elektrisk Maskin eller som Kenwood Tilbehør
Dørslag – Praktiske Dørslag til Pasta og Grønnsaker
Sitruspresse – Sitronpresse fra Alessi, Eva Solo og Stelton
Fargerikt og Smart Joseph Joseph Bollesett
Little Bambino Popcornmaskin
Skagerak Skjærebrett – Rustikke Skjærebrett i Teak