Swedish Grace Vinterservise

0

Det klassiske Swedish Grace serviset fra Rörstrand har vært i produksjon siden 1930, og er godt kjent med sine lett gjenkjennelige hvetekornene.

Swedish Grace serviset ble opprinnelig designet av Louise Adelborg, men har senere blitt tilført nye deler designet av Margot Barolo.

Bestill Swedish Grace Vinterservise på KitchenTime.no!

Se Også Utvalget hos NordicNest.no!

Swedish Grace Vinter

Swedish Grace Vinter

I 2015 lanseres «Swedish Grace Vinter» som er en vinterutgave av det klassiske serviset. Dekoren er gjort av formgiver Katarina Brieditis.

De klassiske hveteaksene er igjenbrukt i dekoren i form av granbar. Serviset er i hvitt med detaljer i klassiske jule/vinterfarger. Man kan gjerne kombinere deler i vinterserviset med deler fra originalen.

Swedish Grace Vinter Skål

Swedish Grace Vinter – 60 cl Skål

Om man allerede har et godt utvalg innen Swedish Grace serviset kan man naturlig kombinere det klassiske serviset med fat og skåler som er bedre tilpasset julen. Min favoritt er gløgg-koppen!

Swedish Grace Vinter er et servise som godt kan benyttes både til hverdags og til fest.

sg-winter-fat

Bestill Ovalt Fat fra Swedish Grace!

Serviset vil kun være tilgjengelig i begrensede butikker i en begrenset periode. Swedish Grace Vinter lanseres 1. Oktober og vil være i salg ut året. Det vil også være tilgjengelig i tilsvarende periode 2016.