Rice Servise – Tallerken og Servise i Rice Melamin

0

Rice er en dansk produsent av kopper, servise, boller og annet dekketøy i Melamin. Melamin benyttet av Rice er BPA fritt og slitesterkt, og egner seg derfor godt som servise til bruk både utendørs og innendørs.

Rice Servise

Bestill Rice Servise hos Bakeren og Kokken!

Rice servise består av et godt utvalg av tallerkener, kopper, skåler og lunsjtallerkener. Videre finner du fra Rice også Melamin bestikk og annet kjøkkenutstyr til matlaging, oppbevaring og servering.

Fargerike Rice Tallerkener

Noe av det som kjennetegner Rice er de mange fargene og det lekne designet. Du vil finne Rice tallerken i en rekke farger og designvalg.

Rice Servise

Dette er alt fra ensfargede Rice tallerkener, til tallerkener med ulikt mønster, og barnevennlige Rice tallerkener med ulike motiver og illustrasjoner.

Se Utvalget Innen Rice Tallerkener!

Det brede utvalget gjør at du kan finne en Rice tallerken som passer deg og ditt behov. Kombiner gjerne med tilsvarende Rice kopper.

Rice Tallerken

Ta Med Rice Servise på Picnic

Da Rice servise er i solid plast egner de seg godt til å ta med ut i hagen eller på tur. Dette gjelder om dere skal gå på tur i skogen, eller bare ønsker å ha et servise som dere kan ha med på kjøretur.

Finn Rice Servise til Picnic hos Bakeren og Kokken!

Rice Servise til Picnic

Tallerkenene og koppene fra Rice er slitesterke, og kan derfor trygt tas med på picnic, eller pakkes med i baggen når dere skal en tur på stranden.

Dype Tallerkener fra Rice

Ved siden av flate tallerkener, har Rice og så et godt utvalg innen skåler og dype tallerkener. De dype tallerkenene er runde i formen, og minner mye om tradisjonelle asiatiske ris-skåler. Kanskje er det også der Rice har hentet navnet sitt fra.

Dyp Rice Tallerken

De dype skålene har, på lik linje med de andre Rice tallerkenene, et godt utvalg av design og mønstre.

Se Utvalget Innen Rice Dyp Tallerken!

Selv om det er greit å kjøpe like Rice tallerkener, gir det brede designutvalget muligheten til å være mer kreativ og gjerne velge å kombinere en rekke ulike design. Dette gjør at de ulike gjestene lettere kan kunne vite hvilken tallerken eller kopp som er deres.

Rice Servise - Dyp Tallerken