Little Bambino Popcornmaskin

0
Little Bambino Popcornmaskin

Little Bambino Popcornmaskin

Tidligere var en popcornmaskin noe de hadde på kinoen, eller kanskje på sirkuset eller det omreisende tivoliet som var i byen en gang i året. Hjemme benyttet man mikrobølgeovn, eller poppet popcornet rett i kjelen på stekeovnen. Popcornet ble gjerne liggende igjen brent i bunn av kjelen.

I dag har du muligheten til å kjøpe deg din egen popcornmaskin som du kan ha i TV-stua eller på kjøkkenet. Dette kan være svært praktisk for å redde TV-kvelden. Enten du skal se på film, serier, eller på fotballkamp.

Bestill Ny Popcornmaskin Her!

Little Bambino Popcornmaskin

Popcornmaskin med Lampe

Popcornmaskin med Lampe

Little Bambino er designet for hjemmebruk. Den er farget i klassisk rød «popcornmaskin-farge» i tillegg til svart og rosa. Designet er retro med metallfargede detaljer. For å gjøre maskinen ekstra stilig er den utstyrt med en innvendig lampe som lyser opp popcornet.

Bestill Little Bambino Popcornmaskin hos PopcornShop.no!

Popcornmaskinen benyttes ved å putte ingrediensene i den lille popcornkjelen inne i maskinen. Her kan du enten benytte de tilpassede porsjonsbakkene som du kan bestille sammen med maskinen, eller benytte vanlig popcorn og popcornolje.

 

 

Spennende Popcornkrydder

Popcorn bør også krydres og smakstilsettes, slik at du skal få den virkelige smaksopplevelsen. Her kan man selvfølgelig benytte standard salt, men hos PopcornShop finner du også mange andre spennende alternativ.

I nettbutikken til PopcornShop selger de popcornkrydder med smak av cheddar, den søtere «Ma Kettle», nacho cheese, jalapeno og yummi butter. Dette gir mange muligheter for å eksperimentere med popcornet!

Klikk her for å bestille disse og andre popcornkrydder og oljer!