Kullsyremaskin – Lag Din Egen Brus!

0
Kullsyremaskin

Kullsyremaskin

Med kullsyremaskin lager du raskt mineralvann hjemme. SodaStream JET ShinyBlack lager kullsyrevann på bare noen få sekunder.

Ønsker du å tilsette en smak på mineralvannet finnes det flere alternativ for dette. Det finnes nå over 20 ulike smaker til SodaStream kullsyremaskin.

Bestill SodaStream Kullsyremaskin
hos KitchenTime.no!

SodaStream JET ShinyBlack er blant de rimeligste av SodaStream maskinene. Maskinen tar ikke stor plass på kjøkkenbenken og trenger heller ikke strøm eller batterier.

Kullsyremaskinen er laget i lekkert sort og blankt design med matchende flaske med sort bunn.

Enkel i Bruk

SodaStrem JET ShinyBlack kullsyremaskin er enkel å ta i bruk. Fyll den medfølgende flasken med vann fra springen og fest den til kullsyremaskinen. Press knappen på kullsyremaskinen et par ganger og mineralvannet er klart.

Om du ønsker å tilsette smak benytter du bare en kork av ønsket smakstilsetning og tilsetter dette i flasken.

Alt er demonstrert i videoen under:


Kjøp Sodastream JET ShinyBlack Kullsyremaskin nå!

Smaker til SodaStream Kullsyremaskin

Smaker SodaStream

Smaker SodaStream

Det finnes som nevnt over 20 ulike smaker til SodaStream, og dette utvalget er under stadig utvikling. Mange liker å drikke mineralvannet uten tilsetning, men det finnes mange muligheter til å oppleve nye smaker.

Blant smakene finner du cola og cola light, appelsin, skogsbær, sitron, lime, «XStream RB» energidrikk, appelsin og mango, tranebær og bringebær, eple, jordbær, bringebær, grapefrukt, pære, rabarbera, blåbær og mye mer. Se en oversikt hos Sodastream.no!

Medfølgende Kullsyrepatron

kullsyrepatronPrisen på SodaStream JET ShinyBlack kullsyremaskin hos nettbutikken KitchenTime.no er inklusive kullsyrepatron. Du må derfor ta dette med i betraktningen om du sammenlikner priser.

En kullsyrepatron koster ca. 250 kroner og denne holder til mellom 50 og 60 liter kullsyreholdig drikke.

Dette tilsvarer ca. 5 kroner per liter, eller 2,50 kroner per halvliter brus. Stort billigere enn dette kan det ikke bli for mineralvann!

Fordeler med Kullsyremaskin

Med kullsyremaskin kan du lage din egen brus hjemme. Brusprisene øker stadig så det er mye å spare om du benytter en kullsyremaskin.

En annen fordel er at du slipper å bære med deg flere liter med brus hjem fra butikken. Om du for eksempel skal på hyttetur er det også kun nødvendig å ta med maskinen og eventuelt litt smakstilsetning så har du mineralvann under hele oppholdet.

Miljømessig er det også fordeler med kullsyremaskin. Du sparer miljøet for mange plastflasker. Selv om du er flink til å pante flaskene blir de fortsatt reduserte i kvaliteten etter hvert, samt at de både må transporteres, vaskes og fylles for hver gang de benyttes.

Bestill SodaStream JET ShinyBlack Kullsyremaskin hos KitchenTime.no!