Menu Salt og Pepper – Bottle Salt- og Pepperkvern

0
Menu Salt- og Pepperkvern

Menu Salt- og Pepperkvern

Salt- og pepperkvernene fra Menu har et flott design, samtidig som de er utstyrt med kreative og innovative løsninger for kverning av salt, pepper og annet krydder.

Salt- og pepperkvernene fra Menu kommer opprinnelig i fargene ash og carbon,  men er nå tilgjengelig i varianter som blankpolert og mattpolert stål, blå, grønn, mosegrønn, lilla og mørkegrønn.

Velg Mellom de Ulike Fargene i Rullgardinmenyen

Menu Bottle salt og pepperkvern finnes også i hudfarget versjon under navnet «Menu Bottle Nudes».

Nude Menu Salt- og Pepperkvern Finner du hos Nordic Nest!

menu-pepperkvern-justerbarMenu Bottle salt og pepperkvern er laget i plastikk og tre med en keramisk kvernefunksjon. Kvernen er justerbar på fire ulike nivåer. Hvor grovkvernet du ønsker ditt salt og pepper kan du justere ved å skru på toppen av kvernen.

Menu Bottle Salt og Pepperkvern Bestilles hos NordicNest.no!

Se flere alternativer: Se vår pepperkvern oversikt!

Menu Bottle – Mer enn Bare Salt og Pepper

Menu Bottle har benyttet farger for å representere salt og pepper, men det er samtidig også en krydderkvern. Dette gjør at du i tillegg til salt og pepper også kan kverne andre former for krydder.

Ash & Carbon

Ash & Carbon

Menu Bottle ble designet av de danske designerne Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn i Norm Architects. Tanken bak designet er å lage noe annerledes og utenom det normale. Ved å ta noe lett gjenkjennelig, og gjøre det til noe helt nytt, ønsket designerne å oppmuntre oss til og prøve nye ting.

Salt og pepperkvernen fra Menu har en høyde på 20 cm og er formet som en flaske. Derav navnet «Bottle». Kvernene er samtidig utstyrt med en justerbar topp i tre som gjenspeiler vinkorken man gjerne finner på tradisjonelle vinflasker.

Blå

Blå

Kvernes vrider er laget stor og formet slik at den skal være lett å håndtere. Yttersiden på flasken er samtidig gummifisert slik at det er enklere å få grep når man skal kverne krydderet.

Se også andre alternativer innen krydderkverner fra Peugeot og Georg Jensen!