Juicepresse – Philips Juicemaskin HR1871/70

0
Philips Juicepresse

Philips Juicepresse

Ferskpresset juice er både godt og sunt, og med en juicepresse kan du lage fersk juice av både frukt og grønnsaker.

Philips juicemaskin HR1871 er en smart og effektiv juicepresse som sørger for å få hver dråpe ut av råvarene samtidig som den er rask og enkel å rengjøre.

HR1871 Juicepresse kan bestilles hos CDON.no

Med det brede runde XXL materøret er det ikke lenger nødvendig å dele opp frukten i biter før den puttes i juicepressen. Hele epler og hele renskede appelsiner går ned i røret.

Takket være filtersystemet kan man putte skall og kjerne ned i juicepressen sammen med frukten. Du slipper med andre ord å rense frukten før du juicer den. Dette sparer mye tid og krefter. Restene samles i bunn av maskinen og kan kastes etter bruk.

Jeg fant en video på YouTube som viser Philips HR1871 i bruk. Da dette er en australsk video kan oppskriftsbok og noe av produktet variere. Se video under:

Philips Juicemaskin HR1871 Kan Bestilles Her!

Få Mer Juice ut av Frukt og Grønnsaker

philips-juicemaskinMed Philips juicepresse HR1871 kan du lage opp til 2,5 liter juice om gangen. Juicemaskinen er designet for å få mest mulig juice ut av de ulike grønnsakene og fruktene som benyttes.

Ingen oppskjæring eller rensking av skall er nødvendig da dette filtreres under prosessen. Dette gjør at du, samtidig som du får juice og næringsstoffer fra fruktkjøttet, også får i deg næringsstoffer og oljer som finnes i skallet.

Med en 800 watts motor sørger Philips juicepresse også for å juice hardere frukter og grønnsaker. Juicemaskinen har 2 innstillinger for å ta seg av nettopp dette.

Sunn Ferskpresset Hjemmelaget Juice Hver Dag

Med en Philips juicepresse vil det bli langt enklere å få i seg de ulike vitaminene og mineralene i løpet av dagen. Variasjonen i hvilke frukter og grønnsaker du ønsker å benytte i juicemaskinen vil være med på å bidra til at du får et sterkere immunforsvar og holder deg frisk og sunn.

Mange benytter en juicepresse som et alternativ til smoothie maskinen for å variere inntaket av frukt og grønnsaker.

Juice man kjøper i butikken er ofte varmebehandlet, tilsatt konserveringsstoffer og smakstilsetninger. Gjerne også sukker. Med en juicepresse vil frukten og grønnsakene fortsatt være levende når du drikker juicen.

Rengjør din Philips Juicepresse på 1 Minutt

Enkel rengjøring

Enkel rengjøring

Philips juicemaskin er så enkel å rengjøre at de valgte å lage en video som illustrerer hvor enkelt nettopp dette er. Videoen kan du se på CDON.no der du også vil få en bedre forståelse av hvordan maskinen er satt sammen og hvordan den rengjøres.

Juicemaskinen rengjøres på ca. 1 minutt. Løse deler uten elektronikk kan også vaskes i oppvaskmaskinen, men dette vil naturlig nok ta lengere tid.

Delene benyttet i juicepressen er laget i materialer hvor fruktkjøttet ikke fester seg og du slipper derfor mye av skrubbingen om du skylder raskt av etter bruk.

Litt Inspirasjon til bruk av Juicepresse fra Jason Vale

Jason Vale går under navnet «The Juicemaster» og er en talsperson for denne juicemaskinen. I denne videoen vil du få inspirasjon til å lage juice hjemme.

http://www.juicemaster.com

Philips Juicemaskin er Lett å Bruke

Montering

Montering

Philips juicepresse kommer med medfølgende saftkrukke på 1,5 liter samt en egen tut som styrer juicen nedover slik at du, istedenfor å benytte saftkrukken, kan juice rett i glasset.

XXL materør følger også med. Det brede matrøret gjør det enkelt å putte hele epler og større porsjoner med frukt ned i maskinen uten å kutte disse opp.

Delene på Philips juicemaskin er enkle å montere og ta fra hverandre. Følg instruksjonene de første gangene og du vil raskt få det til av deg selv.

Juicepressen har kabeloppbevaring som sørger for mindre rot når maskinen ikke er i bruk. Maskinen har også glidesikre føtter som sørger for mer stabilitet.

Bestill Philips HR1871 Juicemaskin hos CDON.no!

Relaterte Produktomtaler

Annet Kjøkkenutstyr: