Le Creuset Salt og Pepperkvern – Salt og Pepper

0

salt-pepper-litenLe Creuset salt og pepperkvern har keramiske kverner laget med et cover i høyglans akryl. Den keramiske kvernen fungerer ypperlig for finmaling av pepperkorn.

Designet er utviklet i høyglans akryl. Det lette, men samtidig solide materialet sørger for et flott utseende og sørger samtidig for at de er motstandsdyktige mot korrosjon.

Hvor fint du ønsker å kverne ditt salt eller pepper kan du justere ved å vri på knotten øverst på kvernene.

Bestill Le Creuset Salt og Pepperkvern hos Bakeren og Kokken!

Le Creuset Salt og Pepperkvern

Le Creuset Salt og Pepperkvern

Salt og Pepperkvern Inspirert av Le Creuset Grytene

Designet på Le Creuset salt og pepperkvern er hentet fra de populære Le Creuset grytene. Salt og pepperkvernene er tilgjengelig i flere av de populære Le Creuset fargene.

Fargene på kvernene er også skalerte på samme måten som grytene og det andre kjøkkenutstyret fra Le Creuset. Dette så de skal matche bedre.

Klikk for å se Utvalget av Farger og Størrelser!

Le Creuset Servise

Le Creuset Servise

Salt og pepperkvernene fra Le Creuset matcher også deres populære Le Creuset servise slik at de enkelt kan kombineres.

En annen detalj som salt og pepperkvernene har tatt med seg fra støpejerngrytene er den lille knotten på toppen. Knottene er utstyrt med en liten «S» og en «P» for lettere å skille mellom salt og pepper.

Se flere alternativer: Pepperkvern

Salt og Pepper med Det Lille Ekstra

Med et Le Creuset salt og pepperkvern sett har du ikke bare krydderet lett tilgjengelig på kjøkkenbordet. Samtidig har du også en flott dekor som er med på å pynte opp bordet, og gjøre det hyggelig i hjemmet.

Andre populære alternativer er Peugeot salt og pepperkvern som også har en tilsvarende kvalitet og design, eller Menu Bottle som har et mer moderne skandinavisk preg.

Le Creuset salt og pepper tar seg pent ut enten om du velger nøytrale farger som svart, hvit eller creme eller om du velger et sterkere fargealternativ som den kirsebærrøde cerise eller den oransje-røde volcanic.

Krydderkvernene er også tilgjengelige i andre Le Creuset farger som coastal blue, rosemary, marsielle eller nutmeg.

Le Creuset Salt og Pepperkvern Bestiller du hos Bakeren og Kokken!

svart-le-creuset-pepper