Knivmagnet – Global, Eva Solo og Fiskars Knivmagneter

0

Å oppbevare kniver i en skuff kan være risikabelt. Dette gjelder spesielt om du bruker ekstra skarpe kniver. For å oppbevare knivene på en tryggere, og samtidig mer tilgjengelig måte, kan det være lurt å benytte en knivblokk eller en knivmagnet.

Global Magnetisk Knivlist

Global Magnetlist

Global Magnetlist

Global sin magnetiske knivlist er ideell om du ønsker å oppbevare dine Global kniver på veggen. Knivmagneten kan selvfølgelig også benyttes til andre knivmerker også.

Global sin knivmagnet er designet likt deres kokkekniver med sorte små hull. Denne knivmagneten kommer i lengder som 41 og 51 cm.

Se ulike Global Knivmagneter og Knivblokker her!

Eva Solo Runde Knivmagneter

Eva Solo Knivmagnet

Disse knivmagnetene fra Eva Solo er ganske unike og pene. Når du først skal ha en knivholder på veggen så kan du like godt gjøre det med stil. Pakkene består av 4 slike runde magnetringer. Magnetene er innkapslet i rustfritt stål og har et lag med gummi på baksiden som beskytter veggen.

Ringene er enkle å montere og det kan festes mer enn én kniv på hver magnet om dette skulle være nødvendig. Finn mer informasjon her!

Eva Solo har også et utvalg av ulike knivblokker.

Eva Solo Magneto Knivmagnet

Magneto Knivmagnet

En alternativ knivmagnet fra Eva Solo er «Eva Solo Magneto». Da knivene festes med egget på knivbladet inn mot veggen, i motsetning til at knivbladet ligger flatt vil Magneto ta mindre plass i bredden, men dog mer plass i dybden.

At knivene vender inn mot veggen er også med på å øke sikkerheten. Magneto knivmagnet er laget for opp til 8 store kjøkkenkniver.

Magneto Knivblokk kan kjøpes hos RoyalDesign!

Fiskars Magnetlist

Fiskars magnetlist

Sterk knivmagnet som gir både en funksjonell og elegant oppbevaring av knivene på veggen. Veggmonteringssett følger med. Knivmagneten fra Fiskars er det billigste alternative blant de vi har sett på. Lengden er på 33 cm.

Fiskars knivmagnet kan kjøpes hos RoyalDesign.no!

Relevante Knivprodukter

Annet Kjøkkenutstyr: