Juletid Juleservise fra Christiania Glasmagasin

0

*Inneholder Annonselenker til CG.no

Fra Christiania Glasmagasin finner vi deres tradisjonelle og dekorative Juletid juleservise. Serviset selges under merkevaren Christiania 1739, som også er året hvor Christiania Glasmagasin ble etablert.

Christiania 1739 Juletid er laget i porselen, og kommer med klassisk juledekor. Juleserviset har håndmalte detaljer og er belagt med en glasur som bevarer fargen.

Bestill Juletid Juleservise hos CG.no! 

Juletid juleservise fra Christiania Glasmagasin kommer i hvit med en rød bord rundt kanten på servisedelene. Videre finner man en bord med ulike julemotiver rundt tallerkenen, og et juletre plassert i servisets senter.

Christiania 1739 Juletid

Tradisjonelle Julemotiver

Rundt kanten på Christiania 1739 Juletid servise finner man flere tradisjonelle julemotiver. Tallerkenen er her dekorert med bjeller eller klokker, julegaver, julekuler, julestrømper, julestjerner og snøkuler.

Illustrasjonene kommer i utgaver i sterke rødfarger, samt i mer diskré farger som lysblå og hvit. Variasjonen mellom de sterke og diskré fargene er et av de elementene som er med på å gjøre dette serviset spennende.

Tilsvarende juledekor finner vi også igjen i juletreet på midten av tallerkenene. Her er det også benyttet røde sløyfer, stjerner, julegaver, snøfnugg og tilsvarende for å skape et helhetlig uttrykk.

Se flere Juleserviser!

Julekrus

Ulike Deler til Serviset

Juletid juleservise fra Christiania Glasmagasin består av flere ulike deler. Her kan man velge mellom tallerkener og asjetter på henholdsvis 26 cm og 21 cm. Videre finner man serveringsbolle og serveringsfat i ulike størrelser.

Serien har også en dyp tallerken med størrelse på 15 cm. Videre består Juletid juleservise av både kopper og krus med tilsvarende design. I serien finner du også matchende 11,5 cm skåler for servering av smågodt.

Bestill Juletid Juleservise hos CG.no! 

Ønsker du å komme raskt i gang med ditt juleservise, tilbyr Christiania Glasmagasin her også en servise-pakke med komplett servise til 4 personer. Settet består av store, små og dype tallerkener, 4 kaffekrus, samt et ovalt fat og en serveringsbolle.

Christiania 1739 Juletid Juleservise

Ønsker du mer inspirasjon til juleserviser? Se også vår omtale av Magnor Nostalgi servise av Halvor Bakke, og Swedish Grace Vinterservise fra Rörstrand!