Wik og Walsøe Julemorgen Juleservise

0

Juleserviset «Julemorgen» fra Wik og Walsøe har som ambisjon å inspirere til å bli en del av nye generasjoners juletradisjoner. I serviset Julemorgen har Wik og Walsøe kombinert tradisjonelle julemotiver med en dempet moderne enkelhet.

Det er noe spesielt med den tiden da man bestemmer seg for å sette det vanlige serviset i skapet, og hente ned juleserviset fra loftet. Det er spenning i luften, og både barn og voksne ser frem til de nærmeste dagene.

Her Finner du Wik og Walsøe Julemorgen Servise!

Wik & Walsøe Julemorgen Servise

Julemorgen fra Wik & Walsøe er et juleservise som har falt i smak hos mange nordmenn. Det hvite serviset er dekorert med julemotiver som vi kjenner godt fra vår oppvekst. Julemotivene er illustrasjoner av selskapets ene gründer, Linda Svedal Walsøe.

Illustrasjonen består blant annet av juletrær, fuglenek, reinsdyr, hester med slede, vinterskog og trehytter. Kombinert med disse er det også detaljer med juledekorasjoner med snøfnugg, hjerter og julestjerner.

Wik og Walsøe Julemorgen Etasjefat

Julemorgen Servise

Serviset Julemorgen fra Wik og Walsøe består av rundt 20 ulike deler. Serviset er utviklet i glanset benporselen og kan vaskes i oppvaskmaskin. Det er dog anbefalt å benytte skånevask og glansemiddel.

Julemorgen serviset består av flere ulike tallerkener fra 20 og opp til 31 cm i diameter. De ulike tallerkenene har ulikt design med mer eller mindre dekor.

Se Full Oversikt over Julemorgen Servise hos NordicNest!

Wik & Walsøe Julemorgen Tallerken

Du finner også flere ulike Wik & Walsøe Julemorgen fat, inklusive et trenivåers etasjefat som kan benyttes til å sette frem småkakene.

Videre består Julemorgen serviset fra Wik & Walsøe av ulike kopper og krus, med og uten tefat, lyslykter, ulike julekrukker, serveringsterrin, sauseterrin, ulike serveringsboller og serveringsfat, samt dyptallerkner.

Se Flere Alternativer til Juleservise!

Dette gjør at du kan servere både hverdagsfrokost og julemiddagen med et Julemorgen servise fra Wik & Walsøe.

Wik & Walsøe Julemorgen Juleservise Dekket Bord

Julemorgen – Populært Juleservise fra Wik & Walsøe

Julemorgen ble lansert i 2016 og viste seg å bli godt mottatt blant den norske befolkningen. Grunnet en konkurs og forsinkelse i levering hos deres distributør endte de opp med å bestille dobbelt opplag av serviset, men de endte fortsatt opp med å selge ut så godt som alle varene.

Serviset Julemorgen fra Wik & Walsøe vil i år derfor hentes frem og dekkes på bordet i mange norske hjem når julekvelden nærmer seg dette året.

Bestill Wik & Walsøe Julemorgen hos NordicNest.no!

Wik & Walsøe Julemorgen Servise

Ønsker du flere alternativer til juleservise? Se da vår gjennomgang av Juletid Juleservise fra Christiania 1739, eller Magnor Nostalgi av Halvor Bakke!