Bodum Brødboks – Bistro Brødboks med Skjærefjøl

0

Bodum brødboks er en lekker brødboks i Bistro serien til Bodum. Brødboksen har et moderne design med Bodum detaljer slik vi kjenner igjen fra de andre produktene i Bodum Bistro serien.

Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus.

Bodum Brødboks - Svart

Bodum Brødboks – Svart

Bestill Bodum Brødboks hos Christiania Glassmagasin!

Bodum brødboks kommer i utgaver i svart og hvit, men er også tilgjengelig i andre Bodum farger. Brødboksen er pent designet og tar seg flott ut på kjøkkenbenken. Det reelle produktet skal være uten teksten “Bodum” på lokket.

Bodum Bistro – En Praktisk Brødboks

Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske.

På siden av brødboksen er det installert en lufteventil som gjør at du kan holde en viss lufting inne i brødboksen. Ventilen vil hjelpe til å sørge for mindre fuktighet i brødboksen.

bodum-brodboks-hvit

Brødboksens lokk er laget i bambus. Lokket kan også benyttes som skjærefjøl, samtidig som du kan benytte den som et serveringsbrett for å servere det oppskårne brødet.

Brødboksen har et stort volum slik at du får god plass både til brød, eller som alternativ, knekkebrød, rundstykker og annet det er naturlig å oppbevare i brødboksen. Lengden på Bodum brødboks er på 36,4 cm mens den har en bredde på 23,4 cm. Høyden på brødboksen er på 13,7 cm.

Bodum Brødboks Bestiller du hos CG.no!

En god brødboks gir deg mer orden på kjøkkenbenken. Samtidig er en brødboks også med på å ta vare på brødet bedre slik at det ikke blir fuktig eller tørker.