Store Vinglass – 5 Store og Gigantiske Vinglass

0

Når man skal kose seg med vin er det mange som foretrekker store vinglass. Dette gjelder gjerne om du skal invitere gjester, men også om du ønsker å kose deg med et glass vin på TV-kvelden eller med en god bok.

Vinglass finnes i en rekke størrelser. Fra store vinglass i XL kategorien med volum fra 0,5 liter og opp til 0,8 og 0,9 til mer gigantiske vinglass med volum på over 2,2 liter.

Store Schott Zwiesel Rødvinsglass 82 cl

Store Vinglass

Schott Zwiesel sine store vinglas har et volum på 82 cl gir dermed plass til mye rødvin. De største vinglassene fra Schott Zwiesel er designet optimalt mot Bordeaux vin, men de har også vinglass til Bourgogne med volum på 78 cl.

Bestill Store Schott Zwiesel Air Vinglass!

De store vinglassene fra Schott Zwiesel er i serien Air, som er en eksklusiv glasserie som kombinerer lette kurver med en vektløs look. Vinglasset er designet av Oscar Kylberg og Prins Carl Philip Bernadotte.

Store Vinglass fra Nachtmann

Store Vinglass fra Nachtmann

En annen serie med store vinglass finner du i ViNova serien fra Nachtmann. Deres rødvin ballongglass har et volum på 84 cl.

Finn Store Vinglass fra Nachtmann ViNOVA!

Vinglassene er rødvinsglass og er designet med et moderne og funksjonelt utseende. Høyden på vinglassene er 24 cm.

Kosta Boda Line XL Vinglass

Store Kosta Boda Line XL Vinglass

Vinglass serien «Line» fra Kosta Boda er lett å kjenne igjen med den tynne linjen som svinger seg rundt glasset. I Line-serien finner du også flere store XL vinglass med ekstra volum.

Bestill KostaBoda Line XL Vinglass!

Deres rødvinsglass har et volum på 67 cl. Store Kosta Boda Line vinglass passer godt både på selskapsbordet, eller om du ønsker å unne deg litt luksus i hverdagen.

Store Riedel Vinum Vinglass

Store Riedel Vinum Vinglass

Også innenfor Riedel vinglass finner man flere store XL vinglass. I Riedel sin vinum serie finner man rødvinsglass med volum på 80 cl. Riedel har også store vinglass tilpasset Cabernet/Merlot, Syrah, Pinot Nair, Chardonnay, Bordeaux og annet.

Se Utvalget innen XL Vinglass fra Riedel!

Riedel er kjent for å bruke lang tid og mye ressurser på å undersøke seg frem til å finne den optimale formen og fasongen på vinglasset. Dette så du skal få oppleve den aktuelle vinen på en best mulig måte.

Se også vår oversikt over vinglass til hvitvin og rødvin!

Gigantisk Vingalss fra Coolstuff

Gigantisk Vingalss fra Coolstuff

Dersom 65 – 85 cl ikke er et stort nok vinglass kan det være at dette gigantiske vinglasset fra Coolstuff.no kanskje kan friste. Vinglasset har et volum på hele 220 cl. Det gigantiske vinglasset har en høyde på 38 cm.

Dette vinglasset er av den humoristiske typen og har teksten «They say … One glass of wine a day keeps the doctor away!». Det store vinglasset egner seg godt til utdrikningslag og andre festlige anledninger!

Bestill Gigantisk Vinglass hos Coolstuff.no!