Swedish Grace Vinterservise – Winter Juleservise

0

Det klassiske Swedish Grace serviset fra Rörstrand har vært i produksjon siden 1930, og er godt kjent med de omkransede hvetekornene. Serviset er inspirert av svenske åkerlandskap der hveteaksene svaier i vinden.

Swedish Grace Vinterservise fra Rørstrand

Swedish Grace serviset ble opprinnelig designet av Louise Adelborg, men har senere blitt tilført nye deler designet av Margot Barolo.

Bestill Swedish Grace Vinterservise hos Nordic Nest!

Swedish Gace servise fra Rørstrand finnes i flere ulike farger. Tradisjonelt har fargene i Swedish Grace serviset vært i myke og lyse toner, men man finner også mørke farger som steingrå og blå. Et nyere innslag er Swedish Grace Winter.

Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter er et vinterservise, eller juleservise, med dekor inspirert av klassisk vinter og juledekor. Stem på Swedish Grace vinterservise i vår oversikt!

Swedish Grace Winter

Swedish Grace Vinterservise

I 2015 lanseres «Swedish Grace Winter» som er en vinterutgave av det klassiske serviset. Dekoren er gjort av formgiver Katarina Brieditis.

Se Utvalget: Swedish Grace Winter fra Rørstrand!

De klassiske hveteaksene er gjenbrukt i dekoren i form av granbar. Serviset er i hvitt med detaljer i klassiske jule/vinterfarger. Man kan gjerne kombinere deler i vinterserviset med deler fra originalen.

Vinterservise Dekket Bord

Dekoren på juleserviset fra Swedish Grace består av grønt granbar, kombinert med røde og lyseblå stjernemønster og frostblå fugler. Dekoren har også formasjoner som minner om snøfnugg.

Kombiner Vinterservise med Annet Swedish Grace

Dersom du allerede har Rørstrand Swedish Grace servise i skapet, kan dette kombineres med serviset i vinterkolleksjonen. Dette gjelder spesielt for hvitt servise, men også fler av de lyse fargene.

Swedish Grace Winter Juleservise

På denne måten trenger du ikke kjøpe alle delene i vinterserviset, men kombinere med eksisterende. Swedish Grace vinterservise kan benyttes både til hverdags gjennom julen og vintersesongen, men kan også fungere som servise til julemiddagen eller nyttårsfesten.

Bestill Winter Juleservise fra Rørstrand Swedish Grace!

Tallerkenene i vinterserviset fra Swedish Grace kommer i tre ulike størrelser. Dette med diameter på 17 cm, 21 cm og 27 cm. Dette gjør at serviset både kan benyttes til frokost/lunsj, eller kake samt som middagsservise.

Servisedeler i Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter

Ved siden av et godt utvalg i flate tallerkener, finner man i Swedish Grace vinterservise også flere ulike fat og skåler til servering.

Dette omfatter blant annet et større ovalt serveringsfat med lengde på 32 cm, samt større og mindre skåler til alt fra poteter til tilbehør.

Serviset har også to ulike kaffe og gløggkrus, samt egne servietter og duker med Swedish Grace Winter dekor.

Ønsker du mer inspirasjon til vinter- og juleservise? Se vår gjennomgang av Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul, eller Nisseservise fra Porsgrunds Porselænsfabrik!