Frokostbrett med Ben – Test – Sengebrett Frokost på Sengen!

0

Et frokostbrett med ben er praktisk for servering av frokost på sengen. Mange benytter også sengebrettet til jobbing med laptop, både i sengen eller på sofaen i TV-stuen.

Sengebrett med ben

Sengebrett, eller sengebord med ben, kommer i flere design og utforminger. Vær her oppmerksom både på størrelser og materialvalg, slik at du får et alternativ som dekker de behovene du har!

Benytt serveringsbrettet med ben til å servere din partner en nydelig frokost, eller nyt noe godt selv på lange søndagsmorgener. Brettet er praktisk til servering, men også til å beskytte sengen for smuler og søl.

Hvilke Sengebrett med Ben har vi sett på?

I denne oversikten har vi sett på flere alternativer innen serveringsbrett med ben. Her finner du alternativer med ben i både tre og metall, men også frokostbrett med pute for å hvile på benene.

Frokostbrett med Ben

Enten det er en lat søndagsmorgen eller en spesiell anledning, er det lite som slår gleden ved å nyte frokosten i sengen. I denne artikkelen ser vi nærmere på noen av de ulike sengebrettene tilgjengelig, fra klassiske design til moderne løsninger, og hvordan de kan forbedre din frokostopplevelse.

Test: Stem, og Se Folkets Favoritter!

Vi har alle våre favoritter, men samtidig er det spennende å se hvilke frokostbrett med ben andre liker. I denne testen ber vi deg derfor stemme frem din favoritt!

Scroll deg gjennom oversikten nedover og velg deg ut en favoritt. Gi din stemme, og se samtidig hvilke alternativer andre har stemt på!

Hanna Frokostbrett med Ben fra Sagaform

Sagaform Hanna Frokostbrett med Ben

Hanna Bed Tray fra Sagaform er et frokostbrett laget i rød eik. Brettet har sammenleggbare ben, og kommer med høye kanter for tryggere transport. 

Om du ønsker å benytte serveringsbrettet til å servere frokost på senga ved spesielle anledninger, eller også kanskje til mer hverdagslig bruk, er dette et funksjonelt, vakkert og praktisk alternativ.

Bestill Hanna Bed Tray fra Sagaform!

Brettet kommer i firkantet utgave og har myke avrundede kanter. Brettet har også høye kanter og solide håndtak som gjør det lettere å bære brettet til soverommet eller sofaen. Brettet har en noe mindre størrelse på 30 x 19 cm.

Sagaform Hanna Profil

Ved siden av sengebrett med ben, finnes Hanna også i en utgave uten sammenbrettbare ben. Brettet fungerer da mer som et serveringsbrett, og kommer i tilsvarende utforming. Dette brettet har en størrelse på 35 x 28 cm.

Sengebrettet finner du hos Shopping4Net.no!

Videre fra Sagaform sin Hanna-kolleksjon finner vi også små smørebrett som er praktiske og dekorative som asjetter eller fat under frokosten. Også disse er laget i FSC-sertifisert rød eik.

Sengebrett sagaform

 • Laget i rød eik med sammenleggbare ben.
 • Høye kanter og håndtak for enkel transport.
 • Firkantet, 30 x 19 cm størrelse.
 • Alternativ uten ben, størrelse 35 x 28 cm.
 • Små smørebrett i samme serie, FSC-sertifisert eik.

Blomsterbergs Sengebrett i Eik

Blomsterbergs Frokostbrett med Ben

Et annet sengebrett i Eik finner vi fra danske Blomsterberg. Brettet kommer med sammenleggbare ben, slik at det også kan benyttes som serveringsbord når det nytes frokost på sengen.

Serveringsbrettet er oppgitt med en størrelse på 62,4 x 31,5 cm. Det er laget i eik som gir brettet et vakkert og naturlig preg. Brettet tørkes raskt over med en fuktig klut, og bør vedlikeholdes med olje ved jevne mellomrom.

Bestill Blomsterbergs Sengebrett i Eik hos Bakeren og Kokken!

Mette Blomsterberg er en dansk konditor og iverksetter. Hun har drevet flere kafeer og konditorier, skrevet hele 12 bøker og vært delaktig i flere TV-programmer. Ved siden av dette driver hun også sin egen merkevare innen bake- og kjøkkenutstyr, der dette sengebrettet er en del av kolleksjonen.

Sengebrettet med ben fra Blomsterberg lar deg servere frokost på sengen. Brettet fungerer her som serveringsbrett, men kan også benyttes som personlig bord. Dette både i sengen, eller i sofakroken. Benene har en høyde på 21,5 cm.

 • Sammenleggbare ben, fungerer som serveringsbord for frokost på sengen.
 • Størrelse: 62,4 x 31,5 cm, laget i eik med naturlig utseende.
 • Enkel vedlikehold: tørk over med fuktig klut, oljebehandling ved behov.
 • En del av Mette Blomsterbergs bake- og kjøkkenutstyrskolleksjon.
 • Brukes som serveringsbrett og personlig bord, benhøyde 21,5 cm.

Se også Serveringsbrett!

Bosign Serveringsbrett med Pute

Bosign Serveringsbrett med Pute

Fra Bosign finner vi et spennende alternativ til de klassiske frokostbrettene med ben. De foldbare benene er her byttet ut med en praktisk pute som gjør brettet behagelig å holde på fanget.

Knebrettet fra Bosign kan benyttes til frokost på senga, men er også egnet for laptop og tilsvarende. Selskapet tilbyr her også et eget design nettopp designet for laptop-bruk.

Bestill Bosign Knebrett med Pute hos NordicNest.no!

Knebrettene til servering av frokost skiller seg fra laptop-brettene ved at de har opphøyede kanter, der laptop-brettene er avrundede. Den flate overflaten og de opphøyede kantene er mer praktiske når du skal benytte det til frakting av matvarer.

Bosign sine frokostbrett kommer i flere utgaver. Her kan du velge mellom tresortene piletre (lys) og valnøtt (mørk). Brettene kommer i en stor firkantet utgave 34 x 47 cm med avrundede kanter, og en mindre mer oval form med størrelse på 26 x 39 cm.

Se Oversikt over Frokostbrett fra Bosign!

Ved siden av å kjøpes med pute til bruk på senga eller på sofaen, kommer Bosign serveringsbrett også i versjoner uten pute. Dette kan være praktisk og du kun ønsker å bruke de til servering. Putene er også avtagbare, slik at du kan ta disse av ved behov.

Bosign Serveringsbrett Frokost

 • Praktisk pute istedenfor foldbare ben, behagelig for bruk på fanget.
 • Egnet for frokost og laptop-bruk.
 • Frokostbrett har opphøyede kanter, laptop-brett er avrundede.
 • Finnes i piletre (lys) og valnøtt (mørk), to størrelser med avrundede kanter.
 • Tilgjengelig med og uten pute; putene er avtagbare for fleksibilitet.

Cinas Classic Sengebrett med Ben

Cinas Classic Frokostbrett

Et klassisk sengebrett fra Cinas. Brettet har et tradisjonelt og naturlig preg, og er laget i teak tre. Benene på brettet er sammenleggbare, slik at de tar mindre plass under lagring.

Cinas Classic frokostbrett egner seg til alt fra servering av frokost på senga, til arbeid med laptoppen på sofaen. Med sitt klassiske og tradisjonelle preg, setter brettet sitt preg på frokosten og skaper med dette en god atmosfære.

Bestill Cinas Sengebrett med Ben hos Homeroom.no!

Brettet har en rektangulær form og oppgis med en størrelse på 58 x 36 cm. Høyde er oppgitt til 23 cm. Frokostbrettet kommer samtidig med håndtak, slik at det er lettere å flytte det frem til ønsket sted.

Cinas er en merkevare med et bredt utvalg av produkter både til hage og til hjemmet. Utvalget strekker seg fra hagemøbler som bord, stoler, benker og parasoller, til skittentøyskurver og badematter i tre, oppbevaringsbokser og annet.

 • Laget i teak, med et tradisjonelt og naturlig utseende.
 • Sammenleggbare ben for kompakt lagring.
 • Egnet for frokostservering og laptopbruk, størrelse 58 x 36 cm, høyde 23 cm.
 • Har håndtak for enkel flytting.
 • Cinas tilbyr et bredt utvalg av hjem- og hageprodukter.

Få Inspirasjon til Frokostservise!

Fabia Frokostbrett med Ben fra Dorre

Dorre Fabia Frokostbrett

Fabia er ett av flere frokostbrett med ben fra Dorre. Serveringsbrettet er laget i akasietre, og kommer med sammenleggbare ben i metall. Sengebrettet er utstyrt med høye kanter, for å unngå at noe sklir av.

Fabia fra Dorre har et firkantet design og er oppgitt med en størrelse på 60 x 30 cm, og en høyde på 24,5 cm. Benene på serveringsbrettet er sammenleggbare slik at det er lettere å oppbevare i kjøkkenskapet når det ikke er i bruk.

Bestill Fabia Frokostbrett fra Dorre hos Kitchn.no!

Fabia Breakfast Trey fra Dorre kommer med opphøyede kanter. Denne er lagt til slik at du slipper at rundstykkene og frokost-kaffen sklir av brettet mens du bærer det bort til sengen. De høye kantene beskytter også mot søl i sengen mens du nyter frokosten.

Dorre er en svensk merkevare med et bredt utvalg innen ulikt kjøkkenutstyr. Ved siden av Fabia tilbyr de også andre frokostbrett med ben som kan benyttes til servering på senga.

 • Laget i akasietre, med sammenleggbare metallben.
 • Utstyrt med høye kanter for å forhindre at ting sklir av.
 • Firkantet design, størrelse 60 x 30 cm, høyde 24,5 cm.
 • Høye kanter for å unngå søl i sengen under frokosten.
 • Dorre tilbyr et bredt utvalg av kjøkkenutstyr, inkludert flere frokostbrett.

Hvorfor Benytte et Sengebrett med Ben?

Et sengebrett med ben er en praktisk løsning for å nyte måltider, lese, eller bruke en bærbar datamaskin mens man er i sengen. Det tilbyr stabilitet og høyde, slik at mat og drikke kan plasseres trygt over sengetøyet. Dette reduserer sjansen for søl og gir en behagelig høyde for å spise eller arbeide. Det kan også brukes til å støtte bøker eller nettbrett for behagelig lesing eller underholdning i sengen.

Hvor Ofte kan man ha Frokost på Senga?

Hvor ofte du har frokost på senga avhenger av dine egne preferanser og livsstil. Noen nyter dette som en spesiell anledning, for eksempel på bursdager eller jubileer, mens andre kan finne glede i å gjøre det til en del av sin helgerutine. Det er viktig å vurdere praktiske aspekter som tid tilgjengelig om morgenen og enkelheten av å rydde opp etterpå.

Må man ha Kjæreste for å Benytte et Frokostbrett?

Å bruke et frokostbrett er ikke begrenset til de som er i et romantisk forhold. Enhver kan nyte bekvemmeligheten og komforten et frokostbrett tilbyr. Det kan være en måte å skjemme bort seg selv med en avslappende og luksuriøs start på dagen, uavhengig av sivilstatus.

Kan et Sengebord med Ben Benyttes til annet enn Matservering?

Et sengebord med ben er absolutt ikke bare forbeholdt måltider. Bordet fungerer også utmerket som en stabil overflate for å holde bøker, bruke nettbrett, eller til og med for lettere arbeid med en bærbar datamaskin.

Sengebordet kan også være praktisk for hobbyaktiviteter som strikking, skriving, eller tegning mens man ligger komfortabelt i sengen.

Noen bruker brettet også for å holde bøker, magasiner, eller andre småting praktisk tilgjengelig mens de slapper av i sengen. Kort sagt, et sengebord med ben er et multifunksjonelt verktøy som kan tilpasse seg en rekke ulike behov og aktiviteter, utover det å bare holde frokost.