Juicepresse – Philips Juicemaskin HR1836

0
Philips Juicepresse

Philips Juicepresse

Ferskpresset juice er både godt og sunt, og med en juicepresse kan du lage fersk juice av både frukt og grønnsaker.

Philips juicemaskin Viva Collection HR1836 er en smart og effektiv juicepresse som sørger for å få hver dråpe ut av råvarene samtidig som den er rask og enkel å rengjøre.

Philips HR1836 Juicepresse kan bestilles hos CDON.no

Juicemaskinen fra Philips er designet for å være kompakt samtidig som den er enkel å rengjøre. Den gjennomsiktige fruktkjøtt beholderen sørger for at du holder kontrollen under juicingen.

Takket være filtersystemet kan man putte skall og kjerne ned i juicepressen sammen med frukten. Du slipper med andre ord å rense frukten før du juicer den. Dette sparer mye tid og krefter. Restene samles i maskinens fruktkjøttbeholder og kan kastes etter bruk.

Philips Juicemaskin HR1836 Kan Bestilles Her!

Få Mer Juice ut av Frukt og Grønnsaker

Med Philips juicepresse HR1836 kan du lage opp til 1,5 liter juice om gangen. Juicemaskinen er designet for å få mest mulig juice ut av de ulike grønnsakene og fruktene som benyttes.

Ingen oppskjæring eller rensking av skall er nødvendig da dette filtreres under prosessen. Dette gjør at du, samtidig som du får juice og næringsstoffer fra fruktkjøttet, også får i deg næringsstoffer og oljer som finnes i skallet.

Sunn Ferskpresset Hjemmelaget Juice Hver Dag

Med en Philips juicepresse vil det bli langt enklere å få i seg de ulike vitaminene og mineralene i løpet av dagen. Variasjonen i hvilke frukter og grønnsaker du ønsker å benytte i juicemaskinen vil være med på å bidra til at du får et sterkere immunforsvar og holder deg frisk og sunn.

Juice man kjøper i butikken er ofte varmebehandlet, tilsatt konserveringsstoffer og smakstilsetninger. Gjerne også sukker. Med en juicepresse vil frukten og grønnsakene fortsatt være levende når du drikker juicen.

Se Et Større Utvalg av Philips Juicepresser hos CDON!

Rengjør din Philips Juicepresse på 1 Minutt

Philips HR1836 Viva Collection juicepresse er utstyrt med deres smarte QuickClean teknologi. Dette betyr at den er designet for enkel rengjøring.

Juicepressen kan rengjøres på ett minutt takket være den polerte QuickClean-silen, den integrerte fruktkjøttbeholderen og de jevne overflatene.

Løse deler uten elektronikk kan også vaskes i oppvaskmaskinen, men dette vil naturlig nok ta lengere tid.

Delene benyttet i juicepressen er laget i materialer hvor fruktkjøttet ikke fester seg og du slipper derfor mye av skrubbingen om du skylder raskt av etter bruk.

Philips Juicemaskin er Lett å Bruke

Philips juicepresse kommer med medfølgende saftkrukke på 0,5 liter samt en egen tut som styrer juicen nedover slik at du, istedenfor å benytte saftkrukken, kan juice rett i glasset.

Fruktkjøttbeholderen er gjennomsiktig slik at du lettere kan følge med under juicingen. Fruktkjøttbeholderen er designet med runde kanter og gjevne overflater slik at man ungår at fruktkjøttet setter seg fast i beholderens hjørner.

Skyll gjerne beholderen og silen rett etter bruk slik at du unngår at fruktkjøttet tørker og stivner. QuickClean-silen er designet med jevne overflater slik at den skal være lettere å skylle og tørke av.

Delene på Philips juicemaskin er enkle å montere og ta fra hverandre. Følg instruksjonene de første gangene og du vil raskt få det til av deg selv.

Juicepressen har kabeloppbevaring som sørger for mindre rot når maskinen ikke er i bruk. Maskinen har også glidesikre føtter som sørger for mer stabilitet.

Bestill Philips HR1836 Juicepresse hos CDON.no!

Relaterte Produktomtaler