Le Creuset Brødform – Nybakt Brød med Le Creuset!

0

Med Le Creuset brødform har du ikke bare muligheten til å lage brød. Brødformen kan også benyttes til ulike pateer, kjøttpudding, lasagne, mousse, kaker og annet.

En av styrkene til Le Creuset Brødform er non-stick belegget i den glatte overflaten. Denne sørger for at maten ikke setter seg fast, og gjør samtidig brødformen enkel å rengjøre.

Le Creuset Brødform

Brødformen sørger samtidig for jevn og effektiv varmefordeling. Dette hjelper til å gjøre matlagingen enklere og motvirker at maten brenner seg fast.

Le Creuset brødform finnes i utgaver på 24 og 30 cm. Brødformen på 24 cm har et volum på 2,2 liter, mens brødformen på 30 cm har et volum på 2,6 liter.

Le Creuset Brødform Med Non-Stick Belegg

Oransje Le Creuset Brødform

Le Creuset brødformene sitt non-stick belegg gjør at de er svært lette å jobbe med. Den glatte overflaten gjør at du ikke trenger å smøre formen før du tar den i bruk.

Bestill Le Creuset Brødform – 24 cm!

Non-stick overflaten sørger samtidig for at maten slipper lett og ikke setter seg fast under steking eller baking.

Bestill Le Creuset Brødform – 30 cm!

Det er anbefalt at brødformen vaskes for hånd. Dersom du vasker Le Creuset brødform i oppvaskmaskinen kan du risikere at overflaten tørker ut, og at du etter hvert må starte å smøre formen.

Le Creuset Brødform

Se flere Brødformer!

Andre Bakeformer fra Le Creuset

Le Creuset Muffinsform

Le Creuset brødform er en del av deres serie med svarte ovnsformer utstyrt med oransje slitesterke silikonhåndtak. Håndtakene vil beskytte mot varmen, og gjøre det enklere å håndtere formen. Jeg vil fortsatt anbefale å benytte grytekluter.

Bestill Brødform og andre Bakeformer fra Le Creuset!

Ved siden av brødform finner man i denne serien også flere andre ulike bakeformer. Velg mellom ildfaste former, ulike springformer, paiform, muffinsform, stekebrett og pizzatallerken. Dette gjør at du kan bygge ut samlingen din etter hvert.

Le Creuset Springform