Georg Jensen Kaffekanne – Termoskanner i Klassisk Design

0

Georg Jensen har lang tradisjon innen design og utvikling av produkter til hjemmet. Georg Jensen kaffekanne finnes i flere utgaver. Under skal vi se på kaffekannene Bernadotte og Beak.

Georg Jensen Bernadotte Kaffekanne

Det som kjennetegner Georg Jensen kaffekanner er det flotte og klassiske designet. Med sin unike historie er designene fra Georg Jensen gjerne preget av eksklusivitet og stil, kombinert med den skandinaviske undertonen.

Bernadotte Kaffekanne fra Georg Jensen

Georg Jensen Kaffekanne

Denne Georg Jensen kaffekannen er designet av Prins Sigvard Bernadotte. Designet er opprinnelig fra 1938 da Bernadotte benyttet det under utformingen av en melkekanne.

Bestill Bernadotte Kaffekanne fra Georg Jensen!

Kaffekannen er produsert i forkrommet stål, og har en innebygget termos isolering for å holde på varmen på innholdet lengst mulig. Denne sammen-spleisingen av det klassiske kannedesignet og den mer moderne teknologien er med på å gjøre denne Georg Jensen kaffekannen til noe ekstra.

Georg Jensen Kaffekanne - Bernadotte

Prins Sigvard Bernadotte var sønn av Kong Karl Gustav VI og utviklet gjennom sin karriere flere spennende design. I Bernadotte serien fra Georg Jensen finner du ved siden av denne kaffekanne, også ulikt bestikk og serveringsfat.

Kaffekannen finner du hos Nordic Nest!

Bernadotte kaffekanne fra Georg Jensen er tilgjengelig i størrelsene 0,8 og 1 liter. Kaffekannen med volum på 0,8 liter har en høyde på 18,8 cm, mens den store kaffekannen på 1 liter har en høyde på 23,5 cm.

Se Flere Kaffekanner på Vår Samleside!

Georg Jensen Beak Kaffekanne

Georg Jensen Beak kaffekanne

Beak kaffekanne fra Georg Jensen ble designet av Maria Berntsen. I motsetning til Bernadotte kaffekannen som fikk sitt design i 1938, ble Beak kaffekannen designet i 2012.

Bestill Georg Jensen Beak Kaffekanne!

På tross av den unge alderen blir den ofte sett å som en moderne klassiker. Et av Maria Berntsens ønsker med designet var at kaffekannen skulle være tidløst, samtidig som den refererte hvilken tid den var skapt i.

Vase og fat av Maria Berntsen for Georg Jensen

Navnet «Beak» betyr nebb, og inspirasjonen til Beak kaffekanne kommer fra fugleriket. Beak kaffekanne fra Georg Jensen har hentet sitt uttrykk fra keiserpingvinen som stolt skuer utover landskapet med et høyt reiset nebb.

Bestill Georg Jensen Kaffekanne hos NordicNest.no!

Denne stoltheten tar Georg Jensen kaffekannen med seg på kaffebordet, der den står stolt og klar til å servere kaffe til gjestene.

Kaffekannen er laget i blankt rustfritt stål og ABS-plast. Kannen har en høyde på 27 cm, og et volum på 1 liter.