Slik Skaffer du Billigere Juleservise

0

Et juleservise er med på å skape minner om julen og adventstiden. Nettopp derfor henter vi det frem så fort desember kommer, og benytter det til ulike måltider gjennom jula.

Samtidig kan det være dyrt å gå til innkjøp av et juleservise. Dette spesielt om du ønsker å ha et komplett servise, der du kan dekke til både familie og gjester.

Et juleservise er ikke nødvendigvis dyrere enn et hverdagsservise. Utfordringen kommer i at det kun brukes i én av årets tolv måneder, og at det derfor kan føles unødvendig å benytte så mye penger på de ulike delene.

Hvordan får du Billigere Juleservise?

Et godt tips til å kunne få samlet inn servisedeler til juleserviset billigere, er å bli oppmerksom på hvordan de ulike butikkene og nettbutikkene opererer med tilbud rundt juledekor og serviser.

Før jul gjør butikkene gjerne større innkjøp, slik at de har fulle varelager inn i desember. Når julaften har passert havner derfor disse servisedelene gjerne på tilbud. Dersom du har bestemt deg for å gå til innkjøp av et spesifikt juleservise, kan det med andre ord være lurt å vente til etter julaften for å delene billigere.

Her er det viktig å være på ballen, da tilbudene på juledekor ofte er over allerede i løpet av januar. Dette da butikkene ønsker å rydde ut, og gi plass til nye varer.

Når tredje juledag har passert, begynner de fleste allikevel å bli ganske ferdig med julen, og det å handle billig juleservise eller julepynt føles mindre interessant. Samtidig er det 11 måneder til du skal bruke de, så hvorfor ikke utsette.

Problemet da er at du neste år igjen, når behovet melder seg, er tilbake til servise til full pris. Det er derfor lurt å gi et løfte til seg selv om å undersøke om noen av delene i juleserviset ditt er på tilbud i romjulen og under januarsalget.

Les også: Vanlig størrelse på juleserviser!

Også Tilbud på Annet Juledekor

I perioden etter jul, er det ofte også tilbud på andre julevarer. Dette kan derfor være en gylden mulighet til å gå til innkjøp av kvalitetsrik julepynt til en billig penge. Her kan du gjøre kupp innenfor ulike nissefigurer og julelysestaker, juleservietter og bordpynt, samt annet som hører julen til.

Julepynt er jo gjerne noe som tas frem hvert år, så selv om det føles lenge til i begynnelsen av januar, så vil du snart få en mulighet til å ta det frem og pynte opp igjen.

Om du samler på et spesifikt juleservise, har du ingen garanti for at akkurat dette serviset skal være billigere etter jul. Dette er avhengig av de ulike nettbutikkenes innkjøpsrutiner og salg av de ulike seriene.

Samtidig ser man hvert år at flere av de ulike populære juleservisene selges med både 40 og 50 % rabatt. Titt gjerne rundt i flere butikker, slik at du har mulighet til å sammenligne tilbudene.

Les også: Slik finner du vintage juleservise!