Nostalgi av Halvor Bakke – Magnor Juleservise

0

*Inneholder Annonselenker til Kitchn.no

Et juleservise skal være med på å sette den rette stemningen for julen og for adventstiden. På denne måten er serviset med på å skape den tradisjonelle og velkjente følelsen, man gjerne ønsker inn mot jul.

Fra Magnor finner vi deres Nostalgi juleservise. Serviset er utviklet i samarbeide med interiørdesigner Halvor Bakke, med dekor av billedkunstner og akvarellmaler Anita Sletten.

Der et tradisjonelt juleservise gjerne er preget av røde farger, med nisser og tilsvarende juledekor, har Halvor Bakke og Magnor her satset mer på naturens elementer.

Illustrasjonene på Nostalgi juleservise er preget av naturlige detaljer med lerkekongler, furu, einebær og vrihassel. Serviset her benytter dermed grønne og brune farger, som er naturlige farger i juleserviser, men unngår samtidig rødfargen.

Halvor Bakke Juleservise

Et Juleservise som ikke er et Juleservise

Ved å unngå å bruke røde farger, og de klassiske julemotivene, oppnår man her et juleservise som ikke bare kan benyttes gjennom adventstiden og juledagene. De naturlige elementene gir preg av natur og vinter, og kan derfor også benyttes helt frem til påske.

Dersom du her savner julenissene, er det samtidig fult mulig å kombinere Magnor Nostalgi juleservise med matchende juleservietter og dekor i de tradisjonelle røde fargene. Disse passer godt i kombinasjon med de grønne barnålene på serviset.

Bestill Halvor Bakke Nostalgi Juleservise hos Kitchn.no!

Når påsken så kommer kan man kombinere serviset med tilsvarende gule servietter, og tilhørende påskedekorasjoner. På denne måten får man et vinterservise som tar deg gjennom hele den kalde årstiden.

Magnor Juleservise Asjetter

Juleservise av Halvor Bakke

Magnor sitt Nostalgi juleservise er utviklet i samarbeide med den populære programlederen og interiørdesigneren Halvor Bakke.

Ideen er at serviset skal være en base for borddekkingen, og at det så er det opp til den enkelte hva man ønsker av ekstra julepynt på bordet.

Les Hele Intervjuet med Halvor Bakke!

Serviset skal på denne måten fungere i kombinasjon med både rødt og grønt, samt med sølv eller gull. Alt etter hva du selv liker å pynte med når du dekker bordet til jul.

Selv om Halvor Bakke lenge har ønsket å utvikle et juleservise, har dette vært en utfordrende prosess. Da han ikke liker hverken rødt eller nisser, har han vært nødt til å være kreativ i tankeprosessen.

Ideen til Nostalgi Juleservise fikk Halvor Bakke da han stod utenfor ytterdøra med en kvist med granbar i hånda. Han tok da kontakt med illustratør og grafisk designer, Anita Sletten, som videre satt i gang med å utvikle ideer til designet.

Halvor Bakke Nostalgi

Servise i Flere Deler

Magnor Nostalgi juleservise av Halvor Bakke er laget i porselen, og er tilgjengelig i flere deler. Velg mellom tallerkener og asjetter på 31 cm, 27 cm, 22 cm og 14 cm, i tillegg til dyp tallerken på 23 cm.

Videre finner du i serviseserien fra Magnor også skåler og boller i ulike størrelser, samt matchende kaffekrus. Nostalgi juleservise kommer også med et sett med dekorative serviettringer i porselen. Disse kan i kombinasjon med dekorative tøyservietter være med å sette en ekstra spiss på serveringsbordet.

Juleserviset fra Halvor Bakke kan benyttes fra høsten og gjennom vintermånedene frem til påske. Serviset egner seg til bruk både under frokost og lunsj, samt til middag og kveldsmat.

Ved å benytte naturlige grønne elementer i dekoren, gir serviset et godt utgangspunkt for videre borddekkingen gjennom hele jule- og vintersesongen.

Ønsker du mer inspirasjon til juleserviser? Se våre omtaler av Swedish Grace vinterservise fra svenske Rörstrand, eller Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul!